Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Minden patch után kírja valaki hogy játszhatatlan fos lett a játék.

-
Kdani1
csendes tag
hát nem tom ti h vagytok vele, de nálam ez a fos a patch óta elérte a játszhatatlansági szintet..
páran itt irigyelték tőlem a szaros Smolareket, pedig igazi átok..
egyedül azért játszok még ezzel a fossal, mert idén először szerencsém volt a hero/icon sbc-kel.
elsőre dobott egy Zambrottat, aztán a heroból egy Joe Cole, a kövi hero upból kisétált Yaya Touré, végül az utolsó icon packból Eto'o, meg azon kívül is nyitottam egy untrade dalglisht.
viszont ez igazából lófaszt nem ér, hiába néz ez ki ránézésre egy fun csapatnak,
ugyanis ez a játék egy kibaszott anti-futball szimulátor.. már évek óta az, de amit idén sikerült elérniük az tényleg elképesztő.
teljesen mindegy, hogy kit raksz be, ha nem vagy hajlandó úgy játszani ahogyan a játék engedi, gondolok itt erre a szájbabaszott "METÁRA" amivel semmi baj nem lenne, ha nem arról szólna általában ami.
jelen esetben az, hogy kirakod a szélre futsz mint a nem normális, leviszed az alapvonalig ha tudod, ha nem az se baj, mert megállsz a sarokba, nyomogatod az L1 vagy R1 és forgolódsz egy helyben, mint egy részeg aki a wc helyett a spájzban hugyozza éppen össze magát.
ha ez nem megy az se gond, van még pár hasonló remek módszer, tele van vele a YouTube, a baj csak az, hogy ezeknek egyiknek se semmi köze a való focihoz.
a patch óta alig volt olyan meccsem ami nyomokban foci meccsre emlékeztett volna..
lehet velem van a probléma, de én márpedig nem akarok ilyen gyökér módon játszani meg ezt a sok faszságot begyakorolni..inkább eladom a coint ezt a szart meg hagyom a faszba. -
EA's hit
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
szépen összelegózott csapat
Én sajnos kihagytam Chiesát, és valószínűleg Ribery is erre a sorsra jut, így viszont nehéz lesz beépítenem.
Kicsit még várok, megnézem milyen lesz ez a Messi lap, meg hátha a holnapi rewardból jön végre 84-nél nagyobb lap, és akkor elgondolkodom mi legyen. -
EA's hit
addikt
Én kiraktam Cuadradot, bár elég drága sbc lett, gondolkoztam is rajta, de végül érkezett. Gondoltam húzok vele egy meglepőt, és CM lesz, igazából majdnem Gullit gang, gyors, 5-ös SM, Gladiator chemmel a shooting és a def is teljesen rendben van, úgyhogy ott is jó lehet szerintem. Ingame továbbra is 41212, Valverde, Delaney, Cuadrado középpálya, Ribery cam, Chiesa-Higuain csatársor.
-
|AP|
veterán
meglátjuk mennyire vesznek vissza a statokból. Ez ugyanolyan Tescós lap lesz, mint Neymar, meg Ronaldo volt.. Kérdés mennyire lesz használható, meglátjuk.
Én nem biztos, hogy kiveszem, elég bajos lenne beépíteni. De nemsokára kiderül megéri-e miatta borítani a csapatot

szerk: Cuadradon gondolkodom nagyon, elég univerzális lapnak tűnik. Sajnos Chiesát nem vettem ki korábban, így őt sem tudom max. chemen belegózni, max. ha kivenném Riberyt is
Annyi fodder/coin viszont most nagyon nincs -
bodnar123
őstag
Swapba mindenkinek van bappeja és owarinja..
Valamikor ingyen adtak? -
toxicjew
addikt
PC-s kollégák segítségét kérném. Ti hogy oldottátok meg a szöglet/szabadrúgás/cutscene esetében, hogy ne fossa magát össze az fps? Na meg meccs közben a menüben. Még nem volt sok időm bíbelődni vele, de holnap szeretném megcsinálni. Érdekes, mert mikor felraktam akkor a trial alatt használt beállításokat érzékelte és úgy egész jól ment. Aztán megcsináltam a controller beállításokat (amiket baszik normálisan elmenteni) és utána elkezdett beszarni... Szóval bármilyen tippet szívesen veszek ezekkel kapcsolatban

-
bodnar123
őstag
Na ma este pont ilyen a játék... [link]
E sport???? Inkább E fos... Persze azért a másodosztály meglett, mert jött zsinórban három meccs ahol az ellenfél pont olyan kitartó volt, mint előtte én a 9 meccses vereség sorozatommal. Kaptam a gólt már léptem is ki. Gyakorlatilag este nem lehet védekezni ebben a szarban. Vajon miért pont este...
Vajon a fenti jelenetek is miért este fordulnak elő zömével... Az élet nagy kérdései... -
Stylerr
addikt
Ez a WC player pick beadta Mbappét. Januárig legalább használom, utána meg hátha meg is lesz rá a zseton. Ennek örülök.

-
Ghostface
senior tag
Megcsináltam ezt a Cuadrado SBC-t, de szinte minden fodderemet be kellet áldoznom, és még vásárolnom is kellett pár lapot hogy meglegyen, de szerintem megérte. Én védőnek használom, de nagyon jó, és ráadásul az utolsó kinyitott pakkból ami egy Small Gold Player pack volt még kiesett ő is:

Beépíteni sajnos nem tudom, de ha eladom visszajön kb minden amit Cuadradora költöttem..
Jelenleg ez a csapatom:
[link]
Tudom hogy nem nagy szám ,és leginkább SBC-kből van, de egész jó elszórakozok vele a magam szintjén. -
miro.
senior tag
En fixen nem megyek el ilyen 20-25 swappokig,nincs erre ennyi idom se kedvem.
Viszont ezt az Aket neztem 8-ert. Nagy hulyeseg ot kivenni es nem a 84+-t? Igazabol a csapatomba tokeletesen illene.
Cordobat megvettem 315-ert masfel hete,ma eladtam 425-ert. Ugy hogy 950k-m van,meg rengeteg fodderem. Szoval nincs szuksegem nagyon a magas lapokra.. -
Aguinaga
őstag
Van flash ebc, ha valakit mozgat még
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, egy házasság erről is szól: WAF [link]
Én előbb utóbb mindent átvittem amit szerettem volna. Jól kell az igényt megmarketingelni.
(egy darabig eladható volt, hogy: " más ezt a pénzt elissza, elcigizi, de aztán ezek lejárt lemezek lettek).
Hozzáteszem hogy sokszor volt igaza (nem baj ha valaki néha a földön jár), hogy éppen abban a pillanatban nem költhettük a megtakarításunkat egy konzolra, nagy TVre, de volt hogy bevállaltam fusit, aztán 1-2 hónap alatt meg lett rá a pénz, már nem volt gátja a hülyeségemnek.Persze volt hogy elgurult a "gyógyszer", mert annyi extra kiadás volt ősök (vagy anyós) miatt hogy úgy éreztem megérdemlem az új telefont pl
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát az nem hangzik jól
EA's hit:
-
Chalez
őstag
Hali!
Pár hete kezdtem fifázni. Néha nagyon bosszús vagyok, mert a kis polipkezűek elvernek mint a @&#rt
47 éves vagyok 
A középső ujjas kontrollerfogás nagyon nem megy, de ahogy látom rá kéne vennem magam.
Van valahol valami oldal, ahol értelmesen le van írva a védekezés támadás kombinációk, trükkök?
Valamint az miért van, ha passzolok, odamegy az ellenfélnek a labda? És bármilyen támadást próbálok vezetni, gyakorlatilag másodpercek alatt elveszik a labdát?
Nem mindig van így, de ha valami pro-nak kinéző játékos van a mozgások alapján, ott a játékosai gyakorlatilag mágnesként vonzzák a labdáimat pl...
FUT 8. szinten vagyok, semi pro szint a gép ellen már ujjgyakorlat, a pro szinten néha megizzadok.
Na csak hirtelen ennyi
-
EA's hit
addikt
válasz
csaszika87
üzenetére
Sima standard. Amit egyszer már megkaptál, nem kapod meg újra. Mivel mostanra szerintem minden előrendelői/play pro kedvezményt megkaptunk (4600 pont, otw lap, wc hero lap), így konkrétan semmi különbség nem lenne, ha a drágábbat veszed meg, ergo nem is éri meg azt venni

-
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Elvileg nem, csak kb. a harmaduk. Lattam rola egy kepet par napja, de most nem talalom. Viszont egy korabbi Futsheriff poszt alapjan lehetnek majd egyeb tematikus, "kampany ikonok" is:
"Icon Moments have been replaced by “Campaign Icons”. After the success with Heroes on Fifa 22, we will have specific Icons receiving extra cards in certain Promos, starting with “World Cup Icons”, in November.
So we will have Base, Mid, Prime and Campaign Icons."
-
thebigK
addikt
minden ikon kap amúgy ilyen vb kiadást mint Vieira?
-
miro.
senior tag
Nezzetek a vb meccseket. Utana ugyis lesz ido meg Fifazni..
-
|AP|
veterán
válasz
Dzsoki92
üzenetére
botrányosan le vannak húzva a pakkok mostanában. Tele a csapatom 83-84-es lapokkal, egyszerűen nem jön nagyobb mostanában. Az 50-100k-s pakkokból is ilyenek jönnek, de már azokat is el kell dobálnom, mert 80%-uk duplicate
Én még nem tudom mit veszek ki, jelenleg még az sem biztos, hogy lesz 40 tokenem, mert eegyszerűen nme tudom magam rávenni az SB meccsekre

-
Dzsoki92
senior tag
Eredetileg a 84x20x3 packot terveztem kivenni. Össze is jött rá a token de ahogy elnézem a streamerek miket nyitnak belőle nagyon elgondolkoztam rajta hogy mégsem. Lehet tényleg Vieira lesz a befutó.
-
thebigK
addikt
jó lesz ez a vb úgylátom
-
bodnar123
őstag
De tényleg ez a legdühítőbb, hogy teljesen kiszámítható az egész. Hosszú távon tudom hogy feljutok... De nem a tudásom miatt. Hanem sok szívás után mimdig ad zsinorban pár olyan meccset, ahol az ellenfél AIja van amatőrre húzva. Biztos bennem van a hiba, de én azt sem élvezem.
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
totál random amúgy, hogy mikor rak szopóágra a játék és meddig tart rajta. Nekem tegnapig valami botrányos volt, írtam róla pár bejegyzést, hogy mennyire szarul ment.
Tegnap meg valamiért éppen kegyelt ez a szar, ilyen és ehhez hasonló lehetetlen gólokkal simán mentem div3-ba.
Az a szomorú, hogy nem igazán tudom már ilyenkor sem élvezni, mert tudom, hogy most épp lekerültem a szopórollerről, de bármikor visszaszállhatok rá. És nem múlik rajtam túl sok...
-
bodnar123
őstag
Én hülye gondoltam, hogy megpróbálok feljutni másodosztályba annak ellenére, hogy már megvan a 8 win. Egy x2es meccsre voltam tőle. Jött egy bappe owerines ellenfél. Gyakorlatilag 15 percig tartott a meccs. Minden passzom az ellenfélnek ment, és a fejpárbajok és lecsorgó labdákból 20 méteres tűpontos indítások lettek a szétrebbenő védelmem közé. A pokol legmélyebb tüzén szenvedjen az örök kárhozatban az aki ezt a szart ilyen manipulált szarra csinálta. Pozitív hozadéka tuti nincs ennek, csak ördögi geciség... Vegyél minél több packot, csereberéld a játékosokat mert akkor megy ki a coin a piacról és rakd ki az sbcket. Akkor nyersz.
-
Dzsoki92
senior tag
Ezt a csodálatos 86+ TOTW ki csinálta meg ?
Ide jött egy Kean

-
-
dkaro
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én is béna vagyok, ezért azt csinálom, hogy Div7ben tartom magam. Előző szezonban felmentem 6ba de 5ből 1 meccset tudtam nyerni.
Itt azért kb fele-fele arányban megvan. Ha egyet nyerek utána egy gyors RQ h nem menjek feljebb.
Normális csapattal szerintem feljebb tudnék menni simán de idén fun csapatot nyomok inkább. -
ProEvoFan
nagyúr
A faszom tele van mér az online részével... Nem tudom hogyan csinálják, de kurva idegesítő hogy bárhova passzol a csávó mindig lábhoz megy és nem akad el egyetlen egy játékosokban sem. Belső középpályán és a tizenhatoson elött úgy passzolnak, mintha pályán sem lennék...
Na mindegy, én vagyok a balfasz.
Kezd rámenni az idegrendszerem, szóval tényleg csak a squad battlet fogom játszani profi/world class nehézségen. -
Mrguba
őstag
Mi a telibevert murva edes anyamat kell nyomni ebben a swap genyoban hogy a kocsog berugja a 100 millios csapataval a golt es ne kelljen vegigneznem a kibaszott goloromet?
MUBAPPE R9 ZIDANE es tarsai es nekiall unnepelni en meg nem tudom elnyomni
Az ilyet agyonbaxnam -
bodnar123
őstag
Nem kell senkire haragudni. Mindenki sorra kerül. Facebookos fifacsoportban is minden nap nyit valaki valami nagyot. Aztán rájössz hogy 2000 fő van... Ha egy a kétezerhez az esélyed a jóra, akkor csak 6 évet kell fifázni és ránk is sor kerülhet... XD
-
dkaro
őstag
Hány swap tokent lehetett eddig összeszedni?18?
-
Aguinaga
őstag
Örülök, hogy legalább valakinek szerencséje van, azt hittem, csak a nyomi németek meg olaszsok nyitnak ilyeneket egy hétvége alatt.
Amúgy szerintem tuti feljebb megy Smolarek ára, bár nem túl sokkal a szar liga miatt -
Kdani1
csendes tag
mit gondoltok WC Smolareknek fog nőni az ára ha kitolják a price ranget?
sb+wl rewardból esett egy, plusz egy mid Schweinsteiger, meg egy WC Cahill
-
raven84
senior tag
3 ticket és 10 db email után megkaptam az előrendelői WC Hero pakkomat, ééés jött egy Crouch belőle. Megérte
. -
|AP|
veterán
tegnap már annyira elkeseredtem, hogy mennyire nem megy mostanában a játék, hogy letöltöttem az oldgen verziót, hátha jobb lesz.
Nos, ugyanolyan fos, de legalább annyira le van butítva grafikailag, hogy egyszerűen rossz ránézni.
Tavaly sokáig az oldgen verzióval játszottam, de ennél az ezerszer szebb volt. Szerintem ez szándékos, ennyire nem lehet csúnyát csinálni, csak direkt
Úgyhogy mentem is szépen vissza PS5 verzióra, azóta már sikerült pár meccset nyerni

-
Dicker
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Itt is egy meccsen 4 tizenegyes. Kezdek ráérezni hogyan dobjam el magam, vagy álljak megfelelő szögben a boruláshoz.

Igaz fordítva is kapom. Teljesen random dobja az ellenfélnek is olyan (visszajátszva) szabályos szerelésekre, amik tisztán labdát értek, és máskor meg se szólítja 16-oson kívül se.Egyébként nagyon sokat romlott ez a része. Se az előnyszabályt nem ismeri. Múltkor lefújta 100%-os ziccerben nekem.

Se a szabálytalanságokat nem veszi észre, amikor tisztán leütköznek labda nélkül. Régen legalább ezek mentek...marcess:
Én is valahogy hasonló felállásban gondolom őket.
De Eto'o, és Forlan lövéshez tartozó statjai is jobbak, mint Keane-é. Csak a WF gyengébb kicsit. Viszont 99-es shooting statokkal nem nagyon hibáznak ők se, legalábbis amikor kipróbáltam. Na meg ott több a trait, és később eladhatóak. Vagy Keane 5*-ja ennyivel többet érne, hogy untrade lap legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Sony Ps5 konzol slim
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)