Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
2-3 év FUT kihagyás után úgy gondoltam idén visszatérek, adok neki egy esélyt.
A halott szerverek valami égi jel, hogy hagyjam mégis a francba?Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz ProEvoFan #1918 üzenetére
Próbáld ki ezt a [4-2-3-1-et] . Nekem nagyon bejött. De kellenek a hozzáillő játékosok tényleg, hogy jól működjön.
Középpályára tipikus box-to-box high-high work rate kell. Ez talán a legfontosabb.
A szélsők pedig nagyon jól mozognak, a két szélső cam pozícióban.[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Bennacer: hát nem tudom. Most az upgrade utána visszaraktam a csapatba 5-6 meccsre, de nekem továbbra is jobban fekszik Barella sima arany lapja.
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Még jó, hogy tegnap elhasználtam minden fodderemet Cuadradóra. Így ma nem nyitok Crouchot...
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Itt tart a csapatom jelenleg: (Juvésként jelenleg a múltba kapaszkodom inkább).
Játék eleje óta próbálom fenntartani azt, hogy leginkább azokat a játékosokat használjam, akiket valójában is kedvelek, kedveltem. De ezt egybe kell hozni a játszhatósággal is. Ezért nincs például már Nesta a védelem közepén.
Prime Larsson és Prime Nedved visszatérése is van még esély. Di Natale is tervben van/volt.
Illetve Puskás-Gulácsi kombo, esetleg később egy Szoboszlaival nem lenne rossz.
Tudom, tudom hülye vagyok, hogy ilyen szentimentális módon építek csapatot.
De például eszemben sincs lecserélni Trezególt, csak mert nem meta... 700+ gólnál jár már a csapatban. A játék kezdete óta a csapat tagja.
Tegnap találkoztam egy szép full Milanos kerettel. Felüdülés volt látni a csapatát a sok meta förmedvény között.[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz EA's hit #4535 üzenetére
Alig vártam, hogy Chiello kapjon idén valami promo lapot. Örültem, amikor megláttam a nagy orrát a Wild Cards promo képen. De aztán amikor kinagyítottam a képet, és láttam, hogy CAM, phhuuu de mérges voltam... Ott van néha a padon, becserélem, de ez így nem az igazi.
De egy Buffon kártyában még bízom.Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Amúgy én is ezt csinálom. Most éppen div4-ben. De az a baj, hogy folyamatosan kellenek a szándékos vereségek, hogy ne jussak feljebb
Champions Finalsben kb. rank 5 ami minden hétvégén megvan. Ez nekem elég is. Metább csapattal lehetnék jobb, de jó ez így nekem.Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Most nagyon egyben van a csapat és a taktika(4-3-2-1). De sajnos a Dortmund+Lipcse játékosoknak mennie kell. Kell a lóvé Nestára. Reus is Bellingham is nagyon tuti lapok. Nem kizárt, hogy visszatérnek. Bár ha lesz Pogba SBC, akkor Bellingham nem tudom hova, nélküle pedig Reus is csak a padra. Oda mondjuk drága, de egyszerűen annyira jó lap...
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Megéri nem jó fejnek lenni ebben a ganéban...
Meglett a kvalifikáció FUT Champsban tök gyorsan. Gondoltam a maradék 5 meccset elajándékozom. Viszont egy feltétellel. Ha az ellenfélnél nincs Mbappé vagy Al-Owairan.
5-ből 5-nél volt, úgyhogy csak kilépkedtem...Erre rewardban, a legszarabb csomagban TOTY Modric...
Szia 1 millió coinForza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz EA's hit #5670 üzenetére
Így is messze többet adtam már, mint kellett volna... Legyen szó objective teljesítésekről vagy éppen a free win-ekről...
Ez a vicc, hogy eddig adtam a free wineket, aztán kész. Most, hogy "bűnöztem" meg "megjutalmazott" a játék. De ez akkor nem jött át a megfogalmazásból...Amúgy meg, azért az marha nagy túlzás, hogyha valaki nem kap free wint, akkor el van cseszve a napja...
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Nah lenyomtam az elmagyarosított csapattal az eheti FUT Champsot.
Szokásos eredménnyel zártam. rank5. Mint kb. minden egyes hétvégén.
Gulácsi
Cuadrado-Nesta(WC)-Maldini(Mid)-Spinazzola
Pogba-Zidane(WC)-Marchisio(base hero)
Szoboszlai-Ronaldinho(mid)
Puskás(mid)Ugyanazt az eredményt hoztam, mint amit a Mbappe-Messi-Ginola trióval, de jobban élveztem a játékot. Azt hiszem sokáig marad Szoboszlai és Puskás a csapatban.
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Nah hétvégi Fut champs megint a szokásos rank5- rank6 lett. Pedig most egy mocskosul driftelő kontrollert használtam. Rengeteg passz, csel ment félre emiatt. Mégis gyakorlatilag full ugyanaz az eredmény, mint máskor. Persze sokkal több idegeskedéssel ..
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz Madn!ght #8996 üzenetére
Én elengedtem, hogy ki Full OP, meg ki nem. Minden Fut Champsban ugyanazt azt az eredményt hozom. Mind1, hogy glitchMbappét, vagy csak simán "használható" játékosokat használok. inkább egyedi csapattal nyomom, sem mint, hogy a mindenki által koptatott meta játékosokkal. Mondjuk, már elején is így nyomtam, de azért kipróbáltam a meta spílerek egy részét is...
Forza JUVE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 450 G3 eladó
- Baseus Encok C17 fülhallgató Iphone 15,16 szériákhoz!! Ára:3500 ft/db.
- Huawei Watch Fit Okosóra Okos Óra Aktivitásmérő áron alul eladó töltővel Okoskarkötő
- ÚJ! BONTATLAN! MSI RTX 4070Ti SUPER GAMING X SLIM 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV
- BASEUS TYPE C -TYPE C KÁBEL 100 W-os (iphone 15,15,Ipad szériákhoz.)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest