Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Hál égnek fontos adat nem volt rajta, csak rendszer és programok. Tehetem újra őket.
Gondoltam ha már reinstall, akkor megpróbálom nagyobb cluser mérettel (8-16k), de ha nem az alapértelmezettet választom formattálásnál (4k), akkor a telepítés az első restart után nem tudja olvasni a partíciót! Fat32-vel igen (de azt nem akarok), NTFS-nél csak alapértelmezettként müködik nálam az XP SP3. Hátha ez új infó valakinek.
Egyébként már 3.-jára futtatom a telepítőt, mert volt hogy az utolsó reboot után kiakadt kékhalállal. Na itt már nagyon gyanús lett a dolog, hiszen még csak tuning sincs a gépen.
Most kicseréltem a sata kábelt egy vastagabbra (és más szinüre
),
és egyelőre jó. Kopp-kopp. Csinálok több órás memtestet és ha nincs gond, akkor vagy a kábel volt a hibás, vagy az ssd haldoklik és akkor megy gariba
Egy Seasonic táp meg ne szórakozzon már...Jelentkezem ha van fejlemény.
Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),