Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
markknight
üzenetére
mondjuk mintha tendencia lenne, hogy nem tud 2 óra alatt lemenni egy film se.
-
totron
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Volt ennek egy újdonsága, a játékidő közepén közönséget pipilni kiengedős jelenségnek. Ám akkor még nem volt streaming és elsőre megélni is más a hosszúságot. Ma a többedik ilyen lehetőség, meglehetősen nagy alapzaj mellett. A számok majd beszélnek. Majd maximum nem veszi magára, ha nem streamingje.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
markknight
üzenetére
de James Cameron nem "mai" filmkészítő - inkább az önelégültség és mert megteheti miatt van nála ilyen rétestészta
moziban mindegyik Avatar filmet szerettem, de itthon egyiket sem tudtam újrázni, pedig próbáltam -
markknight
nagyúr
válasz
arcitec
üzenetére
Ezt a 3 óra 17 perc játékidőt pofátlannak tartom. Azért ez nem kevés és tekintve a film mondanivalóját nem is tartom indokoltnak. Mintha a mai filmkészítők elfelejtették volna, hogy miként kell normálisan megvágni egy filmet, vagy csak billegnek a sorozat és a mini-sorozat formátumon, passz. Majd 3 nap alatt megnézem

-
arcitec
addikt
válasz
eeXaa
üzenetére
Hááát a kritikák nincsenek ennyire oda :
Filmtekercs.hu :
Az Avatar: Tűz és hamu (2025) a kritikusok szerint lenyűgöző vizuális élményt nyújt, de történetében önismétlő, és nem hozza a korábbi részek forradalmi újdonságát. Bár a látványvilág és az új népcsoportok bemutatása hatásos, a 3 óra feletti játékidő és a megszokott formulák miatt a cselekmény laposabbnak érződik.
A kritikusok főbb megállapításai:
Vizuális orgia: A technikai megvalósítás továbbra is csúcsszínvonalú, Pandora tűz-elemes világa lenyűgöző.
Önismétlés: A történetvezetés sok elemében emlékeztet A víz útjára, kevesebb váratlan fordulatot tartalmaz.
Történet és tempó: A cselekmény helyenként vontatott, a drámai súly pedig kisebb, mint az előző filmekben.
Karakterek: Varang karaktere hatásos, de a sok szereplő miatt a mélyebb jellemfejlődés háttérbe szorul.
Összességében a film egy "látványos VR-élményhez" hasonlít, amely szórakoztató, de dramaturgiailag nem nyújt többet az elődjeinél.
És ez a kritika még lelombozóbb, főleg a kiemelt végszó
. -
eeXaa
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
A legjobb Avatar film.
Anyira, hogy ůgy tűnik nem is JC rendezte. Vagy észhez tért, vagy komoly segítséget kapott, hogyan lehet normális filmet csinálni.
Sztori, forgatókönyv, setdizájn, látvány, de gyakorlatilag minden aspektusban maximumra van tolva a film. Az első 2 film röhejesen rosz ennek tükrében. Kicsit langyosan kezdődik, mint a többi, de utána több mint 2 óra ami a csövön kifér. Számomra abszolute menti a frencsájzot, olyan mértékben, hogy alig várom a folytatást.
...Ha annó ezt a filmet kaptuk volna az első helyett?
-
eeXaa
addikt
Avatar: Fire and Ash - Masterpiece
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
A fényképezése tényleg gyönyörű. Ducournau esetében imádom, ahogy a filmjeivel egyszerre tud iszonyatosan harsány és nagyon visszafogott lenni. Talán Villeneuve tudja még ezt nyugaton.
Ami érdekes, hogy bár az eleje tényleg erősen indít (kb mintha a Climaxot keresztezte volna valaki Cronenberg Crashjével), nekem a legerősebb vizuálisan mégis a vége felé a
volt. Ettől függetlenül hiába atűz , tényleg inkább az emberi tragédia része működik és pár pillanatában a film aránytalan.nő-gép-férfi genderháromszög A Raw jobb, Alphát még nem láttam: Három napja jelent meg a Curzon 4K és még gondolkodok, hogy kiadok e 35 eurot egy filmre ami leírások alapján még annyira sem tudja egyben tartani a narratíváját, mint a Raw.
-
Emunem
őstag
Hali, na megnéztük a Hoppers (Agyugrász, agybaj ez a cím) a gyerekekkel.

Mit ne mondjak, voltak érdekes részek, de azért jó volt.
Üditö volt olyan mesét nézni,
ahol nem volt a képünkbe tolva semmi, ami nem tartozik a filmhez szorosan.
Egy aranyos mese arról, hogy az ember a saját hibáiból is tudjon tanulni és képes legyen fejlödni. Sok volt a kikacsintás más filmekre, a gyerekeknek inkább csak vicces volt. Nem volt végig egy poénbomba, de ahol viccelt, az átjött. 8 éves gyerekkel voltunk megnézni (Ausztriában 8 éves besorolást kapott), azt kell mondjam, hogy nagyjából stimmel. A 12-s magyar karikát nem értem.Egyedül azt a jelenetet kellett kicsit megbeszélni, ahol a robottá vált hernyó arcáról lejött a maszk.
Az állatok cukik voltak, sajnos már kívánság listán van egy hódocska....
Felnőttként nézve a főszereplő kislány kicsit és inkább idegesítő volttúltolta a zöld gondolkodást, , a végére felnőtt, és rokonszenvesebb lett.az elején emberként
Hiába a film sem akarja, hogy az Avatarral hozzák párhuzamba, de véleményem szerint 1:1 Avatar gyerekeknek.
Aranyos mese volt, simán ok 8 éves gyerekkel is, 2 rész talán húzósabb, de amúgy van mondanivalója.(maszk leesése a robotról, meg amikor megvadul a polgi robot, és 4-kéz láb mászkál) Nekünk tetszett.

#értékelés
-
Titane / Titán (2021)
Jó erős, sokat sejtető (vagy legalábbis összezavaró) felütés, remek fényképezés és tempó... aztán egyszer csak átmegyünk szociodrámába. Fájdalmas, nyüglődős, de azért egészen jó szociodrámába, aminek sajnos vajmi kevés köze van a kissé szürreális kezdéshez, ami csak a film vége felé tér vissza, és annak rendje és módja szerint orra is bukik. Asszem értem, mit akart mondani az írónő/rendezőnő, de az átütő erő valahogy hiányzott a brainfuck rétegből - lehet, jobb lett volna, ha szimplán csak az emberi sztorit meséli el.
Kapna egy 6-ost, de vizuálisan nagyon tetszett (nem vfx, hanem fényképezés és beállítások), úgyhogy 7/10.#értékelés
-
perempe
veterán
Megnéztem a Dark Shadows-t, ami nem mostani film. A Carpenters Top of the World tetszett benne leginkább, bár nem rossz film. Fel nem ismeretem se az énekest, de a dalt, szégyen. Később kerestem, de többször a Lynn Anderson változatba akadtam, ami közel se olyan jó. Holnap Mahler 3., immár másodszor két hónapon belül.
-
devil-k
nagyúr
Greenland 2. Az új menedék
Greenland 2. Migration
5/10
Unalmas. Lassan a katasztrófa jelleg, háttérbe szorul. -
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
2,
-
Farkassacred
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én pont tegnap este néztem meg. Ehhez ajánlott egy feles unikum minimum, vagy csak simán nézzétek meg a haverral trollkodás céljából. Felejthetetlen mozizás lesz, igazi zs kategóriás szösszenet.
Szakadtunk némelyik jeleneten, a macska volt a legjobb karakter egyébként. -
AD4MINATOR
nagyúr
Mike & Nick & Nick & Alice (2026)
Nem volt rossz, de annyira jó se szerintem.. alapvetően szeretem az
filmeket, főleg ha humorral van vegyítve, itt is próbálták ezt a receptet - több, kevesebb sikerrel. Vince Vaughn és James Marsden jó cast volt alapszinten, de valahogy egész végig közepes érzést ad a film. Egy unalmas délutánra jó.időutazós -
stellaz
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ebből a műfajból az igazi szerintem a Dredd. Na ott nincs szarozás, meg agonizálás.
-
Cs1csó
titán
-
Miklós315
senior tag
Affeksjonsverdi (Sentimental Value / Érzelmi érték)
Érzékeny, jószövésű családi dráma, "filmesek a filmben" általam kedvelt "csavarral", pazar színészekkel. Szép zeneileg és operatőrileg.
Régivágású, időtálló tartalom (transzgenerációs traumákkal való szembenézés és/vagy elveszés), amely mellőz minden - már tálalásában idejétmúlt - aktuális trend erőltetését, ezért ódivatúsága frissnek hat.
Teljesen másféle kisugárzású darab ugyan (nem vehemens, harsány, nem olyan sodró-lüktető), de mondanivalója hasonlósága végett nekem a szintén zseniális Fences mellé került, mint talált kincs.#értékelés
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nincs elítélve, nálam a raid 1-2 rongyosra van nézve, mert nálam abszolút top top amit letett a Gareth Evans
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
azért még ne ítéljük el előre
lehet jó lesz ez -
perempe
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
nagymamám '27-es születésű, pár hónapja volt szívinfarktusa, de ez se lett volna, ha nem fogyaszt növényi olajokat, meg abban sült dolgokat. Egerben él, Miskolcon látták el. a magas inzulin mellett ez legnagyobb probléma, megfelelő hidratálásra kell még figyelni.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én imádtam a raid filmeket, de ez csak próbál ahhoz hasonlítani. Kicsit sok benne az erőltetett akció.
Meg fogom nézni, de így első tippre - a trailerből - csak nagyon jó esetben lesz a közelében a raidnek.
Mondjuk ha a közelében is lesz, akkor már egy jó filmről beszélünk, a raid az top szint.
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erről beszéltem pár hete, agyondicsérik a távol-keleten. Ha jönne moziba az tuti nézős lenne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
shotika
őstag
-
totron
addikt
Amíg csak lélegzel
Szegény ember bosszúfilmje. Bosszantóan gagyi. -
-
Pitterix
őstag
Nem tudtam, miről fog szólni, lesz e értelmes története, mondanivalója, bármi. Tehát úgy ültem neki, hogy talán jó kis lövölde lesz. No, ezt megkaptam, nálam a célnak tökéletesen megfelelt. Azaz, csak néztem, s izgultam, vajon hányan maradnak életben, stb.
Ahogy szokták volt mondani, egy agykikapcsolós péntek esti filmnek lefekvés előtt több, mint tökéletes.
-
perempe
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
Szerintem simán a jobban sikerült filmek egyike. A valóságsó témakörét járja körbe. Kötekedjek, hogy egészséges inni tengervizet? a mester napi 35g sót lenyel. Volt szerencsém vadkanhoz élőben egyedül, nem így viselkedett. Nem lett belőle semmi, ha érdekel vkit megírom. A húst sütni kell a filmekben, ma vettem/ettem nyersen marha májat meg 5 tojást. Több éve eszek nyersen tojást, főve nem lenne jó. Nem tudtam megmondani, hová fut ki, ami ritka.
-
totron
addikt
A Hali Mary-köldetés
Benne volt a némi tudomány, ami jó, a létforma is ötletes. A humorként eladni akart közhelyfolyam már kevésbé. Megannyi amerikánus gügyeségi elem húzta le a filmet. Valamivel nemzetközibbre hangoltan jobban adta volna. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hogyan kaszálj nagyot
How to Make a Killing (2026)Nem volt rossz, de annyira jó se
az alapötlet érdekes, a megvalósítás csak közepes lett sajnos.. pedig lett volna benne potenciál. Glen Powell nem rossz, viszont nagy hiba, hogy Margaret Qualley keveset szerepel -
paatrick
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Anno az 1999-es Az elveszett világ sorozatban, mikor már kínjukban nem tudtak kitalálni semmit, abban volt egy ilyen rész. Embereink 1 részre előreutaztak az időben, a semmi közepén megjelent egy mai amerikai lakónegyed, senki nem értett semmit, majd egyszer csak besétált a T-Rex
Nem lepődnék meg ha amerikában is ismételnék ezeket a sorozatokat és valaki csettintett volna hogy micsoda ötlet, legyen film belőle
-
gyuromoj
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
deathcrow42
üzenetére
akkor már inkább a Death of an Unicorn
-
ripla
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Dínók, Alien, zombik. 3 olyan filmbeli klisé, amik nekem személy szerint már irritálóan unalmasak. Az elkövetkező legalább 30 évre el kéne felejteni mindegyiket.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ripla
üzenetére
"Dínók... már megint? Rettentően unalmasak már"
Amúgy kifejezetten kevésszer bukkannak fel filmekben. Normális, nem ZS kategóriás mozikban gyakorlatilag senki nem mer hozzányúlni a témához a Jurassic széria mellett. Pár éve volt a "65", ahol még megpróbálkoztak ezzel, de az a film minden elemében rossz volt. -
Grave_444
nagyúr
-
-
-FreaK-
veterán
l
-
Cs1csó
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
onnantól jöttem rá, hogy hiába lesz várhatóan gyenge: tetszeni fog!! -
-
ripla
addikt
És ez egy magyar fan film. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hát, azért Ichi és Oldboy is elég underground. Ichi mondjuk nem öregedett jól, Oldboy továbbra is szuper.
Sion Sononál a furcsán túljátszott szerepek kb rendezői feature.
Ajánlásokat köszi, ahogy nézem streamingen is van.
Drive My Car gondolom megvolt, ha már úgy általában távolkeleti filmek utóbbi időből?
Én mindent kizárólag eredeti nyelven nézek

HDD nem játszik, itthoni setup miatt próbálok mindent jó minőségben (értsd, streaming / eredeti lemez) nézni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Azért azt több példából is látjuk, hogy még megfelelő kapcsolatokkal is kiveti Hollywood a tehetségtelen embereket. Színészként is jó volt mindenben, nekem nem rémlik semmi, amiben ő kifejezetten kilógott volna, számomra a Kárhozat útja volt meglepetés anno, az egy nagyon jó szerepe volt és Paul Newman mellett is bizonyított.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Megfelelő kapcsolatok?
De azért ezeknél nem a színészi teljesítménye volt jó, hanem inkább a filmek. Bár azért ott is volt pár túlértékelt, legalábbis szerintem a Saving Private Ryan és a Green Mile elképesztően nyálas közönségfilmek. Viszont a másik oldalról nekem a Ladykillers nagyon bejött, pedig az elég nagy ripacskodás, de a Coen fivéreknél ez nekem nagyon működik. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Igen amúgy, Hanksnek híresen későn indult be a karrierje, asszem talán Forrest Gump szerepére is egy fiatalabb színészt kerestek, de meggyőzte a castingosokat. Az a bő egy évtized ott a Philadelphia meg a Terminal között meg úthenger, én nem is értem, hogy lehetséges ennyi jó filmben szerepelni ennyi idő alatt.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Persze, a Bombshell az valószínűleg jóemberkedő politikai Oscar-díj volt. De ígyis-úgyis kettővel több jelölés.

A karrier majd kiderül, egyelőre több jobb filmben szerepelt Margó, de persze pár év múlva lehet már nem mondhatom ezt, hisz Tom Hanks 1993-ban, 1994-ben és 1995-ben is játszott olyan filmben, ami elég erős. Ugye Philadelpiha, Forrest Gump, Apollo 13. Ha ezeket beleszámolom, akkor jóval előrébb van Tom Hanks karrierben.
-
Khaosz55
addikt
Nektek hogy tetszett a Segítség! c. film? Olvastam a kritikákat ami szét dicsérte. Biztos velem van a gond, én ezt full gagyinak találtam, néha már szégyenérzetem volt hogy nézem... Egyszerűen szörnyű volt a felvétel a cgi a színészek a történet és a rendezés...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Biztos. Ha a Segítség, felnőttem Oscar jelölése érthetetlen akkor a Botrány is az (ezért jelölték még Robbie-t színészként), csak nyilván 2020-ban a metoo kellős közepén kellett az elismerés minden produkciónak, ami felkapta a témát.
Sok évtized lehet még előtte a pályafutásában, de én nem látom azt, hogy felnőne egy Tom Hanks mellé. Hanksnél csak a két Oscar-díjas alakítása tök jó példa arra, hogy nem ugyanazt a karaktert játszotta mindig. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Izé, biztos? Ha életkort nézünk, akkor Margó néni most 36 éves, tehát életkor alapján az 1992-es Tom bácsihoz lehetne hasonlítani.
Tom Hanks 36 éves koráig kb a Big (Segítség felnőttem) című trash vígjátékban főszerepelt, amire valamiért kapott egy Oscar-jelölést. De szvsz az első színvonalas filmje a Philadelphia volt 1993-ban, amiért meg is kapta az Oscar-díjat.
Margot Robbie pedig eddig legalább három színvonalas filmben játszott főszerepet, pl Tonya, Barbie, Babylon mindenképp ide tartozik, ezekből kettőnél Oscar-díjra is jelölték. Illetve volt egy hamardik jelölése is, de azt a filmjét nem láttam.
Szóval számomra karrierben már most előrébb tart a Margiiiit.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ezek kaszkadőrök, testépítők, sportolók, stb. Tom Cruise hiába bevállalós kaszkadőr, jó sportoló, tesz valamibe irdatlan effortot, nem ettől lesz jó színész. Ez nem azt jelenti, hogy utálni kell, hisz a karakterét lehet szeretni vagy simán elismerésre méltó amit csinál. De színészetben pont nem ilyen.
Van ez a másik oldalról is persze. Hogy adott színész iszonyat tehetséges, de amúgy meg ostoba mint a föld vagy épp emberileg van vele baj. De ez inkább bulvártéma.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Érdekes, miért tartod rossz színésznek a krúzt?
Nem egy T. Chalamet , vagy Jake Gylenhaal (meglepő lenne, ha elsőre helyesen leírnám) vagy Leo Dicaprio szintű kaliber így elsőre, de nem is Arnold szint közel sem. Egy erős közepes felett mindig megbízhatóan/állandóan hoz.
Nálam valszeg valahol kihozza az elismerést tudat alatt, ahogy az MI sorozatban a kaszkadőrmelót bevállalja, az engem mindig ámulatba ejt. Sokan nem szeretik a karaktere / szcientológia miatt, és legyintenek, hogy “fúj tom krúz”, ezt mindig látom vele kapcsolatban. Nálam nincs ez a fajta előítélet valamiért.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Színészi képességekről van szó, nem az általa alakított karakterről vagy a filmekről amiben szerepel. Pl Arnold Schwarzenegger egy mocskos rossz színész, de nem kevés nagyon jó filmben főszereplő, s sokan szeretik a karakterét, én is. Dwayne "The Rock" Johnson szintén ugyanez, csak jó filmek nélkül.

-
-
válasz
Elemental
üzenetére
Pont ezért kérdezem, hogy milyen filmek alapján gondolod ezt, mert sokszor ilyen cicababa jellegű szerepet kap. De máshol tök más, pl az I, Tonya esetén egy white trash lányt alakít.
Habár izé, ha magyarul nézed, akkor lehet a szinkronnal van probléma.
Sajnos a magyar szinkronok irdatlanul ripacskodóak tudnak lenni. -
Pro Koryak
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Én az Ichi-t + Oldboy-t nem láttam egészében csak részleteket, nem kedvelem az agyonhypeolt filmeket.
Cold Fish: számomra k. irritálóan viselkednek benne a szereplők. Egyszer elmegy.Nemrég agyaltam pár régebben látott filmen, az ilyeneket jobban kedvelem:
Amai muchi/Sweet Whip
'erotikus' a szó rossz értelmében, kizsákmányolás/erőszak/bosszúYakuza to kazoku: The Family
teljesen más, mint az eddigi filmek a yakuza mozgalomról, a bűnszövetkezetek hanyatlására, a normális társadalomba visszatérő volt tagok által elszenvedett diszkriminációra összpontosítPetaru dansu/Petal Dance:
japán road movie a 'világ végén', négy hétköznapi lányról. Semmi különlegesnek látszani akaró vagy fennhéjazó, egyszerűen csak jó.Confessions itt van vmelyik HDD-n emilben átküldöm.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A felsorolásból az Ichi is inkább ide tartozik. Én az extrém effektes minimálhorror miatt kötöttem őket ide: Mondjuk majdnem mindegy, nekem ezek a filmek nem jönnek be. Ha boncolást akarnék nézni, akkor boncolást néznék.
Nézd, én megnéztem őket (meg a Helldrivert és a Machine Girlt is, talán csak a Robogeishát nem láttam) mert van rajongótáboruk. Egy pontig mert nem hittem el ez így mi, utána meg már csak a vonatszerencsétlenség miatt. Igazából megfelelő helyzetben tényleg a röhej a jó kifejezés, de egy részük még annak is rossz.
Confessions tippet köszi: Sion Sono és a Cold Fish kapcsán feljött párszor, de ahogy nézem kb elérhetetlen éppen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Miklós315
üzenetére
Az első bekezdésre: Jób könyve és története gondolom megvan. Gyakorlatilag a film úgy nézve egyértelműen működik. A Bibliában Isten végül mindig győz. Itt hozzátenném, hogy a Biblia Istenképe nem feltétlenül konstans, gondolok itt a Szentháromság - Yahweh átmenetre, illetve a korai Ószövetség esetén potenciálisan Elre. A predestináció és a szabad akarat kérdése egyértelműen vallásosságra reflektál.
Ami engem megkevert, ahogy bejött a keleti kultúra is, de igazából valamiért pont ezért érdekes a film. Elég
, ugyanakkor kifejezetten jól meg van csinálva.depresszív a felütése Lewis tippet köszi
---
A Torinói ló nekem is tetszik megvalósításra és átjött, hogy ez itt a lényege. Ugyanakkor a filmben
. Szóval nekem ott sok volt.szó szerint kihúny a fény K. Kurosawa tényleg ügyes: Ami filmeket (és ahogy) nézel, a Cure és a Pulse valószínűleg tetszene. Vagy utálnád őket, viszont egyértelműen érdekesek
. -
markknight
nagyúr
Hogy repül az idő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Szakadtunk némelyik jeleneten, a macska volt a legjobb karakter egyébként.