- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
carr
őstag
Próbáltam rákeresni, hátha angolul ha lefordítva kiad valamit, de csak vaktölténnyel lövöldözök célba:
Ezt találtam eddig leghasznosabbnak, de mint az előbbi hsz.ben is, 99% h nincs benne, de talán..
https://www.menshealth.com/entertainment/g33352561/best-alien-movies/ -
latyim
újonc
Tudom miről beszélsz. évek óta ezt keresem.meg volt vhs en de elveszett. Az mtvben dolgoztam de ott sem találtam infot ehhez(archívum). A parabolákban még párszor bevágták azt a részt amikor a két pasit kidobják a zárt hotel ajtaján.
amúgy arrol szólt hogy a két pasas azért akar ott, abban a hotelben melózni ,mert megteszik nekik egy gyönyörű nő:-)a rövid filmben az egyik legjobb rész amikor tollasoznak a szereplők. A film kb 35perces. Az mtv többször is leadta.nagyon sajnálom hogy semmi info nincs róla. -
Pötyi
őstag
Hát őőő... Beírtam a googléba, hogy "festőművész" és "tolvaj" - erre kiadta azt a filmcímet találatnak, hogy "A festőművész és a tolvaj"
-
Miklós315
aktív tag
Fura, hogy az ost-t nem nagyon dobja fel a gugli, de youtubeon fent van a teljes film, így annak végén a feliratok között az elhangzó dalok listájából (időzített link) levadászható a keresett örökzöld sláger
-
Cs1csó
titán
-
EmberXY
veterán
Esetleg ez? Earth to Echo...
-
Bozso68
őstag
-
liksoft
nagyúr
Szia! Beugrik azt hiszem. A címe nem. Viszont emlékem szerint vidéki poros faluban vannak, ahol gyerekek is mezítláb játszanak, olyan mexikóis a hangulat. Talán a főtéren mintha rúdról lógó kötélen körbe forgót játszanának? Az egész hangulata a Story4 csatorna darabjaira emlékeztet. Hátha ezek (ha jól emlékszem, erősítsd meg) segítenek, és másnak beugrik.
-
spammer
veterán
Dream Corp LLC (sorozat)
Egyébként images.google.com, rákattintasz a fotó ikonra (search by image), belököd neki a linket és nagy eséllyel megtalálja.
-
bambano
titán
ha esetleg azt gondoljuk, hogy a 40 perces mű nem film, hanem sorozat, meg azt is, hogy elírták, akkor a svéd Hotell Gyllene Knorren kerülhet elő. de nem állítom biztosra
másik tipp: ha az a kezdés nem 15 óra, hanem 13, és megint feltételezhetünk egy kis elírást, akkor swiss miss. a két fiatalember Stan (Stan Laurel) és Pan (Oliver Hardy), a film amerikai, amelyik egy svájci hotelben játszódik és tényleg börleszk. [link]
-
akom
őstag
Szia!
-
Outlander
addikt
Így elsőre a Gyűrű átka jutott eszembe, ennek van a legvégén egy ilyen 1-2 perces jelenet.
-
Pötyi
őstag
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest