Hirdetés
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Diamanti / Drágakövek (2024)
Olaszországban járunk, ahol egy filmrendező ebédre hívja kb. 20 kedvenc színésznőjét, hogy egy filmtervéről beszéljen velük. A normál esetben kb. 20 másodperces expozéból jó ötperces jelenet születik, ahogy a lelkes donnák (vaginodrom, ahogy egyikük fogalmaz) szanaszét trollkodják a beszélgetést, és mire a rendező nagy nehezen kinyögi a mondandóját, addigra az arra fogékony néző úgy van vele, hogy legszívesebben felülne a repülőre, és beleugrana ebbe a botrányosan jókedélyű ebédbe, felvenni egy kis olasz napsütést és életszeretetet
Mivel a bevezető egy tréfás, nem túl szokványos 4. falas játék, a Diamanti nem a nyitójelenetet követi, hanem rendezőnk filmtervét, amely egy 70-es évekbeli jelmezkészítő cégecske mindennapjairól tudósít minket - természetesen majdnem kizárólag női alkalmazottakkal. A kiscéges világ szokásai szerint a cég vezetői túlvállalják a kollektívát munkával, mindenki túlórázik, nagy a feszültség a határidők miatt - igazából semmi különös vagy egyedi, csak a karakterek, a munkahelyi életük meg a magánéletük őszinte, kendőzetlen bemutatása. No meg az, hogy egy ilyen céghez hímnenű kifutóként menni csak saját felelősségre, mert azonnal célponttá válik a delikvens
A Diamanti többnyire beéri a kis drámák és élethelyzetek megfestésével (van egy kivétel), és ezt nem is csinálja annyira jól, mint Jarmusch a Patersonban vagy Wenders a Perfect Days-ben. A végére viszont kifejlődik egy-egy súlyosabb dráma is a szálakból, ill. az egész film sajátosan, összetéveszthetetlenül olasz légköre valahogy helyreránt számos olyan "hibát", amit más filmekben giccsesnek vagy közhelyesnek hatna - ezeknek a lelkes olasz nőszemélyeknek valahogy elhiszem, hogy tényleg így működtek a dolgok anno Itáliában. Ezért adok neki egy kissé elfogult 8/10-et.#értékelés
-
Pitterix
őstag
Karácsonyi filmnek titulált romantikus film, ami bír néminemű komoly mondanivalóval is.
A történet mondhatni szokásos, sablonos.
A férj bejelenti, hogy költözzenek külön, de a feleség már foglalt helyet afrikai 2. nászútra.
Naná, hogy elutazik egyedül, ahol megismeri önmagát, megtalálja az életcélját és persze a jóképű férfit is.
S, mindezt az elefántok védelme köré szőtték.
Szerintem rendkívül szerethető, néhol megható alkotás. -
Fitzgerald
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Én csak a Bondot láttam Rami Malekkel; abban is szar volt (maga a film is trágya volt), meg ebben is.

Nurembergnél a rendező nem tudta eldönteni hogy Boardwalk Empire-t forgasson, vagy történelmi doku-drámát, meg nem ültek a Guy Ritchie-t majmoló snittek sem a film első negyedében. A dialógusok kapcsán olvastam valahol egy jó megfogalmazást: ócska, "trailer ready one linerekkel" volt televágva, nem volt semmiféle mélységük.
Az írók tehetségtelenségét pedig a túlmagyarázás mutatja meg leginkább.
Tényleg itt van Hermann Göring? Az a Hermann Göring, aki 1926-ban felvarratta a heréjét, majd 1934-ben részegen egy szál faszban végigszaladt a Luitpoldarénán? -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Huh, az kemény. Nálam egyszernézős 10/8, és bár tudom népszerű színész meg minden de nekem Rami Malek az aki úgy érzem nem A-játékot hozott ide. De ezt olvasni, hogy 3,5/10...

Szerk.
Más: -
Fitzgerald
veterán
Nuremberg 2025 - 3.5/10
Ez egy nagyon igénytelen, unalmas, szar film volt. Komolyan mondom, hogy Russell Crowe alakításán kívül nem tudnék semmi pozitívat mondani róla. Idióta dialógusok, rengeteg túlmagyarázott dolog, szar zene. Ez még tévéfilmnek is kevés, nemhogy mozifilmnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Röviden összefoglalva a lényeget: ők is az Ítéletnap alcím mellett kardoskodtak, ám ezt visszadobta a Disney. A híresen szőrőző cégnek az volt a kérése, hogy Doctor Doom neve mindenképp szerepeljen a címben, és ez alaposan bekorlátozta a hazai képviselet lehetőségeit, hisz Doomnap mégsem lehetett volna a film magyar megnevezése, nem igaz? A karakter régi megnevezésével, a Fátum Doktor se sokat segített, szóval a Doommal kellett játszani. A Disney felkínált jó néhány lehetőséget a forgalmazónak, ők pedig ezek közül próbálták a lehető legkevésbé elcsépelt verziót választani (lehetett volna Doom felemelkedése vagy Doom születése is a cím...), aminek aztán egy hosszú, kínkeserves procedúra lett a vége - na, meg ez az új cím.
Egyébként az eset nem egyedülálló: a Disney nem csupán nálunk szeretné azt, hogy Doom neve szerepeljen az új Bosszúállók-mozi alcímében, Brazíliában például a Bosszúállók: Doctor Doom címet kapta a film, amin az ottani rajongók szintén eléggé kiborultak. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amugy IGN rákérdezett forgalmazónál:
"ők is az Ítéletnap alcím mellett kardoskodtak, ám ezt visszadobta a Disney. "
-
.LnB
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Na ez meglepő. Nem tudom mitől ébred, elaludt eddig?

#174667oriic
Amúgy oké, hogy itthon Fátum-nak van fordítva nagyon rég, nem is rossz amúgy szerintem. De rohadtul nem helyes fordítás az sem amennyire én ismerem az angolt. Bár aztán lehet, hogy velem van a hiba.
Ez lett volna az igazi Bosszúállók: Doctor Doom Bosszúnapja!
Tegnap pont olvastam képregényt, amiben megint lelőtték Doom-ot (álandóan ez történik
) , aljas merénylet...
És eszembe is jutott, hogy remélem a filmek ezzel az olcsó Doombot dologgal nem fognak operálni.. Mert olvasni is már marha unalmas.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
lezso6
üzenetére
Pár kifejezést amit az index felhoz egyébként GYMS és Vas megyében hallottam használatban is.
Nekem mondjuk a kedvencem a szinkronra az volt, amikor a Budapest Film majd a Cinetel elkezdte behozni a Tartan Asia Extreme kiadásokat magyar szinkronnal, én kb ott döntöttem el végleg, hogy akkor innentől nekem marad az eredeti nyelv és a felirat.
Ha valami igazán megdöbbentőt akarsz, az Kansen (Infection / Fertőzés) [link] magyar szinkronján nekem kb végig segfaultokat dobált az agyam, hogy a szinkron meg se próbálja visszaadni az eredeti japán hangot, viszont az egyik női hang egy szappanoperából volt ismerős, amitől az egész (egyébként is szürreális) japán horror átment totál WTFbe.
Az In Bruges fordítása viszont egy teljesen másik szint.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jutott? Legalább 20-30 éve ilyen a magyar fordítások egy jó része, lásd pl "The Man" => "Ki a faszagyerek" fordítás már több, mint 20 éves. De említhetem a Totál szívás meg Erőszakik fordításokat is, amit szintén ebből az időszakból vannak. Az index cinematrix nem létező szlengekről szóló gyűjtése meg idén lesz 10 éves. A nagy népszerű franchise-okat se kerülte el, lásd Mandalóri, Akolitus...
-
-
gyuromoj
veterán
Megvan az Avengers Doomsday magyar címe:

