- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok
Őszintén nem vagyok biztos abban, hogy ez egy film volt, lehet hogy megtörtént, és a hírekben olvastam.Amire emlékszem, hogy van 2 srác, barátok, de lehet testvérek, akik közül az egyik talán egy vita miatt megkéri a másikat, hogy üsse meg, de úgy, hogy ne tudjon visszaütni.
De nem ütött elég erőset, és vissza tudott ütni, majd sajnálatos módon halálra veri a társát.Nagyon itt van most előttem ez a sztori, de sem hírként, sem filmként nem találom
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
mephi666
nagyúr
válasz Vikthor #4388 üzenetére
haha, pont ez a film jutott egyik nap eszembe, de nekem sem rémlett a címe ...csak annyi rémlett, hogy Karl Urban benne van... na meg most nézem, hogy a csokigyár is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pötyi
őstag
válasz TrollBalint #4391 üzenetére
De ugye gondosan elolvastad a 4384-es hozzászólást is?
QNX is cool!
-
TrollBalint
addikt
válasz Vikthor #4388 üzenetére
ez egy 1970-es - ugyanezen című - film feldolgozása, ott két angol lány ment Franciaországba bringázni. Ha ez tetszik, esetleg az is megérhet egy megnézést.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Egy régi mesét keresek, VHS-en volt meg, totál nem emlékszem, mi volt a címe, arra viszont igen, hogy a főszereplő egy faevő bogár volt ilyen hosszú, kúpos orral meg valami hajós epizód is volt benne, de nagyon rég volt, kb. ennyi
Előre is köszi!"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi, ez, az
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Bembee12
aktív tag
válasz Atomgeszi #4385 üzenetére
Google szerint
Az eseménySzemélyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a film, ami úgy kezdődik, hogy ül két ember a padon, majd a csaj a hajcsatját kiszedi a hajából és nyakon szúrja magát? Majd utána a széltől menekülnek az emberek, mert különben attól öngyilkosok lennének.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Bembee12
aktív tag
válasz Vikthor #4383 üzenetére
Egy gyors Google keresés ezeket dobta ki (bár nem Mexikó, ahogy látom)
...és hamarosan a sötétség 2010 vagy ... és hamarosan a sötétség 1970
Másik film, ami bár mexikóba játszódik, de testvérpár (fiú-lány)
Az ártatlanság ára[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
nagyúr
Sziasztok!
Láttam régebben egy filmet amiben két nő elmegy egy mexikói faluba nyaralni az egyiket elrabolják és a másik meg megy utána, hogy segítsen neki. Több nem jut róla eszembe...
Előre is köszi!
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
janos 1
újonc
sziasztok.melyik? valoszinű lengyel háborus film ez-- egy katona hazafelé benéz a társa családjához.egy udősebb és egy fiatalabb nőhöz akik testvérek.a fiatalabb nő látnok és pénzért,élelemért elmondja a kérdezőnek mi van a rokonával él. e még a katona összejön a fiatalabb nővel mi a film cime? köszönöm
-
Sati1984
tag
válasz DevilAqua #4376 üzenetére
A "sok a duma" kapcsán fun fact - azt a filmet én fordítottam feliratok.hu-ra, és messze a leghosszabb felirat volt, kb. másfélszer több szöveg volt benne, mint egy átlagos filmben... Szóval jól belehúztam, de jó film volt, úgyhogy abszolút megérte
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Meta Quest 3 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
tag
válasz Sliderxy #4377 üzenetére
Hát túl sok kapaszkodót nem adtál a másodikhoz, erre mondjuk pont ráillik ez a kevés: A Nap amikor véget ért az Idő
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
válasz McDoug6lak #4373 üzenetére
Bizony ő az nagyonszépen köszönöm
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
tag
válasz Atomgeszi #4371 üzenetére
Sziasztok, kérlek segítsetek ki
Van egy film amit egyszerűen nem találok.
Amit tudok: Valami család, meg barátok összegyűlnek egy házban és elmegy felettük egy üstökös. Egy nő benne a főszereplő és miután elmegy az utcában , gyakorlatilag ugyanabba a házba tér be csak másképp viselkednek a barátai. Mintha valami másik dimenzióba került volna.
Egy biztos, hogy az üstökös okozta ezt a dolgot...Köszi előre is
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem is lenne egy kérdésem.
Keresek egy filmet, ami úgy kezdődik azt hiszem, hogy egy pártól elveszik a gyerekét, mert valami táborba akarják vinni, mert különleges képessége van.
A táborban, ha jól emlékszem színek szerint vannak osztva az emberek, pirosak, kékek, zöldek.. aztán 2-3 ilyen gyerek meg is szökik a táborból, és próbálják őket elfogni, de a kinti világban kitapasztalják a hatalmas erejüket, amiket a kormány megpróbált féken tartani.Mi lehet ez a film? Nem túl sok pontos lehetett, de olyan rég láttam, hogy lehet megpróbálkoznék vele újból.
-
thesound
addikt
válasz littlelion21 #4366 üzenetére
A sorozatról hallottam, de a kép alapján másra számítottam. Nem tünt fel, hogy Escobar van a képen.
Thx![ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
E.Kaufmann
veterán
válasz liksoft #4363 üzenetére
Na már ez is nagy segítség, tényleg ő az kép alapján, köszi
PS: 3 perc után már meg is lett a szereplő alapján :
https://hu.wikipedia.org/wiki/Nyomoz_a_v%C5%91leg%C3%A9ny[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
liksoft
nagyúr
válasz E.Kaufmann #4362 üzenetére
Danny Kaye film az szinte biztos, de a címe nem ugrik be.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
E.Kaufmann
veterán
Van egy 50-es 60-as évekbeli amerikai film, aminek a címét keresném.
Volt benne egy fickó, akit meg akartak ölni, mert ugyanolyan, egymástól eltérő lábmérete volt, mint akinek a halálát megrendezték volna (10 és 10,5 vagy 9 és 9.5 talán US méret szerint) valamint a végén volt egy jelenet, amiben egy régi számítógép lyukkártyái szóródnak szét a gépteremben, mindent beterítve.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Ez az Uj Top Gun film az feldolgozas az elsonek, vagy a folytatasa?
-
Bembee12
aktív tag
válasz Sliderxy #4354 üzenetére
Én írnék a Retroshock-nak. Ő a régi sci-fi filmek szakértőke.
[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Bozso68
őstag
válasz Sliderxy #4354 üzenetére
Az elsőre: Csoda a 8. utcában?
A második nekem passz. -
Sliderxy
senior tag
Sziasztok.
Két régi filmet keresek, mindkettőt a '80-as '90-es évek köré lőném be. Műfajukat tekintve leginkább sci-fi, bár ma már lehet inkább a vígjáték a megfelelő kategória.Az egyikben valamiféle repülő robotporszívora hasonlító kis idegen robotok voltak, amik amúgy nagyon barátságosak is voltak. Az egyik talán piros volt és valami olyan sérülés érte, hogy majdnem "elpusztult", meg mintha a végén még kölykeik is lettek volna, ilyen kis repülő robotporszívók.
A másik film valami farmon játszódott, becsapódhatott valami és két nagy idegen lény elég szaggatott mozgással harcolt egymással. Ebből a filmből kb. ennyi maradt csak meg az emlékeimben. Tudom, nem sok..
-
csalahmarton
csendes tag
válasz littlelion21 #4351 üzenetére
Köszi szépen!
-
littlelion21
addikt
válasz csalahmarton #4350 üzenetére
A legrosszabb nap: [link]
-
csalahmarton
csendes tag
sziasztok! azt a filmet keresem... dióhéjban : egy nagy irodába van valami lúzer faszi akit senki le se szar, egyszer csak megunja a banánt és ki találja hogy másnap be megy és agyonlő pár embert.
amikor másnap be megy megelőzi valaki és elkezd lövöldözni meg öl pár embert és közbe lelövi az iroda legjobb nőjét aki mellesleg a góré csaja, csávókámnál pedig ott a fegyver és lelövi a "merénylőt" és hirtelen az iroda hőse lesz.
a csaj nyaktól lefelé lebénul és mindenki leszarja a góré is kidobja egyedül az újdonsült hős foglalkozik vele, stb... és beleszerelmesedik. de a csaj valahogy felépül és a csávó őrülten féltékeny lesz summa, summa... és a végére nem emlékszem -
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet amit még 4-5 évesen láthattam (95-96-97) De tuti, hogy 1997-nél nem fiatalabb a film.
Egy két jelenetre rémlik de ezenkívül totál nem emlékszem semmire.Az egyik hogy egy garázst mutatnak, szól a zene és egy szőke csaj egyedül táncol benne meg “rázza” a fejét. Ezután egyszer csak megtámadja valami télapószerű figura aminek ha jól emlékszem sárga szeme volt. Valamit kiszív belőle de ez nem biztos. A csaj a földön fekszik és az ő szemszögéből látjuk ezt a télapófejű csodát
Köszönöm annak aki tud segíteni
-
démien155
friss újonc
Meg tudná mondani valaki hogy mi a film cime annak a filmnek amiben egy fiu a karmester álmodot rola hogy a zenéjét megtudja osztani a világgal és a végén rátalált a boldógság?
Elöre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
démien155
friss újonc
Mi a film cime annak a filmnek amiben egy fiu a karmester álmodot rola hogy a zenéjét megtudja osztani a világgal és a végén rátalált a boldógság?
-
Bembee12
aktív tag
Az az Országút fantomja lesz szerintem.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok
Egy régi horror filmet keresek.Többek között stopposokat is ölnek benne, egy mikrobuszban az oszrágúton.
Elég pszichopata egy film ha jól emlékszem.
De a címére nem emlékszem. -
P11
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon rég keresem:
Sajna nem sokra emlékszem, 80s vagy 90s film, sivatagos környezetben játszódik, hosszú aszfaltos út, valamiféle road movie lehet. Egy pár utazik és valami elmebeteg(ek) figyeli, üldözi őket. A pár megáll kufircolni is, közben az elmebeteg kukkol, vagy el is kapják a párt.
Talán motor(ok) is vannak benne. -
reelc
veterán
Sziasztok!
Nagyon régi film, de nem zárom ki az esélyét, hogy pl. Twilight Zone epizód, vagy valami hasonló.
Annyi maradt meg bennem, hogy valamilyen szervezet gyerekeket rabolt el(?).
Átalakították őket, hogy alkalmasak legyenek a marsi életre.
A Földön már csak szkafanderben tudtak létezni, ha nem a kiképző környezetükben voltak.Köszönöm!
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Ezt felismeri valaki?
80-as vagy 90-es évek filmje. Egy akció kémfilm amiben a főszereplő egy fiatal srác. A gonosz olyan videojátékokat épít amik gyilkolnak is pl csinál egy olyan játékot hogy egy rendes autóba kell beülni ami egyhelyben marad és előtte van egy képernyő. Az autót kormányozva kell versenyezni, de ha ütközik a játékban, akkor az autó is ütközik a valóságban. Pontosan nem tudom ezt hogyan oldották meg.
Másik jelenet: A főhős egy lánnyal van és egy állatkertben találkoznak egy faszival, de a faszi halott és hiányzik az egyik ujja.
Másik jelenet: A film elején egy faszi és egy nő betörnek valami épületbe és takarítóknak öltöznek be és a személyzetet valami gázzal kábítják el, rajtuk maszk van. A takarító gép olyan felmosó ami kör alakú és a feje forog.
A vége felé valamilyen sakk játékot is játszaniuk kell.
-
Bembee12
aktív tag
Igen az lesz az, köszi
-
Bembee12
aktív tag
Jason Bourne-re emlékeztem, de nem.
Van valami titkos kém képző program. Főszereplőnk is részt vesz rajta. Megtanulnak mindenfélét, pl megállapítani a másik pupillájából, hogy hazudnak-e.(Ezt később rajta alkalmazzák majd). Az egyik tréning, hogy csendben tudsz-e maradni és nem kifecsegni a titkokat. Az egyikük napokat tölt bent ebben. Miután kiképezték őket, kiderül, hogy nem a "jó" oldalán állnak igazán. Ennyire emlékszem csak.[ Szerkesztve ]
-
janos 1
újonc
sziasztok.melyik klónos filmben volt hogy mikor elkészült az új klón a régi még élt és mondta az új klónnak hogy van egy sebhely az arcodon de az új klón nem hitte el csak amikor meglátta a tükörben nem a hatodik napon cimű film az de nagyon hasonlo a jelenet.mi a film cime? köszönöm
-
janos 1
újonc
sziasztok.volt vidéken egy család apa,anya kb3-4 lány és egy fiú.az apa nagyon vallásos volt ha baj érte őket mindig azt mondogatta hogy megsértettük (talán) szent antalt.gyereket vártak az apa szerette volna ha fiu leszde lány lett.a fia elszökött otthonról világot látni a barátaival az apa utánuk ment hogy vissza hozza a fiát.de valamelyik barát megölte ? őt erre a fia mondta hogy ő nem mehet a többiekkel mert valakinek vigyázni kell a lányokra.ezért hazament. mi a film cime? köszönöm
-
latyim
újonc
Tudom miről beszélsz. évek óta ezt keresem.meg volt vhs en de elveszett. Az mtvben dolgoztam de ott sem találtam infot ehhez(archívum). A parabolákban még párszor bevágták azt a részt amikor a két pasit kidobják a zárt hotel ajtaján.
amúgy arrol szólt hogy a két pasas azért akar ott, abban a hotelben melózni ,mert megteszik nekik egy gyönyörű nő:-)a rövid filmben az egyik legjobb rész amikor tollasoznak a szereplők. A film kb 35perces. Az mtv többször is leadta.nagyon sajnálom hogy semmi info nincs róla. -
latyim
újonc
válasz bambano #2487 üzenetére
Tudom miről beszélsz. évek óta ezt keresem.meg volt vhs en de elveszett. Az mtvben dolgoztam de ott sem találtam infot ehhez(archívum). A parabolákban még párszor bevágták azt a részt amikor a két pasit kidobják a zárt hotel ajtaján.
amúgy arrol szólt hogy a két pasas azért akar ott, abban a hotelben melózni ,mert megteszik nekik egy gyönyörű nő:-)a rövid filmben az egyik legjobb rész amikor tollasoznak a szereplők. A film kb 35perces. Az mtv többször is leadta.nagyon sajnálom hogy semmi info nincs róla. -
envagyok
veterán
Sziasztok.
Tegnap néztünk egy jó kis 3d dokumentumfilmet:
Őshüllők 3D: Tengerek dinoszauruszai imax
Nagyon tetszett a gyereknek.
Az lenne a kérdésem, ilyen jellegü, 2d vagy 3d milyen dokumentumfilmek vannak?
Ami érdekel minket: tengerek, korallok, állatok, szép tájak, nap, történelem, űrhajózás, naprendszerek, csillagok, stb.Köszönöm
-
kimista
aktív tag
hello. én is keresek egy filmet.
Romantikus film, valszeg benne van a 'szerelem' a címében, de nagyon nem találom sehol
Tipik romantikus sztori, gyerek megy nagyváros, megismerkedik egy szőke leányzóval, veszekednek sokat, együttvannak, nincsenek, de mégis, aztán írnak egymásnak 1-1- levelet és 1 év múlva kellene újra találkozniuk egy fánál, amit közben a csávó újraültet, a csaj nem megy el csak 1 év után 2 nappal, beszélget valami időssel az életről. Aztán a csaj nagynénikéje összehozza megint a pasival egy étteremben. ennyi. ezen kívül van pár megmaradt jelenet ami segíthet, pl amikor ülnek a metróra várakozva és egymást pofozzák amikor valaki a vonalra lép, és jön egy mazsorett-csoport.. vagy amikor szakítanak és a csávó összeszed valami transzit a wc-nél. vagy amikor a csaj randizik mással, a csávó befut, ad az új pasinak pár tanácsot.. a csaj zongorázik, mezítláb, csokor rózsát vinne neki a csávó, mozgólépcsőn elhagyja az egészet 1 kivételével .. a csaj nagyon hasonlít carey mulligan-re, de az ő doppelgangerére sem találtam meg.remélem valaki látta ezt és eszébe jut erről a rendkívül pontos leírásról
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
TrollBalint
addikt
válasz TigerCat #4299 üzenetére
Magyar vagy angol, nem emlékszel véletlenül? (vagy a mesékre, hogy milyen jellegűek voltak?) Mert ha jól emlékszem Benedek Elek meséit is kandalló előtt olvasta fel Bánffy György, de macsak nem rémlik.
Benedek Elek meséiszerk: Időközben meglett, így ez tárgytalan
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest