Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #171231 üzenetére
Ez valami új szinkron? Katasztrófa.
Jobbra emlékszem. Persze az eredeti az igazi.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #168541 üzenetére
Inkább a régebbi amerikai filmjeihez hasonlítják, a Homárhoz meg a Szent szarvas meggyilkolásához.
-
mephi666
nagyúr
válasz
MikeWazowski #168541 üzenetére
nekem eszembe nem jutott volna a Babylon-hoz hasonlítani
spoileresen:
lényegében bizonyos személyiségtípusokra fókuszál a "kisfilmekben", majd akkora kontrasztba teszi, hogy néha nem tudod eldönteni, hogy mosolyogj, vagy kellemetlenül érezd magad abban is jól megtalált engem a film, hogy a tempója és hossza ellenére nem untatott egyáltalán... Lanthimos zseni: nekem tetszett a Poor Things is és nem tudnám eldönteni, melyiket sorolnám előbb... az talán a szürreális képi világával erősebb volt
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #168534 üzenetére
Szerintem csak könnyedebb lesz a hangulata egy kis humorral. Csalódnék ha telibe vígjáték lenne. Bár nem olvastam a könyvet.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MikeWazowski #168519 üzenetére
Igen. Miért a kérdés? nézd meg a trailert
-
mephi666
nagyúr
válasz
MikeWazowski #168414 üzenetére
...nekem kb a film felénél esett le, hogy az a ronda nő Cage
...és nem nő
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #168344 üzenetére
mas kozonseg
a Joker egyebkent kb egy anomalia volt, hogy egy szuperhosfilmnek alcazott pszichothriller / drama mennyire jol rezonalt a kulonbozo nezokkel
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Horizont is tapsolgatták, öreg Costner meg is könnyezte, aztán az átlagnéző meg elalszik a gigaeposzon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jajj ez a 11 percig taps, egy másik filmről is írták hogy 17(!) percig tapsolták. Mennyire gáz ez már. Ott kell állnia mindenkinek 17 percen át.
-
paatrick
őstag
válasz
MikeWazowski #168299 üzenetére
Mondjak még?
Ismeretlenebb kis költségvetésű apokalipszis előtti ausztrál filmecske: These Final Hours (2013) - nincs sok film ami ezt az időszakot dolgozza fel, csak ne nézd meg a trailert mert túl sokat lelő.
Egy frissebb ázsiai: Concrete utopia (2023) - ennek se nézd a trailert
-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski #168263 üzenetére
A The road sokkal sokkal borúsabb hangulatú, mint az Éli könyve. Nekem jobban is tetszett az Élinél.
-
paatrick
őstag
válasz
MikeWazowski #168249 üzenetére
Hogy az Éli végéhez is szóljak: bár tele van a net ilyen kigyűjtött utalásokkal, hogy miért volt
vak, szerintem nem volt az. Több jelenet van ami ennek ellent mond, pl mikor a vak nő behozza a vizet, vagy mikor cserélni megy be a boltba és az rászegezi a pisztolyt. Illetve mesél a villanás előtti világról is, amit látnia kellett hozzá. Szerintem ő a villanás előtt pap volt, és mivel soha nem hagyta el a hitét az utána jövő világban se, ezért őt választotta az Isten hogy keresse meg a könyvet és vigye el. Az utolsó jelenetben mikor elmondja az egész Bibliát és leírják ha megfigyeled eléggé olyan papi reverenda szerű egyberuha van rajta és lehet azért fehér mert az a tisztaság, mennyei dicsőség jele a Bibliában. De ki mit akar belelátni -
paatrick
őstag
válasz
Ha ez tetszett nézd meg Az út (2009)-at is.
-
stoon
addikt
válasz
szerintem igen
-
Major Lion
senior tag
válasz
MikeWazowski #166662 üzenetére
Kar volt belinkelni az a mozit a hsz alatt
-
válasz
MikeWazowski #166352 üzenetére
A teljes amerikai mozis bevétel jellemzően 3-5-szöröse a nyitóhétvégének, ami 26M volt. A Fury Road meg majdnem 10 éve 45M volt, hasonló budget mellett. Szóval csodák vannak, de én sem lennék optimista.
#166354 erahurka: ja, hogy ráadásul holiday weekend volt, és a +1 nap csak 6M-val növelte a bevételt. Ouch.
-
törölt tag
válasz
Onnan hogy 32 milliót keresett ünnepi hétvégén, ami az elmúlt 40 év leggyengébb nyitánya ebben az időszakban. Nem fog 0%-ot csökkenni jövő héten, pedig kb. az kellene hogy innen mozis siker legyen. És Amerikán kívül sem megy.
-
mephi666
nagyúr
válasz
madmax mozi madmax nélkül?
oké, hogy nonmadmax sztoriként hirdetik, de akkor is elég cink...
egy immortan joe mozival lehet nagyobbat kaszáltak volna
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #165586 üzenetére
Smile, Nope, X, The Hunt, Barbarian, Titane?
-
Yodamest
veterán
válasz
MikeWazowski #165476 üzenetére
Maga az alap jó pedig, csak a netflixes sori nagyon kapkodósra vette a kb 1. kötet adaptálását. Mi most a Tenzen féle kínai verziót nézzük és egyértelműen jobb, részletesebb, mint a netflixes.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MikeWazowski #165476 üzenetére
Topikot tévesztettél. Ez a sorozatosba való komment.
-
mephi666
nagyúr
válasz
MikeWazowski #164203 üzenetére
"Bunkó imádja Tommy-t"
-
devil-k
nagyúr
válasz
MikeWazowski #164191 üzenetére
Aláírom, még a szinkron is parádés lett. Azóta eltelt 24 év.
-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski #163790 üzenetére
Igen, gondolom a lerobbant és megviselt fegyencre akart hajazni ezzel a frizurával.
-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski #163788 üzenetére
Én még VHS - en otthon szüleimmel. : )
-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski #163775 üzenetére
Nicolas Cage a napokban volt 60 éves.
Nekem a Conair óta az egyik kedvenc színészem. -
spiky03
veterán
válasz
MikeWazowski #163775 üzenetére
Pontosan, ezek is jó filmek tőle, én is szeretem, meg a korábban említett Szikla is.
De pl nekem az ál arc nem jött be.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MikeWazowski #163767 üzenetére
Köszönöm. Nem láttam még, de felírtam. 😊
dellfanboy
A Fegyvernepper bitang erős alkotás lett tőle. Szeretem! De sok filmjét nem láttam még, ez tény. -
Major Lion
senior tag
válasz
MikeWazowski #163664 üzenetére
The Dropout
-
válasz
MikeWazowski #163664 üzenetére
félig meddig talán ide tartozhat még a Tetris és az Air.
De a leghíresebb talán a Social Network.Van még Jobs és Gatesről egy érdekes bár talán kevésbé hiteles darab (mondjuk én ettől függetlenül szerettem) a Pirates of Silicon Valley,
De kicsit még jobban elrugaszkodva az óriáscégtől és maradván a brand vagy milliárdossá válás fogalmánál még pár darab cím:
Moneyball, Wolf of Wall Street, The Big Short, Margin Call így hirtelen -
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski #160180 üzenetére
Teljesen mindegy. Top szintű CGI sem mentette volna ezt meg. Mondjuk az biztos, hogy így meg például az egész "csecsemős" jelenetet ki kellett volna vágni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
MikeWazowski #160180 üzenetére
200-220millióból csinálnak egy f*st, ami kb asylum szint... és komolyan gondolják
-
cyberkind
félisten
válasz
MikeWazowski #159312 üzenetére
A végén ennél is igaz lesz, hogy a Dízni érában ez is szarrá válik, szerencsére csak 1 film erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest