Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
Sracok ramost kiszedtem mint egyik kedvenc.
Kit erdemes meg? Pogba,Alonso,Zidane,Kaka,Mbappe?
Melyikre erdemes ramenni? -
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ide is a semmi, pontosabban az egyikben volt egy rodri. De azon kívül semmi értékes.
Az egész hetem rament erre a szarra értelmes nyitás nélkül. Mergemben ma vettem egy gold mbappet és kiraktam ramost is linknek. Tegnap egész nap sbc játszottam, bár értékben meglett az idei legnagyobb nyitasom de sajnos untrade cancelo. Beépíteni nem tudom megy a padra. -
bodnar123
őstag
Sb reward. Egyik rareplayer packban a max 81es, konkrét 10ezer coin, a másikban egy 83as,az kb 10500...aztán egy untrade jumbo rr packból három 84es gold, az olyan 25ezer coint ér maximum. Szóval 200k pack 45 ezer. Mintha egy pöpit lehúzás lenne a dolog.

-
mr.dana
aktív tag
eladtam egy Koulibalyt 451 K ért ... erre most nézem hogy 436 van - úgy hogy még volt 6-8 ezer coinom kb nem figyeltem pontosan ... tehát 456 - 458 körül kéne legyek .. ilyen sokat von le a trade ? ezt nem is figyeltem eddig ..
-
Santana01
aktív tag
Jó volt nekem egy darabig 9-ből volt 6 win..utána zsinórban 5 vereség. Annyira érződik amikor nincs esély nyerni.. Bosszantó de ez van sajnos.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Energiát
Még csak a kátya designt láttam eddig. -
|AP|
veterán
Hakimi ide, Hakimi oda, ilyen szar gameplayt még nem láttam ebben a részben mint ma este a WL-ben.
Delay hegyek, nonstop Benny Hill show, utolsó pillanatban megtáltosodó ellenfelek, minden ami kell.
5 meccsből 2 win... jó ha a 9 meglesz
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tartalékolj jövő hétre, jön a Future Stars és swap token is lesz
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem is megszivatott tegnap Fekir, ma meg a 85+ midfielder packból jött Saka, ott nyilván azt hittem, hogy Bellingham...
-
Dicker
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még mindig jobb, mint a már közel 300 pakkból semmi.

Ja, de volt egy IF Odegaard talán.Én már feladtam, majd megveszem, aki kell. Első körben egy védő, meg egy csatár csak, ahol hiányt érzek. Csatárnak tegnap megvettem Benzema TOTY lapját. tesztre Ahogy nézem baromi nagy üzlet lett, mert 1,8 körül vettem. Most 2,5-be lazán elmegy...
Vagy másik variácó, hogy abbahagyom a játékot, már az is megfordult bennem. Ha utóbbi, akkor kb 3-4 millió coinom lesz szabadon igazolható.
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy HM Fekir... Nagyon szivat.
-
Chalez
őstag
Mit keresnek World Cup játékosok a pakkokban?
-
-
|AP|
veterán
végül ezt legóztam össze, Jairzinho így most supersub lett, de így megvan a full chem
Ramosba sok fodder ment, kezdek szarul állni, de holnap este kinyitom a maradék nagyobb csomagokat, azokból még ~300 rare gold jön, remélhetőleg nagyobbak is.
Mbappé most nagyon adná magát csatárba, de erős leszek
-
drachoHUN
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Így is messze többet adtam már, mint kellett volna... Legyen szó objective teljesítésekről vagy éppen a free win-ekről...
Ez a vicc, hogy eddig adtam a free wineket, aztán kész. Most, hogy "bűnöztem" meg "megjutalmazott" a játék. De ez akkor nem jött át a megfogalmazásból...Amúgy meg, azért az marha nagy túlzás, hogyha valaki nem kap free wint, akkor el van cseszve a napja...
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
ebben igazad lehet, szerintem kipróbálom 0 chemen CM-ben
Mondjuk nekem fétisem a full chem, szóval nehéz lesz feldolgozni
Kristóf: most nem vagyok konzol közelben, de ott, ahol a többi dolgot is tudod állítani (competitive master switch, ilyesmi). Nem tudom milyen név alatt fut, de meg fogod találni -
drachoHUN
senior tag
Megéri nem jó fejnek lenni ebben a ganéban...
Meglett a kvalifikáció FUT Champsban tök gyorsan. Gondoltam a maradék 5 meccset elajándékozom. Viszont egy feltétellel. Ha az ellenfélnél nincs Mbappé vagy Al-Owairan.
5-ből 5-nél volt, úgyhogy csak kilépkedtem...Erre rewardban, a legszarabb csomagban TOTY Modric...

Szia 1 millió coin
-
EA's hit
addikt
Szerintem az idei rendszerben kár túlizgulni, még ha 0 chemen kerül is be, az alap statjait megkapja, az meg egy egy ilyen lapnak már van olyan jó, hogy igazából tökmindegy legyen. Én pl. ha véletlenül nyitnék egy toty Messit (persze nem fogok), akkor beraknám 0 chemen ST-be, és alap statokon ugyanúgy vígan elszaladgálna. Hakimi gondolom semmivel sem lesz rosszabb, ha éppen nem kap +2-t a defendingre, vagy ilyesmi
Ramos van annyira jó lap, hogy megérheti kirakni mellé (én is elkezdtem, bár nekem nincs Hakimim
), de csak emiatt beszenvedni egy fosul védő Bonot szerintem teljesen felesleges. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nem is próbáltam ezt az újat, azonnal álltam vissza a régi jobb stickes váltásra
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
kevesebb játékost utálok jobban, és nem azért, mert ex-Real
Viszont most lehet mégis kivételt teszek, mert ugye itt van Hakimi, meg azert legalább május környékére jó lenne egy Messi is, és az nem árt, ha lesz link.
Iszonyat szívás egyébként ez a nemzet... Bounou tudna segíteni a kapuban, de ő botrányosan rossz, már többször is adtam neki esélyt.Kristóf: az egy újítás a játékos váltásra, de vissza tudod állítani a klasszikusra
-
Kristof_94
nagyúr
Amikor az ellenfélnél van a labda és a jobb kart nyomom valamelyik irányba, akkor meg szokott jelenni egy fehér vonal körrel a végén. Az mi a jó isten?
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
gondoltam rá, de akkor meg Jairzinho-t kell kirakni a csapatból.
bodnar123: bevallom, fizetős pakkból jött. Voltak még pontjaim a korábbi tokenes cuccok miatt, és megtoldottam kicsit 3ezerre.
Volt még mellette egy base Marchisio, meg jópár WO, úgyhogy nem volt rossz kör, de nem csinálok belőle rendszert
Tudom örüljek neki, de sok más lapot jobban el tudtam volna képzelni, még akár egy Valverdét is inkább.
Na mindegy, május körül talán lesz keret Messire és akkor megvan a link
-
bodnar123
őstag
Ooo szegény...
miből jött? nekem jól adják a különböző upgradek. Simán csinálnak 1000ből egy 83as-t... A 75+meg 75-80ig pp... Úgy érzem a játék megadta amot meg kell a TOTY makalelével, csak vkp pont nem kellett nekem,így szívás. Elkezdtem Bappet de ilyen pack weightel lehet elégetett fodderek lesznek -
|AP|
veterán
nagy a baj...
Jött egy Hakimi
Totálisan fel kellene forgatni a csapatot, hogy beépítsem, ráadásul Cuadrado tökéletes volt eddig RB-ben.
Ramost nem akartam kirakni, Mbappét pláne. Most így a spanyolon azért elgondolkodtam...
Persze ha jönne még egy Messi az mindent megváltoztatna
-
miro.
senior tag
Meg van 116 packem. Elmentek a kicsik,most mar 83+ minimum az osszes.
Eddig toty full felejtos.
Wo jott Fabinho,Parejo,Lukaku,Keylor navas 2x,Neuer,Kimmich,Laporte,Coman,Oblak,Verratti,De Gea.De most megalltam mert mar annyi a duplicate hogy kell sbcznem..
-
raven84
senior tag
Nah, neki álltam a menü grindingnak én is, esett végre egy prmó kártya, el se hittem, HM Saka. Játszani nem fog, de legalább valami. Mbappéhoz már csak egy 88 squad kell a többit kiraktam klubból, egy salaht kellett venni csak.
-
EA's hit
addikt
válasz
nitro16
üzenetére
Richarlison, Jorginho, Xabi Alonso, ezekből nekem egyik sem kell
Igazából egyben van nagyon a csapat most, akit legközelebb upgrade-elnék, az base Maldini, bár vele sincs nagy gond. De ugye helyette pont mehetne Ramos, csak hát 1-es chemen (max. ha veszek Cech helyett egy Donnarummát, akkor lehetne jobb, vagy ha nyitok egy PSG-s totyot
). Meglátom még, de a döntést most ott várja egy dupla untrade Ruben Dias a listen (legalább a 15.-et nyitom belőle az elmúlt 3 hétben... bezzeg tavaly nem dobálta őt ilyen jól toty alatt
). -
gjoe
addikt
válasz
nitro16
üzenetére
Én sanchezt kezdtem el kirakni a duplakbol és már csak a 87-es csapat hiányzik
Már túl vagyok két tucat prémium liga upgreden de semmi.
20 pikket tudtam csinálni, 2 86os 284es a többi 83 alatti.
Az a gond nincs sbc 83as csapat követelményért és már kukazom a dupla 83as 84es lapokat.
Amúgy ramoson én is gondolkozom mert kellene egy jó cb puyol mellé. Meg már nagyon cseres az lb poszt is mert gosenst már mindenki lefutja. -
nitro16
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ami fix, hogy jön Richarlison moments toty, Jorginho flashback, Xabi Alonso toty icon lapja és ki tudja még mit dobnak be. Pletyka szerint feb 3-n a future stars promo alatt jönni fog egy újabb swaps tokenes balhé is.
Ramos lapját elég sokan elkezdték most megcsinálni a duplák miatt, én bár mondtam neki állok de mivel nem volt annyi dupla így még hagytam de el kell gondolkoznom nekem is. Az a baj, hogy hiába baszott jó lap nem ér 600k értékű foddert szerintem. Div3-ba nálam gold Varane meg Bailly tök stabil.
Jöhetne amúgy megint egy ilyen 3 pickes wc hero sbc és akkor lehetne rulettezni.
-
miro.
senior tag
Na nalam ks megkezdodik!
-
gjoe
addikt
Gratulálok akinek sikerült totyot nyitni.
Én a pakkok nagy részét elnyitottam de eddig csak egy honor bremer jött.
Jellemzően a 83plusz az 83 és így tovább.
Nálam nagyon gyengén adja. -
Dralisz77
újonc
Sziasztok!
A limitált meccses friendlynél tudok coopot játszani, ha nekem már nincs hátralevő lehetőség, valamint számolhatja az objective? 1 win kell a first teameshez. Köszi! -
EA's hit
addikt
Ahogy mondtam: ikont könnyebb nyitni, mint totyot
Kiraktam reggel a liga sbc legnagyobb csapatát, megérkezett belőle az első rendes ikon nyitásom idén (a pár nappal ezelőtti 75+ pickes Pirlo után). A fehér flair-nél már majdnem elhittem, de mid Xavi sétált ki, mindegy, good fodda
Toty viszont továbbra sem akar esni, egyedül egy mention Fekir érkezett, igaz ő legalább trade-ként a wl rewardból. A 80k-s árával ő az idei eddigi legnagyobb trade nyitásom
Ramost kirakta valaki? Megint van 1-2 dupla wo fodderem, nem nagyon tudom mibe rakni, rajta gondolkozok, viszont csak 1-es chemen tudnám alapból berakni. Próbálta valaki?
Illetve a 85-ös lapok ára szépen visszacsúszott 10k környékére, szerintem várható még toty alatt valami sbc, ami megint fellövi őket 18-20k környékére, jól gondolom? Érdemes lenne befektetni beléjük?
-
Dzsoki92
senior tag
120 pack es 50 pickbol semmi.. vagyis szerintem az osszes totw lapot kinyotottam ami a heten jott
viszont az ossze duplabol es amik jottek fodderek kijott klubbol Mbappe es Bale ( 0 coint fektettem bele ) valamint az ifeket eladva jott plusz 200k. Nem panaszkodom, lehetett volna szarabb is. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó de mikor kezdted, 2 napja?
Az lenne durva, ha egyből esne...Én most már sztem megvárom a vasárnapot és a Toty iconokat, hátha jön vmi jó sbc amibe érdemes belepakolni a majdani foddereket. Pogba és Bale már kész vannak.
-
thebigK
addikt
Elég nagy bust volt a pack opening egy ideig, főleg fodder jött, abból sem sok, de modric megmentett, ráadásul eladható volt.
az eanek meg gratula, sikerült minden idők legótvarabb fifáját összehozni. Sebaj, a promo megy, a pontokat veszik, a kassza tele, más nem számit. Az sokadlagos, hogy az f1 is, ami ea játék, meg ez is, tele van csalókkal. Az lényegtelen -
Kristof_94
nagyúr
Én még grindelem az 500 gól/gólpassz objectivet, van még vagy 8 meccsnyi. De csak holnap, ha lesz rá időm, annyira nem siettetem. Kezdem elfogadni, hogy idén kimarad a toty lap. Kevés lappal meg kb. 20k zsetonnal nem sokra megyek. Tavaly ilyenkorra azért össze volt spórolva vagy 1,5 milla és folyamatosan mentek az upok. A fenti obik adnak 2 jumbo és 1 rare players packet, hátha abból.
Gratulálok a TOTY nyitásokhoz!
-
Szjoci27
tag
Ide is érkezett egy
Wc de jongot kell hozzá vennem. Használja valaki? [kép] -
bodnar123
őstag
Wl reward egy shick... 85+x3 def egy trent... 13 win lett... Utolsón 1:0ra kikaptam valami toty benzema POTM Bappéstól... Mondjuk a pickek legalábbis adtak egy 88 meg 89es pirosat. Valahogy nem érzem hogy ebből toty lenne a héten.

Amúgy nem igen értem, hogy ahogy egyre többen nyitnak totyt, egyre megy fel az áruk... A coin meg toty alatt ér a legkevesebbet... Az accountokat sorra hirdetik meg az emberek... Úgy tűnik mindenki eddig várt...
-
miro.
senior tag
Nalam 278 lesz vegul pontosan,de majd csak hnap.
-
LendvaiFeri1
veterán
100 csomag után néhány utrade fodder, meg if, plusz egy Maignan.
Maradt még 60, ezek már picit komolyabbak lesznek, majd holnap folyt. köv.
-
david368
aktív tag
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek gold Van Dijk, hero Cordoba és base Maldini közül ki legyen a két kezdő?
-
toxicjew
addikt
Az Gábor volt sztem. Én még sosem nyitottam, csak pickeltem tavaly egy Lewat, de nem streameltem.
Köszi mindenkinek, most egyelőre abbahagytam a pack openinget és gondolkozom, hogy kit kéne kirakni. Így most elég nagy bajban vagyok a lapok linkelésével
De ez kellemes gond
-
raven84
senior tag
Nah elnyitottam mindent. Neuer volt a legjobb, sajnos nem adja idén. Gratula mindenkinek aki nyit!
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem jött egy mentions Maignan. Majdnem elhittem...
-
dkaro
őstag
Nekem jött egy Koulibaly, sajnos untrade de ez az első kamu Toty amit nyitottam.
Játszani nem fog de jó fodder. Nekem csak Saka kell a többi nem érdekel
-
Thea
csendes tag
Hova tűnt a 88+ mid or prime, wc icon pack?? Reggel 6kor még 1 nap 13 óra volt hátra, a 86os keretet ki is raktam....
-
miro.
senior tag
Gyerunk sracok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látszik hogy nem szoktam eladni értékesebb playert ..

Még csak a kátya designt láttam eddig.

). Meglátom még, de a döntést most ott várja egy dupla untrade Ruben Dias a listen (legalább a 15.-et nyitom belőle az elmúlt 3 hétben... bezzeg tavaly nem dobálta őt ilyen jól toty alatt