Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
flash-
veterán
az melyik film ami ugy kezdodik hogy a futár a csomagot mindenhova odaveri ,utogeti, es egy szetnyomottat ad át a gazdának
-
TrollBalint
addikt
a lényeg, hogy megvan. Viszont tuti ez a new verzió az? Mert van egy '67-es The one-armed Swordsman is. Ahogy elnézem, abban mások a szereplők, gondolom akkor a kettőnek nincsen köze egymáshoz, max, ha ugyanazt dolgozták fel, csak másképpen. -
mvkly
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére

~30 év után meglett ez a ... hát, nem Kurosawa remekmű. Tipik alu kardlóbálós.
Ez idáig nem találtam egy filmet a félkarú harcosról. A címe: A félkarú harcos
Édes fszom ...
-
mvkly
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Időről időre eszembe jut ez a film, próbálkoztam már több fórumban is, meg egy rahedli órát böngészgetek ilyenkor, hiába. Pedig távol áll tőlem a kínai/japán filmkultúra, talán ha 10-et láttam összesen.
Most is, Zatoichi és Tange Sazen filmeket pörgetek, hátha. De nem
Úgy él bennem, mint egy Kurosawa mestermű, de tuti ha egyszer megtalálom akkor kiderül, valamilyen ZS kategóriás katyvasz a VHS hőskorából
-
TrollBalint
addikt
éjjel gondolkodtam és halványan rémlik, hogy volt benne kard is, de igazából az rémlik, csak, hogy gyerekként feltettem magamnak a kérdést, hogy minek a kezére edzett, ha karddal győzte le a főellenfelet. De nagyon könnyen lehet, hogy keverem valami mással. És a címére amúgy sem emlékszem
De most már kíváncsi vagyok
-
mvkly
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ha neked kard nem rémlik, akkor szerintem másra gondolunk, mert nagyon e köré volt felépítve az egész kor, meg a film is.
Én is vagy 30 éve láttam. Nem csoda, hogy ezek a jelenetek maradtak meg gyerekként
-
TrollBalint
addikt
Láttam egy keleti filmet régen. Nagyon régen, amiben egy félkezű csávó edzett valami bosszúra. Annyi maradt meg, hogy kiégette a kezeiből az idegeket, hogy ne érezze a fájdalmat, majd pusztakézzel szét tudott ütni (a gyakorlás végére) egy sziklát. Ebben a filmben lehetett az is? (kardozós rész nem rémlik belőle, de ez az egy jelenet maradt meg, és valamikor a 90-es évek elején láttam)
-
mvkly
senior tag
Sziasztok!
Keleti, valszeg kínai, talán japán film, 60-70-es évek, lehet hogy még fekete-fehér (piszok rég láttam). Klasszikus kardozós a 19. sz. környékéről, de nem Jet Li féle repkedős-legendás, annál földhözragadtabb.
Ami részletekre emlékszem:
- 2 bajtárs mindenki ellen
- az egyiket csapdába ejtik, végtagjainál meglasszózva egy épületben a magasba emelik, majd derekánál kettévágják
- a másik egy erdőben küzd a főgonosszal, a harcban levágott karját reptében egy fához szögezi az ellen kardja
- kis ugrás, a fához szegezett kar már csupasz csont
- megtanul a gyengébbik kezével vívni és... bosszúNem a One armed swordsmen vagy a folytatásai.
Aki emlékszik rá, annak örök hálám!
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Olyan vígjátékokat (európai, usa mindegy) amit 6 éves gyerekkel is lehet nézni, és fájdalmasra röhöghetjük magunkat rajta.
Tudtok párat javasolni? -
mexel
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem, egy film. Vagy talán mégis minisorozat? Ránézek. Mert Hugh Grant gyanús éppen őt nézem imdb
A tartalom alapján nem ismerős, de egyre biztosabb hogy ő a főszereplő. Köszönöm, innen már meglesz. Ha megvan megírom mi volt az

-
mexel
veterán
Igen, amit keresek annak a végén volt a nagy csavar, mert teljesen elhitették a filmben hogy csak rá akarják húzni a balhét, és talán a felesége is elhitte hogy nem ő ölte meg stb valami ilyesmi volt. De nem tudom a feleséget ölte meg vagy egy lányt, ez már kiesik. pár hete keresem de nem jövök rá. Nem Richard Gere volt az tuti.
-
mexel
veterán
Sajnos nem a Fracture. a film végén van egy csavar, mert végig azon megy arugózás, hogy mégsem a férj volt, de a film végén autóban ül a manus és kiderül hogy ő a gyilkos. De tényleg nem ugrik be több részlet
-
mexel
veterán
Sziasztok. Láttam egy filmet de nem emlékszem a címre, és csak homályos dolgok jutnak eszembe:
Vagy egy orvos, vagy talán ügyvéd volt a főszereplő akit megvádoltak gyilkossággal. Talán a feleségét, lányát vagy valakit megöltek. A filmben ment a per, és végül bebizonyította talán hogy nem ő volt, de a zárójelenetekben kiderült mégis.
Elég híres férfi színész volt a szereplő.
Tudja valaki mi lehetett a film? -
v4nd4l
csendes tag
'90-es években láttam a filmet, egy lottószelvény megtartása körül bonyolódott a cselekmény. Annyira emlékszem belőle, hogy egy fiatal férfinél ott a nyertes szelvény és mintha menekülne valaki/valakik elől. A metróban vagy a vonaton majdnem kirabolják, de meg tudja tartani a szelvényt. A film végén be tudja váltani a nyereményt és az utolsó jelenetben helikopterrel mennek egy nagy ház felett. Talán francia film volt.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Parancsolj.

[link]szerk.
Ránézésre ez "annyira sz*r, hogy már jó" kategória.
-
dellfanboy
őstag
gyerekkent a 90es evekben lattam vmi horrort(?) ami arrol szolt hogy egy varosban vmi meztelencsigak terrorizaljak a nepet vagy hasonlo? vkinek remlik? talan ilyen szkafenderes emberek mentettek meg az embereket. de tobbre nem emlexek,,,
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, habár anno csak egy reklám spotot láttam belőle még régen HBO-n, kb 2003-2009 közt.
A sztori:
A szülők elmennek vacsorázni este, a két gyerek otthon marad. Talán mindkettő kislány. Otthon elmegy az áram, felhívják aput, hogy mit tegyenek. Ő pedig elmagyarázza nekik, hogy menejen le a pincébe és ott vissza tudják kapcsolni az áramot. Még azt is elmondja, hogy azt hiszem csak 16 lépcső és ott lesz a kapcsoló. Szép lassan oda is ér a kiscsaj, aztán nagy csend(közben ugye telefonálnak egymással)...és számol tovább és nem reagál semmire. -
carr
őstag
sziasztok!
Reinkarnációs témában láttam pár éve egy filmet.
Arról szólt, hogy egy nő, és a férje elváltak, de a nőnek volt valami felismerése, hogy közük volt a férjével egymáshoz előző életben, ami igaz is ,mert előzőben a mostani férje (ex) volt a fogyatékos kisfia akit autóbalesetben megölt saját magával együtt.
A mostani életben pedig ő nyomoz, a nő, hogy mi volt stb...
Valakinek tipp? 2010 körüli lehet. Nem ugrik be. help.
köszönöm -
Zsoxx
őstag
-
Pötyi
őstag
Egy f-f japán filmet keresek, ami egy fiatal lányról szól. Nem biztos, hogy régi film, elképzelhető, hogy újabb és szándékosan forgatták fekete-fehérre. A film ütős zárójelenete van meg, amiben egy lány kiesik, vagy kiugrik egy halászcsónakból és elkapja a kötelét egy megszigonyozott bálnának. A bálna úszik, húzza maga után a lányt, a víz sodrása meg lerántja a nadrágját - a háttérben pedig feltűnik a Hirosima feletti gombafelhő.
-
coco2
őstag
-
Ez kihívás lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több, mint 10 éve láttam egy filmet, de abból csak egy részlet van meg, az is a vége felé történt, amikor a főszereplő (nem tudom, hogy nő vagy férfi) visszahallgat egy hangfelvételt, ami alapján rádöbben, hogy ami eddig történt vele, az a valóságban is megtörtént. Ezt a felvételt beltérben hallgatja vissza, és ha jól emlékszem egy komódon volt az eszköz, ami vagy diktafon vagy vezetékes telefon volt.
Uhh, ha ebből valaki kitalálja, az nagyon jó lenne, már keresem egy ideje
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Munkatársam korábban látott egy filmet, de a címe nincs meg.
Ilyesmire emlékszik belőle:
Délen olyan forróság volt, hogy már semmit nem lehetett termeszteni, feljebb húzódtak az égövek, Franciaországban termett meg a narancs...
Európát elszigetelték Afrikától, egy nagy falat húztak és csak egy úton, vagy hídon lehetett átkelni, amit katonák őriztek...
Esetleg tudja valaki, hogy melyik film lehet ez?
Köszi szépen előre is! -
dunc
nagyúr
Sziasztok régi vígjátékot keresek, az a story, hogy egészséges emberek csalással paraolimpiára beneveznek. Volt benne a Down szindrómás srác akinek volt egy ikonikus mondata. "megkarcoltad a cd met! Kar, karcolás! Nem ugrik be a címe!
-
Sziasztok!
Társtopikban kérdezte egy fórumtárs, de engem is érdekelne, én is láttam ezt a filmet nagyon-nagyon régen. Mi lehet a címe? -
flash-
veterán
mafia filmet keresek
egy gyerek kerül be a mafia(talán olasz) közé es mutatja ahogy felnő ott, stb.
(de nem a nagymenők és nem a sebhelyesarcú..)ötlet?
-
Sziasztok!
Keresek egy régebbi filmnek a címét, arra kéne a válasz. A film főszereplője egy nagyobb darab szemüveges kicsit egyszerűbb ember aki visszatér egy kis városba ahol a volt osztálytársnője él, viszont a nő nem egészen komplett és a film végén gyilkosság történik a ház konyhájában.
-
janos 1
újonc
sziasztok.mi a cime annak a filmnek amiben 2 kábszerkereskedő bevesz egy fiatal fiut harmadiknak a csapatba.az egyik régi tag nagyon féltékeny az uj fiura de a fiu megdugja a féltékeny férgi feleségét.a drogkereskedők ajándékba adnak egy buzi prostit a város buzi polgármesterének.de a buzi prosti a polgármester combjába szurja a villát fel háborodottan.ezért bosszubol a polgármester ráküldi a rendőröket a drogkereskedőre.lefoglalják a villájukat,az éttermüket.
a buzi prosti lefekszik a polgár mesterrel ezért megkapja a drogkereskedők éttermét(bárját).
a rendőrök elől a fiatal fiu egy szennyviz csatornán keresztül menekül el a féltékenyt elkapják a rendőrök.
menekülés közben a drogkereskedő elküldi a fiatal fiut drogért egy tuti cimre egy bár mellé.a fiu odamegy delátja higy beelőzték más is ment a drogért.később odamegy akkor látja hogy aki beelőzte őt annak elvágták a torkát.
mi a fim cime? -
coco2
őstag
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Régen ( kb 15 éve) láttam egy filmet, amit szeretnék újra megnézni, viszont elfelejtettem a címét. Amire emlékszem belőle, az elején autóval ment egy házhoz egy család. A ház körüli tónál szellemgyerekek voltak. Ezenkívűl már csak a végére emlékszem, amikor a gyerek meghal, és az apja " elengedi, leengedi" egy tóban, hogy szellemként éljen tovább.
Köszönöm, ha valaki megfejti. -
szajoco
csendes tag
válasz
geri173
üzenetére
Jó régen kérdezted, de hátha aktuális
Sorsügynökség
Matt Damon és Emily Blunt nagyon aranyosak benne, évente megnézem -
Üdv!
Ez milyen filmből van?
facebook.com/ahmadsahizan.ishak/videos/843565587128241/ -
Cs1csó
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
De az a jobb, Sidney Poitier mindkettőben Gáti Oszkár de Tom Berenger-nek az elsőben Szabó Sípos Barnabás (George Clooney "állandó" hangja) egyszerűen nem egy a karakterhez de Berenger-hez sem, Hegedűs D. Géza ellenben piszok jó, de nekem Szirtes Ági is jobb Kirsty Alley-nek. Clancy Brown már más kérdés, hiszen Vass Gábor hangja etalon, de Szakácsi is etalon (Bruce Willis, Kevin Kostner, Richard Gere, Don Johnson, Steven Segal, Jeremy Irons, James Woods)
-
Cs1csó
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pontosítok: Kirsty Alley (R.I.P.) szőkésbarna (ő a túravezető)
A "mag"-on fenn lévő "Pirosasz" release mindkét szinkront tartalmazza -
TrollBalint
addikt
Ez gyors volt
Emlékeimben is úgy élt, hogy nagyon jó film, de az istennek nem jutott eszembe semmi, ami alapján rá tudtam volna keresni
Rákerestem most port.hu-n, és igen, tényleg ez az, bár ott a képen egy barna hajú lány van, én meg megmertem volna esküdni, hogy egy szőke játszott a filmben
-
Cs1csó
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem jutott az eszembe,

Imádom, pár évente újranézem. Érsekesség hogy most legutóbb a második szinkronnal láttam és volt pár jelenet amit mindkét szinkronnal megnéztem de egy kicsit jobb a második a hangokban pedig mindenképp!
-
Cs1csó
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szia, 1988-as Gyikos lövés
Tom Berenger, Clancy Brown, Sidney Poitier, Kirsty Allen
Más címen is futott de.(Hatalmas film, gyönyörű tájak, kb. két hete láttam utoljára)
Két szinkron is van hozzá de a második talán jobb amiben Hegedűs D. Géza Tom Berenger szinkronhangja) -
TrollBalint
addikt
Most már jó ideje keresnék egy filmet, amit szerintem még a 2000 évek környékén láthattam. A film első jelente, hogy valami bűnöző fogva tart egy embert (lehet többet is, de mikor elmenekül egyet visz el) és egy FBI-os próbálja jobb belátásra bírni. (A helyszín nem rémlik, hogy hol van). A bűnöző elmenekül valami kis csónakkal, de a túszát ott hagyja a mólón holtan (persze előtte ígérte, hogy életben hagyja, meg stb. stb.) egy kis papírcetlin hagyott üzenettel a FBI ügynöknek.
Következő jelenet, (amire emlékszem) a bűnöző valami hegyi turistacsoporthoz vetődik, a film későbbi részében kiderül, hogy megölt valakit és annak a helyére lépett be. Ez egy több napos túra, és egy nő vezeti. Természetesen az FBI ügynök késve ér ide, ha jól emlékszem legalább egy nappal később. A túravezető nő társa (barátja talán
) segít az FBI-osnak, és a film nagy része erről szól, hogy a vadonban próbálják utolérni a csoportot, persze nem sikerül és a film vége már a városban játszódik, ahol valami személyszállítós kirándulós hajóra szál a bűnöző barátunk, de minden rendőri egység a másik hajóra megy, mert valamiért azt hiszik odament. Csak az FBI-os tudja, hogy nem és az utolsó epikus jelentben persze a jó győz.
A vadonban játszódó részben az FBI-os megkérdezi egyszer a túravezető sráctól, hogy "Ti túravezetők, mindennap ezt csináljátok?" Ezt pont akkor teszi, miután egy függőhidon keltek volna át, de természetesen az leszakad és nagy nehezen menekülnek meg. Majd film legvégén, mikor az FBI-os küzd a bűnözővel, akkor meg a túravezető kérdezi tőle, hogy "Ti FBI-osok, mindennap ezt csináljátok?"Sajna már arra sem emlékszem, hogy egyáltalán játszott-e benne valaki, aki híres(ebb) színész lehet, csak annyira, hogy az FBI-os az néger, és a főszereplők közül Ő az egyetlen színesbőrű.
-
szajoco
csendes tag
hello. időutazós filmet keresek, amiben egy hotelben játszódik a cselekmény, talán londíner az egyik szereplő, de nem biztos. csak tv-ből rémlik kb 20év távlata, nem nagyneves szereplőkkel. köszi!
-
rozali
csendes tag
Sziasztok,
Keresek egy filmet,egy temetèssel kezdődik, egy fiatal lány megölte magát. a lány baráti társasága (a lány testvére is köztük van) rájön, hogy egy tanára miatt lett öngyilkos a lányaki zaklatta szexuálisan(meg is erőszakolta talán).
Ez a baráti társaság felkeresi a tanárt aki egyedül, a semmi közepén lakik, hogy majd ők jól megbosszulják az egészet, és megölik a tanárt.Aztán kiderül, hogy nem volt zaklatás, és a lány nővére alakította így a dolgokat, féltékenységből, azt hiszem.Homályosan emlékszem a végére.Elég nyomasztó film, talàn francia.2010 után valamikor.
Köszönöm, ha tud valaki segíteni
-
Predator2
addikt
-
laskr99
addikt
Üdv!
Keresek egy filmet, kis koromban láttam kb 15-8 éve.
Ennyi maradt meg:
Valami bányában belefúrnak egy üvegbe. Ott kiszabadul valami gonosz, majd a városban mindenki zombi/ördög szállta lesz. Ezután valami kocsmában próbálnak védekezni ellenük. A vége az hohy azt a lyukat felrobbantják és a bánya fölé ördög fej jön. -
SGC
tag
Sziasztok!
A "Maradj otthon!" elnevezésű nonstop filmnézős időszakban láttam sok másikkal együtt, ezért lehet, hogy keverednek a történetszálak v. szimplán rosszul emlékszem...
Talán spanyol a film, amit keresek. Egy srác a főszereplő aki egy kávézóban dolgozik; rendszeresen késik. Vagy nem mer elaludni, vagy nehezen alszik el, nem emléxem, de ébredéskor hol itt, hol ott találja magát térben és időben, valamint üzeneteket talál post-it-en v. a tükörre írva saját magától. Persze van 1 lány is a történetben aki vagy a lakótársa vagy valahol megismerkednek (a kávézóban?), aki tetszik a fiúnak. A lányt elrabolja(?) egy nem teljesen 100as hajóács fickó a kikötőben és a srácnak kell őt megmentenie. A csaj esténként fut a tengerparton (egy kutyával v. a fiúval).
Tudom, elég kusza, de az az időszak is az volt, amikor láttam...
Köszi minden segítséget. -
VIPowER
őstag
-
Üdv!
Egy külföldi de Magyarországon népszerű kult film címét keresm, kb. talán 2010 körül készült és valami olyan főszereplője van aki nem valami becsületes. Szerepel benne egy népszerű vagy akkor népszerű teniszező férfi is akinek beszól a főszereplő, hogy hogyan kellene teniszezni. Nagyon népszerű filmről van szó de az istenért se ugrik be a neve...
-
Szabi®
veterán
Durva, hogy pont a 444 volt a segítségemre.
"Ez a film kifecsegte a Kádár-rendszer titkát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmgyűjtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) segít az FBI-osnak, és a film nagy része erről szól, hogy a vadonban próbálják utolérni a csoportot, persze nem sikerül és a film vége már a városban játszódik, ahol valami személyszállítós kirándulós hajóra szál a bűnöző barátunk, de minden rendőri egység a másik hajóra megy, mert valamiért azt hiszik odament. Csak az FBI-os tudja, hogy nem és az utolsó epikus jelentben persze a jó győz.
Köszi