- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
caffe
csendes tag
Próbáltam azt is de semmi .
Maga profil megvan de kódot nem fogadja el -
evibly
senior tag
válasz Aguinaga #5335 üzenetére
Azt hittem már, elviszem a legvénebb fifás címet, de csak a második helyre vagyok jó a 47 évemmel
Még 98 (?) körül bohóckodtam PC-n a játékkal, de komolyabban akkor függtem rá, amikor a gyereknek ( ) megérkezett egy Xbox 360. A FUT-tal 2014-15 körül kezdtem el először játszani, de úgy igazán a 18-19-20 vitt bele. A 22-őt csak tavasszal vettem meg, idén full beleveszés van, de szándékos, hogy teljesen kiégjek benne és soha többé ne vegyem meg (ami nyilván nem fog megtörténni).
A fiam (lassan 18) is nagy gamer, de a Fifa mindig is hidegen hagyta, ami lehet, hogy jobb is. Emiatt elég vicces, hogy a haverjaival egyeztetek időnként, hogy ki, hogy áll a csapatépítéssel, LOL Ez a fórum is ezért remek, mert ezek szerint sokkal több korban hozzám közelebb álló ember van itt - és messze magasabb a színvonal mindenben, mint bármilyen random FB-os Fifa csoportban.Sajnos bőven vannak rage pillanatok, de a család már immunis, meg elfogadták, hogy apának időnként ki kell eresztenie a gőzt . De utóbbi időben egyébként tényleg sokkal jobban kezelem.
-
raven84
senior tag
Majd Pogbáról írjatok már pár sort pls, bár valszeg kirakom így is úgy is.
Amúgy tavaly tök el voltam keseredve, hogy "csak" egy Hakimit sikerült nyitni, most úgy örülnék neki mint az állat.
-
nitro16
senior tag
válasz kapeti07 #5388 üzenetére
Most biztos volt valami gány a szerverekkel mert nálam is az összes meccs laggos/akadós volt így 30-40 perc ki/be lépkedés után hagytam is. Hétfő este meg kb vajsima volt az összes meccs, akkor csináltam meg a 8 win-t rivalsba.
Aguinaga: Kiváncsiságból kiszedtem de nekem nagy csalódás volt. Ederson helyére jött pár meccs erejéig ahol volt 1-2 jó védése de összeségében gyengébbnek éreztem mint Edersont így jött is vissza.
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #5392 üzenetére
Amugy amikor nem volt kikapcsolva,nem is volt ez a problemam. Megprobalom visszakapcsolni,hatha.. Csak nalam is volt par olyan meccs,ahol erezhetoen nem ember jatszott.
szerk.
En hulye,azt hittem jo lesz benne jatszani…[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
|AP|
veterán
ide is megjött Pogba, kíváncsi vagyok mennyit tesz a csapathoz. A B2B CM-ek általában láthatatlanok nálam, teszik a dolgukat, de nem látványos, amit csinálnak. Voltak már nagyon drága CM-ek is a csapatban, nem éreztem volna, hogy jelentősen más lenne velük a játék, mint egy POTM Valverdével, vagy WW De Paullal.
Viszont Pogbát nem akartam kihagyni, egyelőre De Paul ment a padra és Valverde maradt másik (védekezőbb) CM-nek
Sajnos úgy néz ki, hogy a de Jong SBC csak pletyka volt... Így kiveszem még Bale-t a padra, aztán várom tovább a TOTY nyitástWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
kapeti07
senior tag
Ha kikapcsolatm a Crossplay-t sokszor messszebről kapok ellenfelet ezért rosszabb a kapcsolat is. Volt hogy amerikaival játszottam, vagy új-zélandival. Én Box-One-on játszom és egyre kevesebben vagyunk old-gen-en, nehezebb a matchmaking is. Könynebb közelebről ellenfelet találni ha játszhatok PS4-es ellenféllel is.
Xbox: kapeti
-
miro.
senior tag
Kb egy hete allandoan piros de minimum sarga jellel jatszom. Volt mar valakinek ilyen? Regen neha volt,parszor felvillant,de igy lehetetlen jatszani ugy akad a jatek.
Cross play ki van kaplcsolva.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
-
kapeti07
senior tag
Ma hajnalban játszottam Rivalst, másfél óra alatt lett meg az 1 win ami kellett a 8-hoz. Jairzinho, Kaka oylan szinten visszabutult, hogy beraktam helyette gold Dembele-t és Chiesa-t vissza. Velük lett meg az 1 win. Olyan mintha monitorozná a szerver a csapatod és ha van benne pár nagyobb értékű játékos akkor nem neked kedvez a gameplay. A szokásos védőim inkább elfutottak mintsem helyezkednének. Volt most megint valami frissítés? Vagy csak megint variálnom kell a csapat taktikát, új felállás stb. ?
Woodslave: Boldogat utólag is!Xbox: kapeti
-
caffe
csendes tag
Sziasztok...
Találkozott már valaki azzal , hogy a meglévő kulcs nem lehet újra aktiválni?
Röviden a történet vettem a fifa játékot játszottam is vele közbe lett egy új konfigom eltelt 3 hónap na játszok vele újra ..
Elfelejtettem a jelszam kértem másikat ..
Meg is kaptam na akkor telepítés indul fel is telepítette a játékot kéri az aktiváló kulcsott beíromAzt írja ki ..
" a kulcs már fel lett használva és érvénytelen /
Nem enged tovább ilyenkor mi a tehendő ?
Köszi előre a válaszokatÜdv Caffe
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #5384 üzenetére
Bronz?
Na majd úgyis kinyitod azt a szokásos 2-3 toty lapod, és az majd meghatározza a ligát.
Gold lapokból is lehet jó csapatot összerakni amúgy olcsón. Gold dembele még most is gusztustalan, de ott van haaland is, stb. -
Kristof_94
nagyúr
Még a konzol sem jött meg, de azért érdekelne a véleményetek! Milyen kezdő keretet ajánlanátok?
-
Dzsoki92
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #5382 üzenetére
Ennyi fodder a világon nincs főleg ha POTM Mbappe is kijön
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Dzsoki92
senior tag
31 leszek áprilisban UT- vel komolyabban talán a FIFA 20 óta tolom. Napi 2 órát ha tudok játszani annak örülök már. ( előttem szólóval értek egyet amit asszony mondd meg kell csinálni és akkor nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Én a nyáron leszek 29, talán a fifa 16 óta tolom...
-
Dicker
őstag
Gondoltam már ha ilyen lapokat adott, akkor kipróbálom, úgyis írtátok hogy Blanc legalább egy esélyt érdemel. Elméletileg nem olyan rosszak a Dijk, Konate duohoz képest.
Elől meg kicsit megvariáltam, ha már kiraktam Sanchezt. Így legalább eldől lassan, hogy Cruyff, vagy Ronaldinho hova fog érkezni. Vagy CAM, vagy ST.
Ha Ribery nagyon 0 lesz irányítónak, akkor sajnos 900 meccs után lehet eladom. Úgyis megpiszkálták most... Kicsit rosszabb lett. Bár lehet egy catalyst-al, vagy deadeye-al jó is akár.
-
Santana01
aktív tag
Kiraktam Pogbat és Bélát bár idő még nem volt ki próbálni egyiket sem.
A következő csapatot képzeltem el velük: [kép] , közülük Dumpfries és Nunez nincs még meg.
4-2-3-1 ,vagy 4-3-2-1-ben Lahm RB,Dumfries LB , Bale CM vagy CAM attól függően mit tud Pogba CDM-ben.A kérdésem ,hogy tudnátok jobbat max 400k-ból? Első sorban Nunez és Dumpfries helyére? Utóbbi 85-ös lapja nagyon tetszett CB-ben. Nunez pedig draftban sziporkázott.
Csapatban van még Vardy(88),Drogba(89) viszont Nunez talán jobbnak tűnne chemy miatt is.
-
taylorp
senior tag
44 leszek áprilisban. C64-hez nekem is megvolt az a cartridge-es foci játék.
Utána Amiga, Sega Mega Drive 2, PC, Classic XBox, 360, One X és most Series X.
Szinte az összes Fifával játszottam. UT komolyabban 2020 óta.
Boldog szülinapot Woody!Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Aguinaga
őstag
Van 10 coinos pakk a storeban, nekem egy MOTM Dzeko jött, megérte azt a 10 zsetont.
PSN: OldSlowhand74
-
Hazli17
aktív tag
válasz EA's hit #5367 üzenetére
Cdm az guimares,
cam az kroos, (az ő helyére se férne oda szerintem..)
így cm-et nem is használok. Akkor ez eldőlt.viszont akkor jarzinhot ki lehetne rakni.
vagy lehet meg kellene várni ezt az motm műbappét.. persze, ha tényleg ő lesz. Az angolnál is írták, hogy haaland, aztán bumm oodegard sbc -
toxicjew
addikt
Ez a Pogba pont olyan köztes, se nem op, se nem nagyon szar. Beraktam kedvencek közé, aztán meglátjuk lecraftolom-e majd pénteken. Elsődlegesen lehet még mindig Jairzinhot kellene
Én 37 vagyok és a 98 volt az első Fifa játékom. Online a 19 óta tolom folyamatosan, és azóta vagyok jelen itt is
-
Bohus84
tag
38 év, két gyerek mellett heti 30 meccs. Playoff és WL. Pont elég nem is hiányzik több. Így azon kevesek közé tartozom akit még szórakoztat a játék. Nem grindolok, nincs DR, swap semmi.
-
Hazli17
aktív tag
Nekem az előzőből jött Blanc. Nagyon stabil és jó cb. Szerintem mindenképpen próbáld ki!
Jó kis tapasztalt korosztály van itt!
az asszony nekem is elég jól tolerálja a játékot. Vettem is a box mellé egy ps5-öt..
pár éve még eléggé idegállapotba tudtam rakni magam a fifa miatt, akkor szólt többször, hogy jó lenne, ha abbahagynám azt a szart. De mostmár én nem dühöngök, csak nevetek a játék szarságain. Nem a közös időből megy el a játékidő, így abszolút nem zavarja. Egy-egy ilyen páros játékkal még együtt is játszottunk a gyerek előtt.ez a pogba nem néz ki rosszul, de nem tudom, hogy ki tudná-e váltani bruno guimarest. Brutálisan jó cdm-ben.
woodslave, boldogat![ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz Aguinaga #5358 üzenetére
Hát figyelj lényegében 600k foderért kapsz egy wc YAYA-t. Én megvárom a pénteki napot aztán elnyitom azt a +120 packot ami van és addig eldől mit csinálok meg sbc-ből.
Azért vannak most jó sbc-k. + Még jön Mané flashback , POTM Mbaba, TOTY Richarlison stb
Woodslave: Boldogat
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Eddig senki nem nyitott itt totyt?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz WhiteAngel89 #5362 üzenetére
Szerintem lassú, és pici is. Mind a kettő hátrány külön-külön is. De így egyben főleg.
A lövése sem túl acélos. Így nem marad poszt, ahol jól használható. Egy gold De Bruyne veri mindenben.
SBC-be jó lesz. -
Dicker
őstag
Nem kedvel a játék megint valamiért...
Most WC Blanc, az ezelőtti sbc meg Mid Rio Ferdinand. Valahogy nem támogatja a támadó játékot.. Ha lesz még az meg talán egy jó smejkel lesz, alig várom...
Valahogy egyikben sem érzem, hogy leválthatná a Konaté, Van Dijk párost középen. -
bodnar123
őstag
Hát itt a korokat olvasva te jó isten... Én 33... Az valahogy mindig érezhető volt, hogy itt bem a 20 alatti gyerekek kommentelnek, de azért nem erre számítottam Woodi kérlek légy erős. Nem vár más rád itt sem csak a.... Meghagyom a tapasztalatodnak a választ.
-
Grande10
újonc
Ma holnap 40. Először Sega Master System - World Soccer. Fifa eleinte csak haverokkal, egymás ellen, nem érdekelt a FUT. Menedzser vagy a FM-el toltam. PC-n eleinte, aztán Xbox. 21-ben szagoltam bele a FUT-ba először, de elengedtem. Aztán 22 tavasszal beszálltam. De ahogy nézem, ez nem lesz hosszú házasság
Asszony nem szól, sőt néha Ő mondja, hogy játsszál egy kicsit. Csak nevet a kártyákon, WL-en és egyéb finomságokon ha megkérdezi, hogy mi volt. A titok lehet ott van, hogy néha leülünk együtt játszani - ajánlom a The way out c szabadulós játékot, kooperatív playben. Vicces
-
eM'82
addikt
válasz Hazli17 #5325 üzenetére
41 leszek februárban.
Sega Mega Drive-on az Italia 90 volt az első ""focis játék". De a 97/98-ra emlékszem jobban. 2002ig játszottam vele, majd kb 10 év kihagyás és PSP-n PES játék után újra Fifa. Először PCn, majd Xboxon, s most 3. éve PS-en.
Nemtom melyik volt a legnagyobb függés, talán a 18/19-es széria. Akkor több időt töltöttem vele, mint egy Youtuber
Utolsó 2 év most elég lightos (önmagamhoz képest), de ez tudatos. Nem ér annyit a játék. Szépek a lapok, de minden évben reboot.Ez így most már tényleg olyan mint egy anonim fifa függő csoport havi találkozója, ahol mindenki egymás után bemutatkozik.
dvtkfan: szerencsére párom nem akad rajta ki. Mondjuk én sosem káromkodtam, mert évekig laktunk 29m2-en, gyerekkel is, szóval megtanultam csendben szenvedni.
Mondjuk volt hogy emiatt a szar miatt hulla fáradt voltam napokig (hajnali fél 3ig fifa, aztán reggel 6:30 munkához kelés), és jelezte hogy ez így nem jó, de veszekedés sosem volt belőle. Megbeszéltük.Woody: Isten éltessen!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #5351 üzenetére
Nem szeretnek ennyire
kapcsolódva az asszony témához nagyon nem szerette főleg hogy idegállapotban voltam a legtöbbször. Mondta vki ki fogja hívni a rendőrséget... Amúgy már lexarná egyetlen probléma hogy a nappali tvjén van
Köszi mindenkinek előre és utólag.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
dvtkfan
senior tag
válasz Woodslave #5349 üzenetére
35 leszek február 8.án. A 98 volt az első fifa, amivel játszottam a 2ezres években, majd a 2001 és utána szinte az összesel egy keveset. A függőség a fifa14-el alakult ki, mert akkor ismertem meg az UT-t...bár sose tettem volna
Amúgy onnantól minden évben több ezer óra benne van évenként!Tényleg elèg túlkorosak vagyunk.
Nektek a párotok hogy tolerálja, hogy fifáztok? Nekem elég nehezen, pláne ha káromkodok egy jó wl alatt, főleg úgy, hogy a 6 éves kisfiam is nagyon kezdi megkedvelni az xboxon és a kora ellenére elég jól is tolja már.Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Gaborz1
senior tag
válasz Hazli17 #5325 üzenetére
31 és munka mellett nem egyszerű játszani is. Asszony nem szól bele mivel nincs, de kapom az ívet, hogy felnőtt fejjel, hogy lehet ezzel játszani pl hétvégente órákat.
fifat tekintve pcn 98-08, aztán 14, majd a xboxon 19től.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
gjoe
addikt
Prime az amazon elofizetes. Havonta kapsz ingyen csomagot, meg még pár tucat játékhoz kiegészítőket.
Benne van a prime video is, valamint ha rendelsz amazonrol akkor néha kedvezmények.Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen vén társaság van, azt hittem itt az emberek nagy része huszon éves.
Lassan nyithatunk valami nyugdíjas kocsmaforumot. -
thebigK
addikt
Par nap es 29 leszek, ha egy darabig eltunok akkor jolsikerult a bulika
'I hope you win the war you tell no one about'
-
EA's hit
őstag
válasz Aguinaga #5337 üzenetére
Bár én 93-as évjárat vagyok, de gyerekkoromban majdnem annyi időt gombfociztam, mint amennyit most Fifázok Apám régi gombfocijait örököltem meg, aztán vettem/kaptam rengeteg új csapatot is, egy idő után meg én gyártottam hozzá az új játékosokat (a kis papír amin a játékos neve/képe volt, cserélhető volt), meg fából és valami szövetből kapukat is csináltunk hozzá öcsémmel. Komplett bajnokságokat játszottam le 8-10 csapatokkal, mindenki mindenkivel 2x játszik alapon, hónapokig tartott 1-1 szezon
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
43 leszek tavasszal.
A Fifa21-nél lettem függő, azelőtt kb. 20 évvel játszogattam fifával még PC-n, billentyűzettelWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #5336 üzenetére
Jaj, ne is mond, suliban mennyit gombfociztunk :) akkoriban jöttek be azok a gombfocik, ahol a kis műanyag biszbaszok tetejére be voltak téve a játékosok arcképei, volt ott minden csapatból szett, FTC, Bayern, Juve.. meg az összevissza csavarodott, fröccsöntött focikapuk. Jó volt, szép volt
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Fifa 98 volt az első részem, a FUT-ot pedig 2019 óta nyomom. 42 éves vagyok, már a 10 éves lányommal is szoktam játszani, de vele csak szigorúan local friendly.
Nem merem megmutatni neki a FUT-ot
A 2 és fél éves fiammal már együtt néztük a VB döntőt, úgyhogy esélyes hogy nála is beakad majd a foci.Xbox: kapeti
-
mcwolf79
veterán
44 leszek nyáron .
basszus én vagyok magasan a legvénebb[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
EA's hit
őstag
Márciusban leszek 30. Online a Fifa20 óta tolom, de egyébként a 2004 volt az első.
-
Santana01
aktív tag
Jövő hónapban leszek 28.
17-18-19 aztán most újra a 23 -
miro.
senior tag
+1.
Sokszor mondja,ha otthon van hogy jatszak nyugodtan elolvasgat,vagy elfoglalja magat,de max akkor csak ha foz. Amikor melozik hetkoznap,vagy ha hetvegen o megy koran neha dolgozni,akkor ha elalszik este jatszom.
Engem zavar,ha otthon van,latom,hogy esetleg nezne filmet,vagy mennenk valamerre vagy csak innank egy pohar bort ,en meg inkabb ott ulok a tv elott..
De mondjuk szerintem nekem itt kimagasloan a legkevesebb meccsem,vagy oram van benne.Jan14 lettem 30.
[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Hazli17
aktív tag
Amúgy csak kíváncsiságból, ki mennyi idős itt a fórumon?
Én 32 vagyok. A fifa 07 óta űzöm ezt a gyönyörű játékot. -
Hazli17
aktív tag
válasz Kristof_94 #5322 üzenetére
A közös evés már megy, mert a gyereket is odaültetjük. (Májusi a miénk)
gjoe
Ez egyértelmű. Ezért játszom én a gyerek alvása alatt, meg éjjel mint egy bagoly.. -
-
Aguinaga
őstag
Egyáltalán milyen burzsoá kérdés ez? Jelenlegi gáz és villanyárak mellett egyáltalán ez a tusolás dolog nonszensz
Amúgy próbáltatok már szobabiciklizés közben fifazni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Santana01
aktív tag
Jártatok már úgy,hogy pár óra játék után el mentek párotokkal tusolni? Majd tusolás közben kérdi az asszony: "Min gondolkodsz?" Aztán nem győzöl magyarázkodni és mondani valamit mert te még igazából a játékon agyalsz és azon,hogy mit kellene fejleszteni a csapaton,de ezt nem lehet neki beismerni.
Ismerős? -
Dzsoki92
senior tag
Srácok eddig ha jól tudom 7 win kellett a rivalsban most meg 8 at ír nekem. Ez lehetséges hogy +1 el megtolták ?
-
Santana01
aktív tag
HdRew , végig mosolyogtam a hozzászólásodat annyira jól le írja a Fifalétet. Ugyanígy érzek én is és mielőtt újra kezdtem én is úgy gondoltam mint Kristóf..aztán most újra rajta függök.
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #5304 üzenetére
Iszonyat time-consuming.
Rivals, legyen meg a 7 win, vagy most oh, jó lenne feljutni elitbe, szóval pörgessük meg, akkor várjál, éppen swapok vannak, akkor most megcsinálni ennyi friendlyt, meg még akkor a gép ellen is kell játszani pár meccset. Na, jön a WL, 20 meccs, gyerünk, lement a wl, akkor jöhet a kvali.
Közben ilyen sbc, olyan sbc.. Figyeld a piacot, nehogy nagyot bukjál az egyik játékosodon az sbc-k miatt, vagy éppen bármi hülyeség miatt.
Oh, kijött egy új lap, na, nézzük milyen lehet, megvárom Inception yt videóját, oké, nézzük, hmmmm nem tűnik rossznak, csináljuk meg, játsszunk vele pár meccset, hát ez nem olyan jó játékos mégse, belerakom a következő sbc-be. Na jó, de akkor most kit rakjak kezdőnek arra a pozira? Őt, vagy inkább a másikat? Oh, esetleg van az a tudod ki! Ó igen.. Na vele király lesz. Úúúú, nagyon fasza. Ó bakker, kijött a legújabb promo, a játékosom már csak a felét éri, akkor most nagyon jó eredményt kell elérnem WL-ben, hogy legalább szinten maradjanak a coinjaim..
Ismerős lehet ez így valakinek?
-
toxicjew
addikt
Grat Kristóf, x vagy s? Én ps5ot céloztam meg év végére, nagyon ki van már a faszom, hogy PCn ekkora kabaré a játék. Nevetséges mennyire rossz.
Dzsoki: akkor jól olvastam. Remélem penteken bent lesz az összes.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Woodslave #5301 üzenetére
Hát, nekem most szűkösebb az időkeretem, ami annyira nem probléma. WL 20 meccsét például pár óra alatt le lehet tolni, az 3 napra elosztva bőven jó. Hétköznap meg tavaly sem nagyon toltam, csak ha volt időm este. Csak ugye a sok objective vitte el az időt, meg az upgrade sbc...
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #5297 üzenetére
Hajrá!
Becsüld meg az asszonykád! -
törölt tag
válasz Kristof_94 #5300 üzenetére
"Jó lenne egy olyan 500k csomag..."
Azért majd ezeknek a különlegesebb csomagoknak a leírásait mindig figyelmesen olvasd el, mert általában untrade lapokat adnak. Sok zsetont nem fogsz tudni eladni, ha ilyenre költöd azt a 4600 pontot.
Nekem is volt olyan, hogy utólag jöttem rá, de szerencsére csak coin-ból vettem.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #5297 üzenetére
Na grat
Én még nagyon vacillálok. Jó lenne de félek hogy megint 0-24-ben fogom tolni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Baldur's Gate 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- E-book olvasók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest