- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #4397 üzenetére
panaszkodni most is szoktunk, eleget
'I hope you win the war you tell no one about'
-
toxicjew
addikt
válasz Dzsoki92 #4390 üzenetére
Pár napba beletelik, mire törlődnek, írták is az üzenetben.
Kristof: meg a kiválasztottakbak preview packbol Toty Kante, igaz?
Vico: akkor vszinu kompatibilitási gondja lehet. Próbáld meg az említett kontikat. Tudom, nem olcsók, de kB bármivel tudsz velük PCn játszani gond nélkül.
-
mcwolf79
veterán
Div4 tradeable reward egy 83-as Zapata a csúcs . Ismét megérte játszani . Persze a játék élmény kárpótol mindenért … Ja mégsem
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
miro.
senior tag
válasz Kristof_94 #4392 üzenetére
Kivancsi leszek mi fog esni nekem. Kb 200 packom lesz..
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Kristof_94
nagyúr
A jó öreg TOTY, a tots mellett a kedvenc promóm volt. Végeláthatatlan upgrade csomagok, csalódások, majd kitörő örömök mikor végre tényleg felvillan a toty. Tavaly 3 jött, idén 0 fog jönni. Szar lesz...
-
Dzsoki92
senior tag
válasz mcwolf79 #4388 üzenetére
Erre gondolsz ?
Hát nem tudom mennyire lehet valós. Azárt elég rendesen lehet manipulálni ilyen képeket, de mondjuk az EAtől nem lepődnék meg ha ez tényleg így lenne.
Ezeket a WC lapokat nem fogjáék törölni a clubból ? Remélem nem nekünk kell egyesével QS-ezni...
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Reggelt.
Az miért van,hogy kb minden meccs után kb mindenkivel uj szerződést kell kötnöm?
Ultimate teamben.
Kezdőknek melyik mód ajánlott amugy? Division rivals játszok. De kb 32 mecsből 5 öt nyertem -
mcwolf79
veterán
válasz Zimmi91 #4377 üzenetére
Amúgy erre van kézzel fogható bizonyíték , hogy pl. a megjelenéskor elrakott akármilyen pakkból ha pl. TOTY peomónál nyitható az aktuális lap? Mert valamelyik nap linkelt valaki FB-on egy chat részletet az EA support -tal , és ott azt írták , hogy csak az adott promó alatt kapott/vett pakkból eshet ki az adott promó lap.
-
miro.
senior tag
A nulla erteku napi sbc-k utan meg megfejeltek ezt egy nulla totw-val.
Nem emlekszem,de tavaly is volt ilyen,hogy hetekig egy kalapszar az osszes napi sbc?
Ezekkel a tokenekkel szepen kilottek az osszes puskaporukat.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Nekem is mostmár meglett. Szerintem 50-100k között kellett rá költenem. Sokat én nem várok tőle. De smolareknél tuti johb lesz. Ő már nagyon megromlott nekem. Szokásos 11 win lesz wlben ha lesz kedvem végigtolni. Most néztem Boras Pelés videóját... Rank 4 és vagy 4-5 meccset leadtak neki. Vicces volt a nyitása. 12 millát költött a csapatra. 600 ezer csak a tax. Reward jó ha max 100k volt.
-
toxicjew
addikt
Én PS5 kontival nyomom, de van Xbox One is. Mindkettő hiba nélkül működik PCn. Tudom, hogy nem olcsók, de javaslom, hogy ezek közül próbáld meg vmelyikkel, mert könnyen lehet, hogy a tiédet nem támogatja a játék Lehet van olyan program amivel fel lehet vele ismertetni, de így hirtelen nem tudok róla. Wireless a tiéd? Ha igen, akkor próbáld meg vezetékkel, hátha.
-
vico03
tag
Sziasztok!
Milyen game kontroller -el játszotok a játékkal?
Nekem egy Logitech Rumblepad 2 van, próbáltam az xbox360 controller emulátorral beállítani de meg se mukkan a kontollerem, csak billentyű+egér van
Tudnátok segíteni hogyan tudom élete kelteni hogy működjön a játékkal. -
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #4381 üzenetére
nekem a WC rewardokból és a 20 tokenes swapból meglett.
Eddig nem váltja meg a világot, sőt ment el rajta konkrétan meccs, amikor a 86. percben 5 méterről a kapusba bombázta a tiszta ziccert.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy ez a WW cupban volt, ahol nálam a kezdetektől egy más játék van. Csak 10+ éves accountok jönnek szembe, olyan tudással, amivel én nem tudok mit kezdeni. Néha-néha van olyan, hogy gyengébb az ellenfél (nem nálam, hanem azoknál, akiket általában kapok), de akkor is olyan masszív kapcsolati előnyben van, hogy esélytelen vagyok. Még ritkább esetben be tudok húzni egy-egy meccset.
Később tudtam kezdeni, mert szilveszterkor nem voltam itthon, de lehet akkor sem lenne meg a 10 win, ha az első naptól nyomom. 6-nál járok eddig, de már csak a holnapi 4 van hátra...
Visszatérve Jairzinhora: remélem rámcáfol, de eddig felesleges volt kirakni és eladni IF DembelétSzerk: ja, és a másik: nem tudom, hogy az elb@szott WW cup miatt van-e, de iszonyat hamar elfogy a staminája. Dembelét nem kellett ennyiszer lecserélnem. A 2. félidő közepére mindig kifújt eddig, pedig ugyanazt a taktikát játszom, mint Dembelével
[ Szerkesztve ]
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
EA's hit
őstag
Jó ez a Zidane sbc, csak kár hogy Gerrardnak álcázta magát
Viszont legalább Jairzinho kész lett, a wc rewardokból jött pár 86-87-es fodder még, plusz egy Neymar, velük meg is lett, gyakorlatilag 0 coinból kész lett az egész. Neymart az a megtiszteltetés érte, hogy 2 lapját is belevágtam Jairzinhoba
-
Zimmi91
addikt
Skacok, mik nyithatók most? Vagy várjak inkább péntekig?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Mrguba
őstag
Valaki at tudta venni ezeket a WC pakkokat?
En at akartam venni erre kidobott es se pakk es a wc ful is eltunt -
miro.
senior tag
Ugyanez. Ma meccsenkent 10x eljatszottam minimum,hogy Mendyvel elkezdtem felhozni a labdat,majd az elotte jatszo Di Maria nem beindult valamerre,hanem szepen ilyen setalva-futva bement vissza Mendy moge.
Belul a Tkp es a csatar meg all az ellenfelem vedeleme kozepen,kb 5meteres tavolsagba egymastol.
Szoval ja,igy kurva nehez.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Blashe
aktív tag
válasz thebigK #4370 üzenetére
Teljesen mindegy melyik módot említjük már az a helyzet. Már az őrület határán vagyok, hogy most is játszottam 3 meccset, de egyiken se volt közöm hozzá semmi, mert jönnek ezek a csicsk@ német franz meg fiai 0 delay-el meg lag késleltetéssel és egyszerűen hátrányban vagyok folyamatosan. Így lehetetlen bármilyen jó eredményt elérni vagy akár csak fejlődni egy bizonyos szint után. Most tartok ott, hogy már lassan kezdem unni és lehet, hogy le is teszem a játékot hamarosan...újra. Elegem van már abból, hogy én az EA ellen játszok folyamatosan azért amiért nem éjszaka játszok vagy hajnalban. Gusztustalan UNFAIR játék és ez sosem E-sport játék, sosem volt az és nem is lesz. *számomra
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan oldalt ahonnan kedvező áron lehet megvásárolni a Fifa 23 játék PC-s verzióját?
Vagy esetleg ahonnan le lehet tölteni?
Picit láma vagyok ehhez
Köszönöm szépen előre is! -
mcwolf79
veterán
Áruljátok már el milyen assist-ot kell kikapcsolni , hogy magától ne emelje meg a labdát ??? Az őrületbe kérhet ezzel a szarral
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #4366 üzenetére
Igen, egyértelműen, de ettől még csak Zidane Na mindegy, Jairzinho miatt nem kell majd sokat agyalnom rajta.
|AP|: hát nem tudom, én Dembelének a ww lapját próbáltam draftban, de valami borzalmas volt, ballal sem találta el a kaput ziccerekből, nemhogy jobbal. Ellenem sem virgonckodik annyira idén, mint az elmúlt években. Nála biztos jobb lesz Jairzi, főleg ha trade a Dembeléd, akkor abszolút jól jársz a cserével szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz EA's hit #4365 üzenetére
nekem még 4 squad hiányzik hozzá (2x86, 87, 88), IF Dembelét fogja váltani. Mióta sikerült kinyitnom (szerencsére tradeable) azóta fix kezdő. Jairzinhótól azt várom, hogy legalább ugyanazt hozza majd, csak erősebb fizikummal és még reszponzívabb mozgással.
Amúgy Dembelé továbbra is hibátlan, csak azért lesz cserélve, mert az a tervem, hogy full untrade csapatot hozzak össze.
A két belső védővel van még bajom, tökeletes a Koundé-Araujo páros, de sajnos egyiket sem sikerült kinyitnom, ezért piacról vannak mindketten.
Van elrakva 5db 50k-s, 6db 100k-s és 2db 125k-s csomagom, de azokat meg nem akarom kinyitni, pedig most már fogyóban a fodder
Remélem ma este még érkezik egy token és akkor ki tudom venni a 83+-os pakkokat.Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
EA's hit
őstag
válasz thebigK #4364 üzenetére
Én egy hirtelen döntéssel belevágtam este, Chiesától nagyon fájó szívvel, de megválok így, legalábbis a kezdőben. Ma este kész is lesz az esti wc rewardokkal, már csak a 87-es team hiányzik, coinból simán kész lenne, de költeni nem akarok rá, mert vele együtt szereznem kell egy Cordobát is, hozzá meg hiányzik ~20k még. De azért ahogy megláttam most a Zizou sbc-t, hát, kicsit rögtön megbántam, hogy elkezdtem Jairzinhot
-
toxicjew
addikt
Kinyitottam a ww packot, hernani. Nyilván nem jöhetett belőle kicsit is értelmes lap
-
Dzsoki92
senior tag
84+x5 5 db 84 es lap Remélem nektek jobban adta.
-
Dzsoki92
senior tag
Pope +2 Jó munkához idő kell
-
miro.
senior tag
A toty am hogy lesz? Elsonek vedok,kovi het kozeppalyasok,utana tamadok,aztan legjobb 11?
Illetve mondjuk a harmadik heten mar lehet nyitni a tamadokbol a vedokbol meg a kozeppalyasokbol is,vagy okosan csak abbol az aktualisbol es ennyi?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
evibly
senior tag
-
Izéjose
tag
Ez amúgy vicc amit idén a packluck leművel minden garantált icon/hero packból a legszarabb, pickekben a legszarabb 3 bol lehet valasztani, ha nyitok is egy icont akkor a legutolso használhatatlan lap jön untrade, 84x5 bol is Casemiro meg Muller a legjobb még csak véletlenül se adjon promó lapot. Komolyan vicc hogy account és accountok között milyen a különbség ilyen téren WW playerből is egyet nyitottam ki a Herrerat kitalaljatok hogy mi jött a garantált packból ? Próbálom minden nap kiszedni a Packokat objecteket de vicc ami idén megy nyitom a packokat a fodderek jönnek gyűlnek de hogy egy nap tudok nyitni 3 Mullert (untrade mind) az már röhejes érdekes CR-ből nem nyitok egy nap 3 at. Az Objectek is olyanok hogy szembehugyoz minket az ea de a promó lapok se jobbak ugyanazokkal játszunk évről évre minden promó egy random kutyaszar. Jön majd most a centurio promó ? Bárkire rálehet húzni bármit hogy 100 alkalommal csinálta (gól,gólpassz,pályáralépés,haj stílus váltás,fetrengés, társadalmi szerepvállalás szóval bármire kapnak majd lapokat ) előre látom kik lesznek: patkány Yedder , Neymar, Dybala, Francia védők, Francia ligás játékosok hegyekben, Liverpoolos arcok dögivel és a szokásos. Mikor történik valami ami megváltoztatja az egészet.
UI.: én vagyok a legnagyobb hibás hogy évről évre játszom ezt a hulladék fost -
Mrguba
őstag
Na kivettem ezt a 3x83x25 ot
ANnyi dupli volt benne hogy kiraktam a base icont
Es jott
SOL CAMPBELL
BRIAN LAUDRUP
GERD MULLER
Legalabb egyszer mondjuk megertea 400 k-s MULLER
AMugy 2 pakk eddig 2 WIldcardot adott..
Mind a ketszer ugyanazt a morenot vagy kit MLS -
thebigK
addikt
listázd folyamatosan, ha mondjuk a mostani árukhoz képest 1-2 ezerrel drágábban vetted őket, én is azt csináltam, ami most pl 16k és 16-17k-ért vettem őket, simán folyamat listázom 18-19be és rengeteget elvisznek a lazy buyerek
'I hope you win the war you tell no one about'
-
dkaro
őstag
Nekem Herrera vagy ki.
Ülök kb 1-1.5Milliónyi fodderen de egyszerűen annyi untrade magas foddert ad az EA most, hogy nem tudom mikor fog ezeknek az ára visszamászni... -
-
dvtkfan
senior tag
Na kinek mi esett a ww pakkból?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Izéjose
tag
Ma is elkápráztattak minket a contentel 🤣🤣
-
Blashe
aktív tag
Engem az akaszt ki, hogy DIV1 küszöbén állok és egyszerűen elfogyott a "tehetség". Szándékosan van idézőjelben, mert én úgy érzem, hogy nem rajtam múlik a magasabb osztály. A csapatom az nagyon jó, de a 4231-et kevésnek érzem ebben a gameplay-ben. Arról a gameplayről van szó, amiben folyamatos a delay és a lag kompenzáció és nem vagyok képes a micro mozdulatokra, váratlan húzásokra, first touch-ra stb. A kérdés az az lenne, hogy melyik formáció kellene ahhoz, hogy mindezek ellenére (hátráltató körülmények) szintet lépjek. Gondolok itt a DIV1-re ill. elite DIV-re.
-
miro.
senior tag
Keant rettenetesen nerfeltek. Ahhoz kepest,hogy milyen agilis,mindenhonnan golt lovo csatar volt,most nagyon nehez vele egyaltalan helyzetbe kerulni,lassu az animacioja helyzetben,csel nulla,futasi sebessege sokkal lassabb.
Nem baj,ez fontos volt,most hogy lejart az sbc. De az amugyis tulfujt Van dijk arany lapja meg mindig top 3.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz sumi4623 #4331 üzenetére
Idén az ikonok inkább hátráltatják a csapat építést, német edzőt sem igazán értem ebben a csapatban. A leggyorsabban 33 chem úgy lesz, ha angol és prem edző, és az egyik icont kicseréled egy premes játékosra, akinek van egy másik linkje is (csapat vagy nemzet). Szóval gondolom Vieira, Eusebio a legfontosabb, szóval Maldini vagy Persie megy, Maldinit egyszerűbb helyettesíteni, Maldini ki Court ki, Alisson/Butland és Mendy be és kész a 33 chem. Persienél 1/1es csere is elég, helyette jöhet, brazil portugál francia csatár is a premből. Cr7 talán a legjobb esetleg Richarlison.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #4327 üzenetére
Én csatárban használom. Kvali+wl 27 meccs 28 gól 5 assziszt úgy, hogy 3 meccset leadtam. A lövése maxos, gyors, jól passzol ennél több nem hiszem, hogy kell. Nálam Di Maria abszolút kuka egyébként 3 rivals winem ment el rajta mikor 88-90. perc között 11 méterről ballal képtelen volt gólt lőni. Le is raktam a padra, Ribery még mindig jobb.
-
Dicker
őstag
-
mcwolf79
veterán
válasz Nandinagy #4324 üzenetére
A faxom kivan veletek . Mindig lebeszélem magam róla , de mindig elbizonytalanítotok , hogy megéri e lecserélni rá szélen Chiesa-t vagy Di Maria-t Ér e annyit hogy beletoljak egy rakás fodder-t , meg valszeg nem kevés coin-t.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz kacsa,pLau #4319 üzenetére
Most nezem ez csak 20 nem 25. Na akkor ez nekem is meglesz talan. 4-et valahogy ossze csipegetek.
-
Izéjose
tag
Valaki látott esetleg valami leaket Argentín vagy Seria A jobbszélsőről aki sbc formában érkezik majd ? Fejlődik fejlődik a csapat de RW poszton még mindig obj Gyasi rohangál a link miatt (Az idegrendszerem nem bírja el azt a bénázást amit leművel 🤣🤣🤣) a kassza cseng viszont a Fodder halomszámra áll a klubban Stoichkovon gondolkoztam de nem győzött meg egy haver csapatában kipróbálva
-
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok, nektek sem működik a mobil app?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Nandinagy
addikt
válasz kacsa,pLau #4319 üzenetére
Én simán kinézem belőlük, hogy ez a kódban több csak a leakerek szopatására lett kitalálva. Mint tavaly az R9 meg Guendouzi SBC. 25 token a fix inkább azzal kalkuláljatok.
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz kacsa,pLau #4316 üzenetére
Elvileg 25 lesz csak, de 30 került be a kódba, szóval igazából lutri, hogy mennyi lesz végül.
A VB swapnál 50-ről volt szó, 60 volt/van a kódban, de végül 54 lett elérhető.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
miro.
senior tag
válasz kacsa,pLau #4316 üzenetére
Na,akkor agyalnom kell hogy mit vegyek ki.
-
miro.
senior tag
Sracok,ha van 16 tokenem akkor meg a 25 meglehet?
Vagy mennyi fog meg egyaltalan kijonni?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
prannk
őstag
Ennél cigányább játékkal még nem.játszottam. egyszerüen nem lehet haladni. Egyfolytába ilyen 88 rates csapatokat kapok. Meg olyat aki fél életét játékba tölti.
Nem.fer így... miért nem egyenragú meg azonos playtime játékossal raknek össze. Élvezhetetlen okádék így -
dkaro
őstag
Wildcard wo brazilnal majdnem elhittem hogy Jézus jön de csak egy troll Pato 😢
-
Santana01
aktív tag
Nálam így állt össze a csapat eddig.
[kép]
Van Dijk,Vieira,Borozo és Lahm a csapat gerince. Utóbbit nagyon megszerettem, hihetetlen jó mindenben.
CR is jó de őt úgy érzem ,hogy még nem tudom kihasználni mármint a cselezés szempontból. -
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Én is beküldöm már, milyen csapatot sikerült két és fél hét alatt összehozni, mióta megvan a játék.
Mindenki untradeable Hernandezt kivéve, 4-2-2-2 Meunierrel CM-ben. Van der Saar igazából még nincs meg, de valószínűleg őt fogom választani Figo és Essien mellől. Gondolkodtam, hogy kipróbálom Clausst Toljan helyett, akkor Meunier menne vissza védőnek és Clauss a középpályára, de az meg sokaknak elrontaná a chemet így, ha nem Szczesny a kapus. Esetleg valakitől valami tanács, hogy mit, hogy módosíthatnék? 85k-t sikerült összegyűjteni a csapaton kívül, úgyhogy nagy átalakításokra nincs sajnos keret.
-
kapeti07
senior tag
Engem a múlt héten a Draft 4. meccs prof-on agyonvert a PSG, pedig Messi (VB-s lap), IF Mbappe és IF Correa és Ronaldinho voltak a támadóim. Középen Yaya Touré és Busquets szűrt. Sorra lőttem a kapufákat, és a kapusba is belement egy pár lövés. Nem lehetett gólt lőni, rajtam meg mindig átfolyt Mbappe vagy Neymar. Végül 3-1re kaptam ki, a két 11-esből amit kaptam az egyiket sikerült belőni. Tegnap megint játszom az új küldetés miatt. WC-n (nem a toileten) 4. meccs megint PSG, simán nyertem 4-0-ra.
Pedig még rosszabb csapatot tudtam összerakni: Hero Mario Gomez volt a középcsatárom. Ki érti ezt?[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
bodnar123
őstag
Én csak párszor próbáltam a draftot, de world calsson is az utolsó meccs sokkal erősebb, mint az első. Eleve a squad battles is úgy működik, hogy a nehézséggel lehúzza a te csapatodat. Talán valahol ki is írja az átlagot, amin látszik hogy gyengébb mint a valós. Szerintem draftban is nehezedik, vagy az ellenfél kerete lesz sokkal erősebb.
-
Mrguba
őstag
Hát gyerekek az ev csalasat szenvedte ma el majdnem a fiam
Ugye van ez a draft kuldetes...volt 3 token..
GYerek lenyomja profin mert akarja a single draftot...
Elso draft sima masodik sima.
MOndja apa utolsot nyomhatom WORLD CLASSON??
Mondom ha ugy erzed...
Elso meccsi tukorsima..
MAsodik meccs is...utana lerakta a kontrollert a 3. meccs elejen a RENNES csapata ellen 4-0 neki..mentunk ebedelni...visszamentunk az XBOX ele..es a gep elkezdett LEGENDARYN jatszani es olyan szinten szivatni a gyereket hogy at kellett vennem es megnyerni..
Utolso meccs LEVERKUSEN...hat itt is legendaryn jatszott a gep..ez milyen csalas mar..
AKi jatszik sbt tudja hogy mekkora a kulonbseg WC es legendary kozott. -
EA's hit
őstag
Berakom már akkor én is a csapatomat A kapuban alapból Maignan van, vele maxos a chem, de próbálgatom a tegnap nyitott Schmeichelt, meg tegnap ww Milinkovic-Saviccsal is tettem egy próbát, vele még fogok is majd vszeg próbálkozni. A cél most egy Marchisio a középpályára vagy egy Lúcio/Cordoba/spec Tomori a védelembe, este elvileg jön wc hero pick, abból remélem érkezik valamelyikük
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest