Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

Megcsináltam a 7wint a homegrownban. Ahhoz képest, hogy két hete 7ből meglett, most az utolsó meccsen a 90. Percben egyenlítve, majd győzve lett meg egy magyar ellenfél ellen,aki végig nyomta a presst ügyesen (két gólja is ebből lett). Tegnap végigfutottam Molnargabo FGS meccseit. Továbbra is az a véleményem, hogy egy kis fizika nem ártana ennek a játéknak. Vagy valamilyen szabályrendszer. A profi meccsek is teljesen randomok. Jó, volt aki úgy nyert simán, hogy használta a player lockot, meg talán manuálisan ívelgetett ügyesen. Ez legalább különleges, de amúgy a játék kb annyiból áll, hogy csel (speedboost, bár nem értem miért tudsz gyorsabban elindulni egy biciklicsel után, mint egy sima megtolás után. Futóversenyeken elasticoval kéne rajtolni... XD), majd ezután a játék eldönti, hogy a védőd mellélép a labdának vagy sem. Mert ez a része nem rajtad múlik. A többi védőd elfut a labda elől, vagy sem. A kapus lepkézik 0 szögből, vagy 100% ziccerben véd. Emiatt teljesen random a játék. Néhány éve legalább minden ziccer gól volt. Béna volt? Talán. Most meg azzal is befolyásolja az egészet az AI. Minden sportnak megvannak a maga törvényie, ami a fizikán alapul, vagy szabályokon. Itt semmi nincs. Ha akarja a gép, akkor a jatékosod úgy veszi át a labdát a lábán keresztül majd kapásból lövi, hogy a védő ne érjen oda. Viszont máskor meg üreskapura is fontos neki átvennie, hogy a jobbik lábával lőhessen. Random. Ma az egyik meccsen a kapus mellett eltoltam a labdát, de a kapus elkaszált. Semmi nem lett. Se piros, se szabad. Ment tovább. Random. Én csak azt nem értem, hogy ezt pro playerek hogy bírják idegekkel a versenyeken,hogy csak részben van kezükben a sorsuk? Ja mert valószínűleg lényegtelen. Kapják a fizetést a nézőktől meg a szponzortól. Aztán néha nyernek, ha szerencséjük van.

Új hozzászólás Aktív témák