-
gyuromoj
veterán
A jelenlegi állás szerint a fogadóirodáknál Callum Turner és Jacob Elordi a legesélyesebb a 007-re, az új Bond filmre, de Villeneuve még nem igazán foglalkozott ezzel, hiszen a Dune 3 teljes leköti.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cs1csó
üzenetére
Azaz.
Külön imádtam, hogy teljesen jól működik végig az alternatív értelmezés is,
.avagy lehet mentális problémák miatt mászik el a szereplők szubjektív érzékelése, ld a diskurzus a pszichológussal Eredeti valószínűleg már nagyon régi lenne, viszont ötlet szinten is látszik mennyi minden merít belőle. Pl Pulse, Us és Shivers.
-
proci985
MODERÁTOR
Invasion of the Body Snatchers 1978
Remek színészek, remek sztori, jó rendezés, jó sztori és (mai szinten is) meglepően feszes vágás és történetmesélés.
A díszleten és kellékeken látszik, hogy nem mai, meg a dialógusokon érződik, hogy az angol is változott (plusz a főbb szereplők nagyon fiatalok). Egyébként viszont egy meglepően jó és elég feszült body horror.
8/10. Kevés filmet láttam, ami ennyire jól öregedett. A digitális transzfer oké, bár a kora egyértelműen látszik.
#értékelés
-
PuMbA
titán
válasz
Kergeboci
üzenetére
A képek alapján sajnos nem úgy néz ki, hogy kitöltené a teret a kisebb teremben a vászon még a legelső sor etesén sem
Biztos, hogy valamennyit torzít a kép, mert a nagy termeknél sem olyan a kép, ahogy élőben. Nehéz megítélni...jó lenne normál látószöges kép is.A 2K nem volt akkora probléma. Láttam már 4K-t az élesebb, de amikor több évente jön ki egy darab 3D film, akkor egyértelmű, hogy a 3D-re megyek. Sajnálatos, hogy csak Cameron csinálja rendesen a 3D-t már, az ilyen béna konverziók miatt elbukott az egész.
-
válasz
PuMbA
üzenetére
Elvileg a kis termekben is 2-4K vetítők lennének. A székek meg közelebb, hogy a kisebb vászon is kitöltse a teret.
Amúgy a 3D-t elvileg "csak" 2K-ban adják, nem mintha nagyon meglátná az ember a különbséget
viszont a sima 4K-s vetítés is HFR (kinek jó, kinek nem jó hír ez) -
PuMbA
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Etele Cinema, ott biztos 4K lézer vetítők vannak a nagyobb méretű termekben. A mini, 20-30 fős termeket nem tudom, de ott a vászon is kicsi, szóval nem mennék oda.
6. sorban az 5-ös PIXEL terem tökéletes volt, mert szinte az egész látómezőt beterítette a kép, csak a nagyon széleket nem. Hátrébb már biztos rosszabb.
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
PuMbA
üzenetére
Jah, a látvány úgy valóban egyedi még mindig.

Nekem az volt csalódás, hogy ugyanazt a klisé sztorit adták el harmadszorra is.
Ennél azért többet vártam volna Camerontól... már a második is kvázi ismételte csak az elsőt.
Új érdekes sztori helyett a látványra ment mindig sajnos.
Gyakorlatilag háromszor megcsinálta ugyanazt a sztorik, csak más "köntösben/környezetben".
-
Atomgeszi
nagyúr
[Mámor
Original title: Bliss2021]
Teljesen véletlenül akadtam erre a filmre.
Előzetest szándékosan nem nézek filmekről, mert nagyon spoileresek, utólag itt is jól tettem, hogy nem néztem.
A film próbál görbe tükör lenni a tökéletes világra, nehéz róla spoilermentesen beszélni, mert pont a nézés közbeni bizonytalanság adja az izgalmat, hogy nem tudod, hogy mit nézel, az vajon a valóság? Vagy csak egy gyógyszerfüggő képzelete? Vagy egy számítógépes szimuláció?Kicsit nehézkes a film, meg is értem, meg nem is értem a lepontozást.
A konklúziót a végén valahogy kevésbé erősen adták elő, ami miatt szerintem a lepontozás volt. Nagyot akartak mondani, de kevesen értették meg a film valódi mondanivalóját.
Akinekmond valamit az Upload sorozat, annak ez tetszeni fog.
-
PuMbA
titán
Tegnap megnéztem az Avatar: Fire and Ash-t, természetesen 3D HFR-ben modern vetítővel. Szerintem csak ezért érdemes elmenni, mert tényleg ritka, hogy ilyet kiváló látványt kap az ember
Ez tényleg csak moziélmény, otthon nem működik kis képernyővel 2D-ben.A film egyébként jobban tetszett, mint a második rész, mert több dolog történt, de simán kivághattak volna belőle 30 percet. Illetve ha egyes részeket jobban kibontottak volna...meg a tesózás kikészített

