- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Mobil flották
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
válasz
Chaser
üzenetére
SATA1-es a kütyü, gondolom akkor még az is előfordulhat(ha ennyire régi a masina), hogy AHCI üzemmód sincs...
Szerintem már most érint a sebességvesztés, érdemes lenne egyet mérned így, kíváncsi vagyok mennyit megy a Samsung 830 SATA1-en, AHCI nélkül...
Volt egy versenyző, aki kikérte a tanácsomat, hogy hasonlóan régi kütyübe érdemes-e venni Samsung 830-ast, mert hogy arról talán gyorsabban fog futni a játék, amivel játszik. Mondtam, hogy erre nem érdemes, persze ettől függetlenül megvette. Nem kellet sok idő, hogy újra hívjon, a következő kérdéssel:
"Az miért van, hogy 280-al szedem a jobbost, majd pár másodpercre megáll a kép, amikor meg visszajön, akkor fejjel lefelé nézek ki a rommá tört Ferrarimból és olvasom a szalagkorláton a reklámfeliratokat? Lehet, hogy az SSD mégsem segített?"
Válaszom: Lehet. (és letettem a telefont.)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Subaru topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- NIOH 3
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest