- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Nem tudom, azért a 3x83x25, 84+ x5, és 85+ duplapikkből legalább egy jó neuhaust reméltem. De csak rare goldok jöttek, illetve kb 3-4 kuka TOTW lap. No de legalább még egy base icon picket kiraktam (Best!), illetve Maldinit befejeztem.
1 hét játék után az aktuális csapat:
Egy base icon packet (2500 coin) vettem, annyi pénzmagot invesztáltam bele. -
thebigK
addikt
hihetetlen pc-n mennyire okádék az egész, televan csalóval, jobban mint valaha, totál szét van baszva a játék
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Mrguba
őstag
En elraktam a pakkokat kinyitottam oket
CSECSNYI
NEUHAUS
REBIC
JOAQUIN
ARNOLD
Szinte a legszarabbak
De legalabb MAHREZRE futotta FODDEREKBOL -
miro.
senior tag
En,aha. Asszem RB Zaha-t.
Nincs valakinek elado twente jatekosa? Adok erte eskuszom fifa pontot is.pRed Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Amúgy tényleg :van olyan köztünk aki a fifa23ban nyitott félretett packból promót? Én nem vagyok az a nagy tartalékolós, de ha pénteken játszok délelőtt, akkor kivárom az estét, és még szerintem nem jött promo. Most sem. Jó lenne tudni. Kéretik jelentkezni.
-
toxicjew
addikt
Atyaég de rossz ez a promo, el akartam nyitni a packokat, de ez teljesen halott. Akkor marad Totyra, leszarom.
-
Aguinaga
őstag
Na most végülis mennyi token van, illetve lesz-e még 2? Kettő kellene a 3*83+*25-höz de nem akarnék 75000 coint kifizetni úgy, hogy nem lesz több (azzal lenne 19).
Ez a futbines tracker megvan, de láttam már pár f@szságot futbinen máskor is .PSN: OldSlowhand74
-
bodnar123
őstag
Végül 11 win lett. Összesen 3x kapcsolt szét a mobilnetem. Egyet sem adtak le. Múlt héten 10 lett.
Amúgy ezt sokan nem tudják, hogy máshol szarabb a net. Mindenesetre én a mai napomat bizonyító erejűnek tartom, hogy valami nagy bóvliság van a háttérben. Mindegy, hogy jó netről játszok,vagy távolról irányítva a gépemet játszok, vagy 50-100 pinges mobilnetről nagyjából ugyanazt hozom. Max a gólok milyensége változik. A végeredmény nem. Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet 20:0 menni ennek ellenére. De ez már gyíkember kategória. Erre nem tippelek.meghagyom mindenkinek a fantáziájára.
A németek annyiban élveznek előnyt, hogy a szervereken "ülnek".
Ja bár ez is mit jelent?Németország óriási. Simán lehet, hogy valaki ugyanolyan távol van a szervertől mint mi.[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
válasz mcwolf79 #4480 üzenetére
Ezt már rég helyre kellett volna tenni a fejlesztőknek, aki kilép az automatikusan bukja a meccset ha vezet ha x ha vereségre áll....Nem egyszer van az h 0-0 nál látja h jobb vagyok és kilépkednek...Pl az utolsó silver swapnál kellett vagy 7 meccs a 3 winhez úgy, hogy 3x kiléptek már az elején....
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
mcwolf79
veterán
A sok nyomorék c*gány most azzal szórakozik , ha 1-1 helyzet van a kapussal és nem állnak vesztésre akkor gyorsan kilépnek. Ilyen csira gyökér miért játszik online kompetitív játékot
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Blashe
aktív tag
válasz Stylerr #4472 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy ne legyen stabil az internet, mert akkor nem csak ő kapja a lag kompenzációt, hanem az ellenfele is.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, amibe tegnap akadtam bele a hivatalos fifa fórumon.
[link]
Az első hozzászólásban a bizonyos @no_way_mad_tha srác konkrétan leírja a problémát és jó pár videóban be is mutatja, hogy miről is van szó pontosan.
Jött is a jól megszokott community manager válasza, de a srác konkrétan "betakarja" az EA emberét. Mindenre van videós bizonyítéka. A végén a support már csak annyit tudott mondani, hogy keresse fel egy másik társosztály segítségét, mert ez már nem az ő hatásköre.
A másik érdekesség, hogy már volt az utóbbi években egy olyan patch, ami kivette ezt a lag kompenzációt a játékból, de annyi negatív visszajelzés és felháborodás jött ez miatt, hogy kénytelenek voltak visszatenni a játékba.
A lényeg a lényeg, hogy ha jó az interneted, te szívod meg. Neked hiába jó a neted és ezzel együtt a pinged, attól még valahogy egyensúlyba kell hozni a rosszabb minőségű internettel rendelkező ellenfeleddel a játékot. Ezért kapod ezt a mesterséges lassított játékmenetet, ami miatt azt érzed, hogy nem úgy fordulnak a játékosaid, lassúak, nem úgy helyezkednek, egymásba futnak és még sorolhatnám. Én onnan érzem rögtön, amikor a bal stick-el próbálok dribblingelni, fordulni. Nem is reagál a játékosom a hirtelen stick mozdulatokra.
Ezért fizetünk ki évente több x ezer forintokat. Szomorú, de ez van. -
bodnar123
őstag
Lehet az 5g túl minőségi lesz
Az én netemhez képest, a mobilnet kb plusz 40 ms késést jelent. Emellett ez sem stabil. A játékos kiválasztásánál ugrál is össze-vissza a ping. Játékon belül mindig 25-35 mutat. Oltári kamu az egész. Persze a játéknak vannak érdemei. Lehet, hogy egy ilyen gyors játéknál, csak ezzel tudják elfedni a kapcsolati különbségeket. Régen minden második meccs akadozott. Viszont azt mondani, hogy ez így ilyen formán egy e-sport játék elég vak kijelentés. Általában a problémám az, hogy ha labdát szerzek, az ellenfélnek a védelme és kp-ja egy pillanat alatt visszarendeződik. Sosem tudok kontrázni, de az ellenfél igen. Most mintha ez sem lenne, sőt fordítva van. Persze még tesztelni kell hosszabb távon. Kb a játék így jobban hasonlít azokra a menő youtuberek játékmenetére, csak én nem cselezek, hanem csak ráfordulok a kapura. Persze lehet, hogy pont véletlen amióta ezt kipróbáltam azóta kezdett tolni a gép. Bár valaki szerint ilyen sincs. Mindenesetre nem zörög a haraszt. A végeredmény valószínűleg ugyanaz lesz. Bár az ugyanolyan gáz. A góljaim meg amiket lőttem. Röhej kategória. Pont az ilyenek miatt cseszem fel magam, ha én kapom.
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #4473 üzenetére
gondolkodom még rajta hogy lehetne PS-en is megoldani.
Eddig úgy voltam vele, hogy tök esélytelen mobilnettel, de most egy ideje már van korlátlan net az előfizetésemben +5G is.
Ezek után, amit írtál beleültetted a bogarat a fülembe, utána is nézek nincs-e erre valami megoldásWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
bodnar123
őstag
Mobilnetről játszva 13ből meglett a 9 győzelem, és a négy vereségből egy is azért volt, mert a mobilnet megszakadt. Ilyen jól eddig nem ment az idei rész. Nagyon sokszor elég odapasszolni a csatárnak a labdát, aki elől ellép az ellenfél és gól. Amúgy rengeteg ilyet kapok, de most mintha kevesebb lenne. Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége, bár szerintem az is gáz, ha ugyanúgy meglesz a 11 mint mindig. Nincs 5g-m. Szóval aki kicsit is ismeri a mobilnet folyamatosságának minőségét, az tudja, hogy miért gáz.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Dzsoki92 #4461 üzenetére
nem tűnik rossznak, én is nézegettem. Azért nem tudom, hogy kivegyem-e, mert szinte mindenben megegyezik WC Correával. Csatárral meg már így is elég jól állok, Correa is csak a padra fér.
Jelenleg nem tudom elképzelni mi kelljen ahhoz, hogy WC Forlan-t kiszorítsa valaki. Persze az EA biztos elintézi majd egy kiadós nerfeléssel, hogy ne húzzam ki vele TOTS-ig.
Más: egész jól működik a 4-1-2-1-2 (2), nem felejtettem még el ezzel a formációval játszani
Szerintem marad egy jó ideig. Ami meglepett, hogy POTM Valverde még mindig hibátlan a középpályán. Kicsit úgy is érzem, hogy felesleges nagy pénzeket költeni a box to box CM-ekre, főleg ebben a felállásban. Valverde, De Paul tökéletes ide, elég ha tisztességes iparosok vannak itt, akik tudnak futni, passzolni, szerelni, más nem igazán kell.
A nagy skillereknek persze biztos jobb egy 5*SM játékos, de az én játékomhoz ez nem kellWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Dzsoki92
senior tag
Valaki probálta ezt a Politano gyereket ?
-
miro.
senior tag
Vegulis akk hany token jon meg? Kene egy db es megvan a 20.
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Továbbra is értetlenül állok állok az egész játék működése előtt. Ugye a Jarzinho kirakása utáni 5 win streak után jött a keserű valóság. Másod osztályban kb tíz meccsenként egy kiizzadt győzelem. Majd este, miután a képtelenebbnél képtelenebb gólokat kaptam, próba képpen átraktam a játékot mobil netre. Ezután 5 meccsen három győzelem, egy szoros vereség, és egy döntetlen. Míg előtte gólokat alig tudtam lőni, most olyan szellős az ellenfél védelme, és minden passz szinte jó helyre megy. Nem nyúlnak le mindent... Az utolsó szenzációs fordításomon még az ellenfelet is megsajnáltam. Ez most, csak hogy pozitív legyek az én góljaim. általában én kapok ilyeneket... [link]Továbbra is kérdés. Hogyan működik a játék? Persze a játék közben egy akadás nem volt. A meccsek elején a ping elég változatos volt. Volt 100, 50, 23... Meccs közben általában ugyanúgy 23at mutatott, mint vezetékes netről. Ami csak azért vicces, mert eleve a mobilnet kb 50 ms késést jelent. Lényeg, hogy nem hazudnak, vagy csak nem tudjuk mit is jelent a szám.
-
Chereiose
addikt
Kipróbáltam ezt az idei csodát. Hát, nem véletlenül vártam vele eddig és azt hiszem elég is lesz Ilyen egy szánalmas szar régen sikerült, mint ez az idei. Ez az újítás, hogy a szokásos állatságok mennek az UT-ben, de még a szarra felteszi a pontot, hogy 2 tetves passz nem megy direktbe a mellette álló emberhez,valamint védekezni is lehetetlen mert kb átkocog bármilyen 5 védős rendszeren a kis nyomoréknak a Peléje, de igazából Mariska néni is, mert mire odaváltasz tuti begyalogol... Köszönjük EA, költsétek gyógyszerre a bevételeiteket...
Az meg a másik, hogy az elmúlt években szülni kellett kb a szerencsés nyitásokat, most meg 15 meccs után van egy alap 85-ös csapatod, olyan szinten adja objectivesből is a jó lapokat, meg mintha packokból is jobban adná. Ennek baromi sok értelme van, hogy valaki játszik 1 hónapot aztán már kirakat csapata van..[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Arra gondoltam, hogy most szombat délelőtt, kb. 9-től nyomnék egy születésnapi WL streamet kb fél 1-ig.
Lenne rá érdeklődő közönség?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
evibly
senior tag
A 88-as Pope-ot bárki vissza merte tenni a csapatába fejlődés után?
Vagy feláldozhatom minden gond nélkül Jairzinho oltárán?
-
Dzsoki92
senior tag
Na valaki kipattintja ezt a Zidanet ? 😃
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #4447 üzenetére
Már csak egy 5sm Szalai hiányzik, power free-kick traittel, ha érted mire gondolok
-
Dicker
őstag
Hány tokennél járunk?
Kivettem eddig mindent kivéve a silverest, most 3 van raktáron. -
taylorp
senior tag
Emmen és Twente lapok 10k-ért mennek!
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
bodnar123
őstag
-
mcwolf79
veterán
Jó most ez a játék . A 94-és Mbappe-t utoléri Clauss fél méter hátrányból . Teljesen hihető
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
david368
aktív tag
Holnapi WL-re összeállt a teljes untrade csapat, Stoichkov érkezett még a fodderekből, mivel lejárt a WC Mbappem. 12 meccsen 14 gól/7 assist, vegyétek ki, bitang csatàr.
Legjobb játékosom továbbra is WC Okocha, egyszerűen mindegy melyik posztom játszatom, termeli a gólokat és assistokat.
Van most 2.4 millám fodderben, érkezhetnének már a gamble sbck, jó lenne egy masszív szakítás rajtuk. -
kapeti07
senior tag
Sziasztok,
Az egyik ikon pakkból nyitottam korábban egy base Sol Campbell-t. Valaki használta már idén, vagy csuklósbusz a pali? Statokban nem tűnik rossznak.
Xbox: kapeti
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #4431 üzenetére
Nem tudom mások hogy vannak vele, de egy kapus sbc/objective a legkevésbé sem hoz lázba
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Objective Gulácsi fog érkezni...
-
Santana01
aktív tag
Az mi lehet szerintetetek amikor nem látom,hogy az ellenfél aktuálisan melyik játékosát irányítja? Nem mutatja se a nevet se a stamina szintet.
Jellemzően ilyenkor veszíték mert ki se tudom hozni a labdát olyan pressingbe ütközök. -
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #4424 üzenetére
Az nem csalás, hanem fos a gépe. Tudom, mert hónapokig voltam emiatt a f*sz rosszabbik végén, az előző gépem a végére már nagypn haldoklott, és rendszeresen jöttek ilyen meccseim, ahol rosszul töltötte be a meccset, és nem tudtam irányítani, a gép játszott helyettem. Öcsémnek ugyanez a baja volt hónapokig, aztán kitakaríttatta a gépét, azóta nem fordul elő vele ilyen, én meg tavaly új gépet vettem, azóta egyszer sem szívtam így meg. Nem tudom, hogy ezt szándékos csalásként is elő lehet-e idézni, de hogy 99%-ban ezt a gép gyengesége, hibája okozza, az biztos. Más kérdés, hogy tavaly ilyenkor kb. world class szinten játszott még helyettem a gép, szóval egy ügyesebb játékos simán megvert így is (bár hozott a gép győzelmeket is nekem), idén meg valóban kb. ultimate, és szinte lehetetlen megverni így az ellenfelet.
-
Nandinagy
addikt
válasz bodnar123 #4419 üzenetére
Van. A leggyakoribb mikor konkrétan nem ő játszik hanem a gép ultimate szinten. Onnan lehet megismerni, hogy nincsenek a háromszögek a játékosok feje felett. Hány profi 20-0-a úszott már el mikor jött egy ilyen pc-s A 90%-a nyomta is ki utána a crossplayt. Kb. elvenni nem tudod tőle és mindenhonnan gólt lő.
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #4419 üzenetére
láttam már több videót PC-s cheatekről. Kettő jut hirtelen eszembe, az egyik a no loss glitch, a másik a 5*SM cheat.
Nem tudom ezek megvannak-e még, és azt sem mondanám, hogy egyértelműen találkoztam ilyennel.
Azt viszont határozottan érzem, hogy stabilabb a játékmenet, ha ki van kapcsolva a crossplay.
Amikor más platformról kapom az ellenfelet (ugye azt nem lehet megmondani, hogy PC vagy Xbox), akkor sokkal többször történnek furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok a pályán, amit kapcsolati gebasznak tudok beWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
bodnar123
őstag
Szerintem nincs használható cheat pc-n. Javíts ki ha tévedek. Szerintem a teleportáló játékosok csak a kapcsolat miatt van. Egyszerűnek nem ott vannak a játékosok ahol látod. És ezt a passz közben korrigálja a játék.
Amúgy az 5ös win steak után visszaálltam a 10ből egyre kb. Olyan kapott gólokkal, hogy ihajj... Nem tudom mennyire tudás alapú, amikor az ai által irányított védő a labdától folyamatosan távolodik ha nem én irányítom. Mint egy erőtér... véletlenek -
Dzsoki92
senior tag
Jajj de bánom már, hogy azt a WC Vieirát nem vettem ki
-
Gaborz1
senior tag
válasz Stylerr #4412 üzenetére
Jelen.
Én ezt [link] használom már november vége óta.
Walker és Capdevila nem bírják végig a folyamatos fel-le rohangálást, így őket általában lecserélem. Sokat és jól indulnak be a szélen, de vissza is érnek védekezni.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Stylerr
addikt
352 felállást idén próbálta valaki?
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #4408 üzenetére
meglátjuk. Hosszú keresgélés után ter Stegen volt az, akiben megvolt az a képesség, hogy néha védett is
Persze máskor ő is hanyattvágta magát a nullszögből érkező és a holdról érkező trivelák védése helyett, de azt már megszoktam/feldolgoztam.
Ezzel a felállással viszont Serie A-s kapus kell, úgyhogy remélem beválik a szerb. Ha nem, akkor jön vissza gold Maignan, mint szeptemberbenWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
kapeti07
senior tag
válasz EA's hit #4408 üzenetére
Tegnap 2 Rivals meccsen is védett ellenem Schmeichel. Alig tudtam gólt lőni neki az egyik meccsen 2-2 lett (vagy 15 kapuralövésből) a másikon 1-0 egy tizenegyessel.
Nálam mid VDS parádés, minden évben meg akartam venni, de kapusra sose szoktam költeni. Idén szerencsére az ölembe hullott és nagyon stabil. Szerintem Tots-ig megleszek vele.
Milinkovic-ot választottam én is loan-oknál, hátha kell majd valami küldetéshez.
Összességéban ez a Winter.es promo igen jól sikerült, csak nekem ilyen Weghorst-on kívűl nem sikerült még senkit pickelni.Ami eddig szerintem jó az idelyi évben az a Maldini, Jarzinho, Valverde, Cuadrado, Di Maria, Danjuma féle sbc-k amik végre olyan játékosokat adnak amiket sokan még ma is használunk.
Szerintem tavaly ha volt egy jó lap azt max 1 hónapig tudtad használni, hamar elavultak.Xbox: kapeti
-
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #4405 üzenetére
most én is vissza fogok állni a 4-1-2-1-2-re. A 23-ban valamiért nem működött az elején, ezért már jó ideje a 4-2-3-1-et toltam, de mostanra úgy érzem kifújt, rengeteg gólt kapok.
Mondjuk lehet simán csak a szar gameplay miatt van
Mindenesetre most teszek egy próbát a régi jól bevált felállással.
Ezzel a csapattal próbálom
Ingame Di Maria lesz a CAM, Forlan és mikrofon meg a csatárok.
Valverde így visszajött CM-be, nem akarok most igazán középpályásra költeni, meglátjuk mit hoznak a következő promók.
A kapus egyelőre loan, ha beválik, akkor megveszemWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
bodnar123
őstag
Első 5 rivals meccs Jairzinhoval 5 győzelem. Szerencse. Hétfőn 10ből egyet nyertem
-
EA's hit
őstag
Kész lett este Jairzinho, lenyomtam vele a kvalit, kipróbáltam. 9 kvali meccsen 10 gól, 5 gólpassz, egyszer 5-öt, egyszer meg 4-et vágott, valami brutális. Az egyik meccsen 20 méterről ollózott gólt, Ibra elbújhat A kvali reward és a riv reward sem adott semmit, de összegyűlt a coin Cordobára, bidben tudtam egyet jó áron venni. Őt még nem tudtam kipróbálni, de a csapat baromi jó most, kimondottan élveztem a kvalit, pedig az azért elég ritka Ingame továbbra is 41212, Ribéry CAM, Jairzinho és Forlán a csatárok.
-
|AP|
veterán
válasz Grande10 #4403 üzenetére
semmi biztatót nem tudok mondani
Ha olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy ez így van és ezzel nem nagyon lehet mit tenni.
Sajnos a FUT nem a játékélményről szól, hanem a folyamatos grindolásról, újabb és újabb lapok gyűjtögetéséről.
Mégis itt vagyunk ennyien és toljuk... én amúgy nagyon várom, hogy jöjjön végre egy jobb focis játék, amit a fociért lehet játszani. Addig meg marad ez...Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Grande10
újonc
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot. Tavaly kezdtem el játszani komolyabban a FUT-al. Szeretem a focit, játszottam korábban is Fifával, csíptem. Tavaly - ahogy írtam - haverom unszolására belevágtam a FUT-ba. Nos tavaly nyáron elkezdtem, megtetszett. Megrendeltem a 23-at és irány a FUT. Nos, nem azzal van bajom, ha valaki ügyesebb, jobb mint én és megver. Tiszta sor. (egyre többször futok bele abba, hogy valaki rivalsban csak gold lapokkal operál, és általában azok azért elég jól nyomják).
Nekem azzal van bajom hogy gyakorlatilag elveszünk a promókban, az új chem rendszer sem teljesen világos, a meta bevezetése óta. Jönnek a frissítések, nerfelnek lapokat, de továbbra is azt tapasztalom, mintha az lenne a cél, hogy maga a játékélmény másodlagos legyen. A célcsoport inkább azok a játékosok akik hosszú órákat tudnak elölteni a játékkal és semmi más taktikájuk nincs mint előrevágják, fuss lőjj. Esetleg rángatják a kart szétcselezve mindenkit.
Te próbálsz valamilyen taktikát alkalmazni, ahhoz igazítani, de mintha az algoritmusok ezt figyelnék, és néha az az ember érzése: ezt a meccset ha holnapig játszod sem tudsz nyerni. Erre jönnek olyan játékbeli anomáliák, hogy a védőid összeszaladnak, a kapusodról nyilván az ellenfélhez pattan a labda, lestaktika díszből van a játékban, nulla szögből kapsz gólokat. Az pedig egyenesen elgondolkotató, hogya 70-ik perc környékén a frissen becserélt szélsődet, hogyan tudja lefutni egy gyengébb, fáradtabb játékos. Nem összeesküvéselméleteket akarok gyártani, de nekem kezd a játékélmény elfogyni.
Ezek az sbc-k meg max foddernek jók, de azokhoz pedig sokat kérnék értük. Nem panaszkodom, mert a nyitásaim nem rosszak, aztán utána nagy csend sokáig. Itt érzem azt hogy próbál kompenzálni a gép (Ronaldo, Messi).
Látványos volt Haaland leépítése, valamint Van Dijk "fáradása'" is, pedig nem full pressingel megyek. Jah végezetül az a másik: ha valaki ellenem full pressinget tol, hogy a francban van, hogy gyakorlatilag végig tudja vinni a meccset 2-3 cserével ugyanúgy....
Sok a költői kérdés, és sok a szöveg is, elnézést ha hosszú lett, de gondoltam megosztom veletek. Köszi a figyelmet!
-
bodnar123
őstag
Amúgy az egy dolog, hogy tavaly lehetett nyitni félretett pakkból, de idén nyitott valaki úgy promót. Bár én elég pesszimista vagyok, de inkább olyan beszámolókra emlékszem, hogy nem jött semmi. Csak a TOTYra ezt nem hiszem hogy megváltoztatják.
A biztonság kedvéért inkább kinyitottam a mai rewardot... :D jött is a promo lap. Moreno qs... Így az értéke a jutalomnak olyan 20ezer. De nem panaszkodok, mivel a tegnapi sok pakkból meglett Jarizinho
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4