-
válasz
betyarr
üzenetére
Láttam, merem ajánlani, jók a színészek, Budapesten forgatták 2024 első felében (Duna palota pl.) (a történet történelmi hitelességét nem ellenőríztem
- a főszereplők személyes kapcsolatát, konfliktusát éreztem túlhangsúlyozottnak és a film történetvezetése kissé sablonos, de teljesen élvezhető) -
betyarr
veterán
nürnberg c. filmet látta már valaki? van tapasztalat? érdemes rá elmenni?
-
Witness for the prosecution / A vád tanúja (1957)
Bármekkora legenda is Billy Wilder, többedik próbálkozás után egyre inkább az az érzésem, hogy nem leszünk barátok a filmjeivel. Pedig a Witness for the prosecutionben elvileg adottak a fő komponensek egy remek filmélményhez - Agatha Christie egyik időtállóbb művére (ami kivételesen nem regény, hanem színdarab) épül, nagyon ügyesen szövi egybe a történet haladását a karakterek bemutatásával, a főszereplők rengeteg dícséretet kaptak a kritikától, és a nehéz, borús témát (anyagi előnyökért elkövetett gyilkosság gyanúja) savas szatírával (vagy könnyed hülyéskedéssel) igyekszik könnyedebbé, emészthetővé tenni. Minél többet agyalok a filmen, annál inkább arra lyukadok ki, hogy egy igen tiszta, koherens víziót visz a vászonra nagyon biztos kezű kormányzással - egy olyan víziót, ami alapjaiban kerek, viszont a szélesebb közönség megnyerése tartalmaz olyan elemeket, amik nekem személy szerint az idegeimre mennek.Az első ilyen elem a kiszámítható és telegrafált humor - figyelem, kedves közönség, mindjárt röhögni kell. Ezt nyilván kicsit unfair felhozni, mert közel 70 évvel ezelőtt nagyon más volt a humor - másfelől viszont én most néztem a filmet.
A második a színészvezetés. A legendás Charles Laughton láthatóan beleadott mindent a szerepbe, viszont egy-egy jelenetben olyan brutálisan játszotta túl a szarkasztikusan zseniális védőügyvédet, hogy olyat még Uwe Boll "remekeiben" is ritkán látni. Marlene Dietrich hasonlóképpen túltolta a dolgot a vádlott feleségének szerepében - bár ez a karakter sokkal jobban öregedett, még mai szemmel is cool. Aztán az összes többi női karakter a filmben féldimenziós idióta, egy idő után tikkelni kezdtem, ahogy megszólalnak. A bítósági tárgyalás szekcióban meg olyan kedélyesen csevegtek egymással a felek, mintha egy kávéházban ült volna mindenki. Érdekes módon Tyrone Power a vádlott szerepében egy sokkal visszafogottabb, ennél fogva jóval hihetőbb alakítást nyújt.
A harmadik spoileres.
Viszont ide kapcsolódik a film egyik fő erőssége is -A film végén két nagy fordulat is kiugrik, ezek önmagában nagyszerűek - narratív szükségszerűségek miatt nem voltak teljesen váratlanok, de még úgy is ütöttek. Viszont az, hogy az üres tárgyalóteremben kb. utánérzés jelleggel a feleség elbüszkélkedik azzal, hogyan vágott át mindenkit - ez valami döbbenetesen irreális volt, és elég alaposan el is vette az élét az első fordulatnak. a két fordulat "magjait" folyamatosan és nagyon ügyesen "vetette el" az író, szépen, mintegy mellékesen csöpögtette a vonatkozó információkat, hogy aztán a végére húb**meg jelleggel összeálljanak a dolgok. Szóval végső soron a Witness for the prosecution egy nagyon profi film, aminek nem én vagyok a célközönsége
Bizonyos aspektusait ennek ellenére élveztem, olyan 6.5 /10-re taksálom.#értékelés
-
Bad Pritt
félisten
A tavalyi évből kedvenc interjúm, mikor Michael Biehn és James Cameron tandemben savazzák az Alien 3-at. Arany minden szavuk.

Amúgy az egész interjú érdekes, sok dologról beszélnek benne. -
perempe
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Szeretem a kosárlabdát. Nem az a fajta játékos, akire fog emlékezni az ember.
-
gyuromoj
veterán
-
Grave_444
nagyúr
Predator: Badlands (2025)
Egészen más szemszögből mutatja meg a Yautja fajt, mint korábban. Talán eddig nem is hívták így őket, csak aki képben volt az univerzummal tudta ezt. Több YT csatorna kibeszélői alapján én nagyjából tudtam mindent róluk. Kicsit a fiatalabb közönségnek is kedveztek ezzel a tálalással, könnyen befogadható, de új közönségnek nem ugyanaz fog eszébe jutni a lényről, mint a régi motorosoknak.
Összességében nagyon tetszett, kicsit talán az érzelmi szál volt túltolva, ez nem jellemző egyébként rájuk, ebben a formában legalábbis.A főszerepet játszó színész igazából egy ex kosárlabdázó? Érdekes.
Ajánlott darab igazából mindenkinek.

-
negyven2
nagyúr
-
perempe
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Még nem nyitottam meg, de általában gyenge a felhozatal.
Tegnap a Lord of the Flies (1990)-t néztem, nagyon tetszett. Mindig leírom, hogy ezek nem DV-sek, mint a mai filmek, jobban tetszenek. A befejezés is nagyon jó volt.
-
gyuromoj
veterán
-
Nem teljesen üres teremben, de egy kulturáltabb (értsd. filmet nézni ült be, nem kocsmázni) társasággal néztem meg (ami a metrón velem utazókra már nem lehetett elmondani), így át tudtam adni magam a filmnek, (majdnem) nem volt zavaró tényező. Úgyhogy akár be is szippanthatott engem? Akár.
A fényképezés remek. A Toldi vászna meg remeg. Hullámzik, örvénylik valami benne.
Emma Stone és Jesse Plemons párosa hibátlan. Utóbbira rá se lehet ismerni (erős túlzással élve). Eszméletlenül jó, ahogy ők csak úgy ülnek és beszélgetnek. Már ennyivel el lehet adni ezt a (és bármelyik másik) filmet.A filmet, amely egy lapos-földhívős, oldószert lefetyelős, konteos trumpista vadbarom verbális (és némileg fizikai) ámokfutására, jó hosszú, lassú, tényleg csak a beszélgetésre fókuszáló majdnem-kamaradarab. A színészeknek és rendezésnek hála, bármennyire is kínos baromság az egész, bármennyire is el van húzva, nyújtva, kitartva minden jelenete, mégis nézeti magát.
Beszippantani részben sikerült csak neki, de jó gyorsan elment ez a két óra. Nekem ez ismételten csak egy érdekes, ezer oldaláról szatirikus őrület volt, melynek újranézést, nem nagyon fogom igényelni még egy jó ideig. A kedvenc mellett ez sem lesz a kedvencem, de ez legyen a legnagyobb bajom.
-
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...nekem tisztára olyan volt, mint valami gotg spinoff, amiben Mantis androidnak, Drax meg predatornak öltözik
rosszabb is lehetett volna, de számomra igazán jó sem lett... az első 2 rész etalon, a 2010es Predators szintén jó, ahogy visszanyúl az alapokhoz... a 2018as már hulladék, ez viszont a 2010es és 2018as közé kerül nálam
...a Prey-ről közben majdnem meg is feledkeztem: az nálam a 2010es fölött van a polcon -
.LnB
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
Jah. És nem mellesleg a jogaik a 20th Century-nél.
Akiket ugye felvásárolt a Disney. -
gyuromoj
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Asszem igen, ők másik Földön vannak, nem a fő “szent” idő vonalon.
-
Musical kedvelőknek, az idei mozis kínálat (amúgy a tavalyi folytatása):
Puskin mozi: Zenélő KépkockákA felhozatalból volt szerencsém Milos Forman - Hair-jét moziban újráznom úgy két éve, zseniális élmény volt. Meg természetesen a La La Land-et anno (amit biztos hogy újra át szeretnék élni, úgyhogy jöhet idénre is).
Ami még számomra érdekes:
Little Shop of Horrors (ha már amúgy is van ez a 40 éves filmeket nézek projektem)Jesus Christ Superstar (legalább fél tucatszor láttam már, ideje moziba is)mégsem, rossz időpontban van
Moulin Rouge! (sose láttam, ez pont jó lehetőség)
(talán még a The Sound of Music-ot, ha már klasszikus.. de ezen még gondolkodom; attól is függ milyen lesz április közepén a közhangulat
) -
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"gonosz T" által kinyitott szekrényből kivehetett volna még pár új eszközt
Azokat mind elvitték szerintem.Tegnap megnéztem én is, nem volt rossz szórakozás. Családi mozidélután diznivel, csak egy kicsit keményebb és modernebb fajtából. Annak viszont elég jó.

CGI téma: Valóban szép volt, de láttam interjút, ahol a két főszereplő és a rendező nyilatkozza, hogy amit csak lehetett, kinti helyszíneken vettek fel, főleg Új-Zélandon. A mai világban elég ritka már ez is.
Én ebben az Alien-Predator univerzumban (is) mindig azt várom, hogy jön majd egy Outland-hez (Alien 2-höz, régi Total Recall-hoz) hasonló, a Weyland-Yutani-ra és a kolonizált bolygókra koncentráló sci-fi, jó kis sötét hangulattal, modern, de mocskos környezettel, kerregő kütyükkel, rozoga űrhajókkal, veszélyes bányákkal, autentikus karakterekkel, vállalati szarkeveréssel, stb.
Itt is Az Alien: Romulus-ban isnagyon élveztem azt a ~20 percet, ami a Genna bázison játszódott, meg a földi(?) laborbelsőket. Elégedetlen ember melósokkal, katonákkal még jobb lett volna. 
Nem értem, miért nem csinál senki ilyet.az a pár perc volt a legjobb szerintem.
# Predator - Badlands
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Predator: Halálbolygó
Predator: Badlands (2025)Na látom kezdenek jönni a kommentek róla, ezek szerint nézhető már...
úgyhogy én is így tettem.Alapvetően nekem tetszett a film. Aki többet vár mint brainless popcorn film az fog csalódni csak, de most őszintén egy ilyen jellegű filmnél ne várjunk már nagy filozofálgatást...
Predátor filmek esetén sokszor keveset látjuk magát a Predátort, itt meg végig és részletesen is, úgyhogy már csak emiatt is előnnyel indul. Az univerzum alkotás megvolt amennyire kellett, a történet egy predátor esetében csak faék egyszerűségű lehet, így ott nincs nagy meglepetés.
A másik nagy előnye a filmnek, hogy nem a sztenderd csuklópántos karmokkal harcol, hanem a különböző eszközeivel, ami megint tök jó volt, mert mindig érdekesek ezek a kütyük. Annak örültem volna mondjuk, ha amikor feltalálta magát ami végülis lehet hogy jobb és menőbb is.visszatér az űrhajójához és felveszi a maszkját, akkor a korábban "gonosz T" által kinyitott szekrényből kivehetett volna még pár új eszközt - mondjuk ezt ellensúlyozta az, hogy DIY megoldásként Az útközben szerzett társ akit Elle Fanning alakít, igazából csak azért kellett, hogy legyen egy kis emberi nyelv is a film során
de meglepően jól alakított szerintem hozta az elvártat mind harc, mind dramaturg kapcsán.Azzal én is egyetértek, hogy cukiskodásnak itt helye nincs és az összes ilyen jellegű jelenet rontott az élményen, mert egyszerűen kizökkenti a nézőt.
Viszont a poén a helyén van, amennyit enged egy ilyen típusú film annyi van benne pont.
És akkor a "lényeg": az akció jelenetek látványosak és hosszúak is, nincs elcsalva meg kamerarázás stb - nyilván mivel a többsége gondolom CGI de szépen van minden animálva amennyire ide kellett, megvolt. Nagyon örülök neki, hogy már itt tart a technológia, mert most már igazán látványos filmeket is lehet készíteni. Szép volt a talaj porzása, a víz, a láthatatlansági köpeny effektje, a lézerkard, stb.
-
Ajjajj, Tarr Béla elment!
70 éves volt. RIP. Ja hogy vótmá, nem baj. -
gyuromoj
veterán
-
Predator Badlands
Mint brainless popcorn film, elmegy, de mint predator film nem. Gondolom a Diseny bűne a
Úgy néz ki, hogy mióta jöttek a ragadozók az autizmusért azóta a frencsájz komolytalan. Sokan szidták az AVP filmeket, de még azokba is több becsület volt, ha ma jönnének ki valószínűleg a tömeg magasztalná őket.kötelező cukiskodás, erre is merchandise-t akarnak építeni? meg annyira komolyan vehető mint az amreikai trash főzővideók instagramon. Voltak jó ötletek, de mindent feláldoztak azért hogy tömör, pörgős és populáris legyen és fent tudja tartani az emberek figyelmét, de lehetett volna ezt máshogy is.A bio váll fegyver -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Predator - Badlands
Nagyon jó volt! Minőségi alkotás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Playstation VR2+ dockoló
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

És eszembe is jutott, hogy remélem a filmek ezzel az olcsó Doombot dologgal nem fognak operálni.. Mert olvasni is már marha unalmas.

A képek alapján sajnos nem úgy néz ki, hogy kitöltené a teret a kisebb teremben a vászon még a legelső sor etesén sem

...a Prey-ről közben majdnem meg is feledkeztem: az nálam a 2010es fölött van a polcon