- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
neverless
tag
Most jól lejáratom magam... (sajnos a szerkesztési idő letelt már...)
Lefuttattam egy attót is, és ott megvannak a sebességek. hmmmm mondom most akkor hogy is van ez?
újrafuttattam a crystalt és most már ott is megvannak a sebességek... Nem értem, miért volt tegnap lassú, pedig azóta semmit se csináltam a rendszerrel. (A finomhangolások igazából csak most jönnek)
Pár érték van, ami viszont még mindig kevéske: a 4K QD32 read, ami az asztali 185-jével szemben csak 72, illetve a 4K write, ami meg csak 58, szemben az asztali 77jével. A többi érték mindegyike olyan 5%-al kevesebb a kisgépen, ami gondolom a SOKKAL lassabb proci miatt van. (Elvége fleSs cikkéből kiderült, az SSD javul a gyorsabb procival). Csak ez a 185 helyetti 77 lóg ki az 5%-os sorból...
Kicsit ingadozik a sebesség ahogy futtatgatom a Crsytalt, nem egészen értem, miért. Lehet a finomhangolás után kéne tesztelgetni, mert az még hátravan.Az intel RST driver rejtélye viszont még mindig fenn áll, közben vadul próbálok kipörgetni valami okosságot goglén ezzel kapcs.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest