- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
válasz
Chaser
üzenetére
SATA1-es a kütyü, gondolom akkor még az is előfordulhat(ha ennyire régi a masina), hogy AHCI üzemmód sincs...
Szerintem már most érint a sebességvesztés, érdemes lenne egyet mérned így, kíváncsi vagyok mennyit megy a Samsung 830 SATA1-en, AHCI nélkül...
Volt egy versenyző, aki kikérte a tanácsomat, hogy hasonlóan régi kütyübe érdemes-e venni Samsung 830-ast, mert hogy arról talán gyorsabban fog futni a játék, amivel játszik. Mondtam, hogy erre nem érdemes, persze ettől függetlenül megvette. Nem kellet sok idő, hogy újra hívjon, a következő kérdéssel:
"Az miért van, hogy 280-al szedem a jobbost, majd pár másodpercre megáll a kép, amikor meg visszajön, akkor fejjel lefelé nézek ki a rommá tört Ferrarimból és olvasom a szalagkorláton a reklámfeliratokat? Lehet, hogy az SSD mégsem segített?"
Válaszom: Lehet. (és letettem a telefont.)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest