Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Akinek van Ecuadori játékosa tegye fel a piacra. 4k darabja.
-
Digestive
veterán
"labda nélkül a lenghtyk ugyanolyan gyorsak, mint eddig"
A kommentek között van még 1-2 jó példa.
-
kapeti07
senior tag
Oldgen-en játszom, de nálam remekül muzsikál, Danjumát váltotta.
Térül/fordul, jól lő, tényleg statok feletti in-game. Őt kaptam a Hero SBC-ből és azt sem tudtam kicsoda ez a játékos. Nagy kedvenc lett, olyan érzésem van mikor tavaly Dybala spec lapjával játszottam. Sokszor átfolyik a védőkön. És olyan parádés gólokat szerez, csak mindíg elfelejtem felvenni őket. Nem tudom hogy milyen lehet PS5-ön. -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Carvajal és Valverde nálam is sokáig fix kezdő volt.
De azért ha lehet minél kevesebb Real játékost tartok a csapatban
Brolin nálad milyen? Nem bugos kicsit?
Sokkal durvább dolgokra képes, mint a statjai mutatják (igaz ez a WC verzió) -
Dzsoki92
senior tag
Csatárként én most WC Hero Govou-t használom explosiveként és azt kell mondanom nagyon jó. Kíváncsi leszek ha péntektől bekrül a packkokba mennyire fogják beárazni. Amúgy tegnap gyors letoltam a rivalst és ott is éreztem hogy akiket eddig csatárként vagy támadóként használtam lenghtyben chemet kellett rajt modósítani és azért érezhető volt a különbség.
-
raven84
senior tag
Nekem jött ma egy egyiptomi herceg, gold Antonyt fogja váltani és így végre Virginvandisney is full kemen lesz.
-
|AP|
veterán
válasz
Dzsoki92
üzenetére
köszi

De még nem tudom marad-e így.
Boras a friss videójában elég jól elmondja mit is jelent ez a változás.
Alapvetően nem lettek butítva a lenghty lapok, viszont az explosive játékosok most már gyorsabban mozognak a labdával (fontos, hogy labdás mozgást érint a patch, labda nélkül a lenghtyk ugyanolyan gyorsak, mint eddig).
Szóval a védőket továbbra is érdemes lenghtynek tartani, támadóknál viszont most már több értelme van az explosive-nak.
Egyelőre kipróbálom így a csapatot, meglátjuk Lewa vissza tudja-e játszani magát. Majdnem minden meccsen benne volt egy szöglet utáni fejesgól, szóval lehet megérzem a hiányát -
forras2
őstag
Szevasztok!
PL csapatom van, lassan, de szépen haladok vele...

Sikerült nyitnom most 1 Benzemát meg 1 Kroos-t, amiket immel-ámmal sikerült is beépítenem...

Ti mit csinálnátok a helyembe? Tetszik a felállás így is, de mivel járok jobban, megtartom őket és használom így, vagy esetleg eladni Benzemát meg Kroost, amikért egész jó pénzt kapnék, és fejleszteni belőle a PL csapatomat, mondjuk 1 gold Haalandal, vagy 1 gold De Bruynevel...
-
petyusz851
tag
Semmi pénzért ennyi épp elég volt belőle
-
kapeti07
senior tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Szerencsés vagy, bár én is otthagytam volna az első meccs után.
Ha nyomnál vagy 10-et akkor viszont könnyen rá lehetne függeni, pláne ha nyersz is egy-két meccset. Amikor elkezded nyitogatni a pakkokat amiket nyersz és rögtön bead valami használhatót ami köré építgeted a csapatod.Egy meccsnél még van visszaút.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
petyusz851
tag
Nem szoktam Ultimate teamet nyomni mondom lesz ami lesz tolok egy meccset csak úgy funból hiába a viszonylag jó keret ami lehet más szerint kuka kettőt nem tudtak passzolni a játékosaim. Egy ideig elszórakoztam vele azt 3-1-nél kiléptem a retekbe. Ennyi elég is volt az online részéből. Hála isten kíméltem magamat tőle, de most ezután végképp offra teszem ennek a játéknak az online részét
-
Dzsoki92
senior tag
Mivel a jövő héttől nem lehet majd nyitni TOTW lapokat érdemes lenne most bevásárolni 85 ös játékosokból ? Ahogy nézem majdnem QS áron vannak most piacon. Gondolom valami party bag sbc vagy hasonló úgyis jönni fog ami megnyomná az árát szerintem.
-
thebigK
addikt
sok volt a fodder, kiraktam a base ikon pakkot, természetesen egy fasza Hagi jött, aki még a padra se fér oda
-
Mrguba
őstag
Erdekes..8 win utan nem kaptam meg a rewrardot.
wtf? -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Az autoszerelésre gondolok. ugye van egy szerelés gomb, ami úgy vagy működik vagy nem. Legtöbbször azonban elég jockeyval odafutni, és belefutni a labdába. Ilyenkor a játék kb azt a tíz-húsz centit kikorrigálja. Na ez most nincs meg, hanem mint egy hülye a labdát leszarva elfut mellette egy kicsivel.
Viszont az AI defending, az a játékosok AI által irányított helyezkedése, és labda lelopása. Tudod amikor az AI által irányított kp hangsebességgel ellenkező irányba 5 métert megtéve visszacsúszik és lelopja a passzod. Viszont ha te próbálod meg zárni a passzsávokat, akkor mint a fentebbi példámban, a játékosod lábától tíz centire elgurul a labda. Szóval ha te irányítod tíz centit nem segít rá, de ha az AI akkor 5 métert igen. Na ilyen egy esport játék.
Remélem így érthetőbb mit akartam. Amúgy a következő patchel úgyis visszapatchelik. kb legtöbbször ennyiben változik a játékmenet. Na meg a lövések védésének hatékonysága. Bár abban meg, amíg a játék nem tud különbséget tenni helyzet és helyzet között, addig ugyanolyan szar lesz. X %ban véd a kapus aztán kész. -
dani0904
tag
Az feltűnő, hogy a lenghty játékosaim lassabbak/vagy a többiek lettek volna gyorsabbak, de a cselezés nekem nem tűnik fel. Én egyáltalán nem tudok cselezni, és védekezni is nehezen tudok az ilyen ellen, de rivalsban tegnap este mégis 7/7 winem lett. De semmilyen következtetést nem vonok le ebből, mert valószínűleg ma már úgysem fog nyerni hagyni a játék

-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
csak a szokásos EA... másoknál is van ilyen probléma. Hiába aranygólos meccs, úgy számolja, mintha kilépés lett volna. Abból meg ugye van egy limit, amit egyhuzamban lehet csinálni, utána egy időre softban.
Általában segít ha lejátszol egy SB vagy rivals meccset végig, de van akinek ez sem oldotta meg.Nekem a rivals jutalmakból jött egy 89-es Alisson. Mivel dupli volt, ezért kivettem David Silva lapját. Még nem tudom hogy építsem be, (vagy Lemar, vagy Dembele rovására tudnám), de még úgy is ki kell tapasztalnom, hogy engem hogy érint ez a lenghty-változás.
Egyelőre POTM Lewa van 9-es poziban, de ha nagyon lebutították, akkor változtatnom kell.Lehet itt az ideje, hogy bekerüljön WC Hero Brolin , akit a preorder pakkból nyitottam. Először húztam rá a szám, de a 3WF ellenére is nagyon bitang egy lap.
-
bodnar123
őstag
na péntek után újra toltam ma egy kis Rivalst ezzel az új patchel. 5/5 vereség. Pont amire egy hónapja számítottam. Akkor felhúzták az autoszerelést. Most meg lehúzták. Most megint az van, hogy a védő lába mellett tíz-húsz centikre, de néha a lába között megy a labda, és mivel a játék irányítás érzékenysége nem tér ki erre a kis távolságra, így szopod. Most eljött a cselkirályok ideje. De ők sem fognak örülni sokáig. Mert kb egy hónap múlva megint visszahúzzák a csúszkát. Gykorlatilag most annak kedvez a játék aki védekezében inkább az AI-ra támaszkodik, minél kevesebbet nyúl bele, és a forgolódós játékosoknak, akiket nem lehet leszerelni, mert a védőd baszik a labdára. Ja meg a fullpress továbbra is meta. Szóval azzal még meg lehet.
Amúgy esport játékoknál szokás ilyen radikális változtatásokat csinálni havonta????
A sakkban holnaptól a király bármennyit léphet bármilyen irányba, de cserébe a királynő csak M alakzatban léphet. Hajrá Bobby Fisher a ma esti meccseden
Komolytalan szar. -
marcess
senior tag
Idén először kiveszem a dupla untrade packot, kell a rating az sbc-hez. 6 pack 2 83-as a max.
-
Aguinaga
őstag
Div jutalmakból egy 84-es Rafael Leao a legjobb... megbaszhatja magát EA bácsi
-
Zimmi91
addikt
Csinálom a swapokat és a win után kiírja, hogy nem tud kommunikálni az ea serverekkel és dnf miatt nem kapom meg a wint
Korrekt egy cég ez, hajrá EA
-
Aguinaga
őstag
válasz
Archman 3
üzenetére
Á igen, a messze földön híres, korszakalkotó, arab zseni Al Owairan.
Miközben van jó pár hero lap, akik tizedennyit se érnek, a vb-k történetében mégis sokkal többet letettek az asztalra, mint ez az arab faszi.Vicc az egész cég, nekem ebből egy 83-as Jesus Navas volt a csúcs, a 84+-ból meg egy 84-es Vlahovic.
Remélem, jövőre szögre akaszthatják licencek nélkül a csukát, jöhet a sok Al Aladdin meg Szopj Le Már. Go EAsports, go.
-
mcwolf79
veterán
Jó lenne eladni a coin-t , de mit , amikor már xart sem ér a csapat , mert minden elértéktelenedett.Az ember felépített egy kiadáskori metára egy csapatot , most meg megy a kukába. Eladni nem érdemes , mert töredékét éri minden lap . Rohaggyà meg EA!
Ez nem is a támadóknál lesz xar , hanem a védőknél . Nyitottam pl. nemrég egy RB Bonucci-t .Nem olyan gyors , de lenghty, és egész használható volt . Most megy a levesbe , mert a támadók 95%-a lefutja. Ez csak arra jó , hogy felpörgese a döglődő piacot , és pénzt generáljon a cégnek. Mindenki szabadul(na) az amúgy lassú , de lenghty játékosoktól ( ugye CR7), és próbál top pace-es játékost venni .
Nem baj , lassan feltöltik tartalommal a COD-ot , bő 2 hét es itt a Callisto Protocol, azután végre le lehet jönni erről a fosról. -
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Te akkor mas jatekkal jatszol,mint en.
Pont hogy a belso vedoket kb lehetetlen volt lefutni 30meter labdavezetessel.
Jatszottam 2 meccset 3 goltem ugy hogy beboktem a vedok moge es utana futas a kapusig.
A masik hogy a jatekmenet ping pong lett. Ugyanolyan mint a ps4 verzio.
mcwolf79: Undorito amit csinalnak. Allandoan baszakodni kell a csapattal,taktikaval,felallassal,mert ket hetig nem tud valami mukodni. Amikor az ember megszokja,total mas lesz a jatek.Coint hol lehet account tiltas nelkul eladni? Meg varom a valaszokat olyanoktol akik esetleg tudnak. Koszi!
-
mcwolf79
veterán
Amúgy csak szerintem g*ciség , hogy egyik napról a másikra ilyen szinten felforgatják a mechanikát???
Tudom, lehet menni panaszra a sóhivatalba. -
Archman 3
tag
Mást is kidobál UT minden meccs után? Mindegy hogy milyen meccset indítok eredménytől függetlenűl lefúlyás után kidob és DNF.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mondjuk nekem valahogy ez sosem jött át. A védőim mindent is lefutottak. Mivel az indítás pillanatában egy mágikus erő visszafogja a csatárt. Sebaj, most a patch azt hozza, hogy lefutják a védőt. Aztán egy hónap múlva az új patch hogy nem. Aztán megint igen. Aztán nem. Nagy a kreativitás... XD de az hogy esetleg nézze, hogy a csatár lendületben van-e... Ilyet ne várjunk...
-
Izéjose
tag
Remélem David Silva a VB győzelem időszakára kap fb lapot és ott még főként LW vagy LM volt bízom benne, hogy lesz ilyen alternatív pozija 😁😁✌️✌️
-
miro.
senior tag
Na most akkor megint hunter,shadow,anchor. Futni,loni tudjon azt csa?
Ujra 2021.
Remelem tapsolnak akik ezt akartak.
Ne hogy mar ne csak futoversenyt kelljen rendezni minden meccsen,mert a vedo is gyors ,aztan kene meg ezmiatt harmat passzolni..
-
EA's hit
addikt
Kiraktam én is Riberyt, holnap kipróbálom, kíváncsi leszek. 2 éve kicsit csalódást volt az fb lapja, ez most cam lesz, belement minden fodderem és coinom is, remélem megérte

-
bodnar123
őstag
Én kiraktam Riberyt.. Jobb mint leao, de így se kellett sokat áldozni. Viszont francia. Na meg a passza sokkal jobb mint a rulebrakernek. Nekem az fontos
-
raven84
senior tag
Kiraktam az ikont, Baggio jött, hál istennek kezem elveszteni a motivációm a játékra, sztem idén a TOTYot sem érem meg.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Én nem gonolom túl... De ha 2 csatár és két kp és két szélsőt kaptam nemzetből akkor őket is védőnek toljam?ja és nincs bappem... Amúgy nekem a bajom ennek is az értelmetlenségével van, és azzal hogy itt ez a hyper press probléma még jobban kijön. Ha nyerek én azt sem élvezem. Van aki biztos örül neki, én nem. Mindegy,így is kiszenvedem, csak nem tudom (illetve tudom) miért kell ilyen óvodás értelmi fogyatékos játékra megcsinálni ezt. A press nem úgy működik, hogy ha benyomod minden védőd gyorsabban támad le MAGÁTÓL, mint ahogy a labda gurul...
-
Z'Z"
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Én is annyira tippelek.
Mondjuk endgame lap, szóval simán megéri, akinek van hozzá alapanyag.
Én Fatival és a Base ikonnal kisöpörtem a készletet, ezért nagyon hozzá sem tudnék szagolni. 🙂
"lezárta tegnap az EA support a ticketem, azt írták elküldték a WC Herot az akkomra, cserébe nem kaptam semmit."
Az úgy fasza.
Sokan a Pre Season csomagokkal is így jártak. 🙁 -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
"néha nem tudok 2 csatárt betenni"
Biz Isten nem értem amit írsz.
Én kaptam mondjuk 6 mexikói csatárt, akkor 352-ben full pressz taktikával beraktam őket cb, gk, cm posztra. Előre CR, Okocha, Chiesa. Mindenki nulla chemen. Nem kell ezt túl gondolni. Vagy beverem a gólt 2 perc alatt (általában igen) vagy kapok egyet és indul is a kövi meccs. -
raven84
senior tag
75+ pickből megjött az idei első promo lapom. 11k-t ér az ipse, thx EA

-
kapeti07
senior tag
-
bodnar123
őstag
Félreértés ne essék, megy nekem is. Bár néha nem tudok két csatárt betenni mert úgy adta a 6 national játékost. Volt hogy kb 10,volt hogy 15 meccsen lett meg egy swap. A gond, hogy ezzel a pressingel, amot elvileg butítottak gyakorlatilag semmi ráhatásod nincs semmire. Ilyen oroszrulettben megy. És mint mondtam, 75ös csatárral ebben a szar játékban nem lehet gólt lőni. A gond, hogy az egész élvezhetetlen. Pont emiatt. Fogok két csatárt. Full press, és a labda mindig visszaszopódik hozzám addig, míg gólt nem szerzek. Ez a játék. Ez agyatlan szar. Ja tényleg : kb 10 éveseknek készült.
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Én naponta egy Live Friendly Swapot tolok . Így jövő hétre simán megvan, nyugiba. Kb 10-10 meccsből lett meg az első 2.
A lényeg hogy előre jó csatárokat rakj (+kapuba se legyen kutyaütő). Ja, és az alap taktikát átraktam Constant Pressingre. Tökmindegy mennyit fáradnak, hiszen qrva gyorsan vége a meccseknek, addig meg támadjanak le rendesen.
-
miro.
senior tag
Eselyet sem adom annak,hogy elkezdem.
Se idom,se energiam,de legfokepp semmi ertelme ennyi idot beletenni.
Rivals,kvali,wl. Csa.A hitvany Voller miatt atalltam 4222-re. Borzalom,se elore se hatra nem vagyok jo.
Alig varom,hogy betudjam rakni egy sbcbe,aztan jon vissza gold cr. 100000x jobb. -
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Dehogy vagyok tehetséges, csak épp ebben a játékmódban semmi jelentősége nincs a védőidnek
Nyitottam egy wc van Dijkot, aki kb. a játék legjobb cb-je, volt olyan ország, aminél őt használtam cb-ben. Semmi különbség nem volt ebben a módban közte és bármelyik katari cb között, sőt, az iráninál az ST Azmount raktam be cb-be, hát vele sem volt különbség. Egyszerűen mivel first goal, így semmi jelentősége nincs a védőknek ebben a módban. Kell 1-2 gyors, gólerős csatár, full press, aztán hadd szóljon. -
|AP|
veterán
én még el sem kezdtem ezeket a swapokat... egyszerűen nem tudom magam rávenni

Pedig lassan muszáj lenne, már nagyon gyűlnek a teendők.... komolyan, mint egy második munkahely
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Te tehetséges vagy az iráni védőkkel... Amúgy a gond, hogy a koncepció a rossz. A játék AIja úgy van megírva, hogy pl egy 76os 65paces csatárral nem tudsz gólt lőni. Nem lehet. Béna helyre fut, nincs sprint és a lövés fél óráig tart. Ennek nincs értelme. Nekem is lassan csak kettőt kell kigyűjteni.
Aztán jön a jövő heti adag 
-
EA's hit
addikt
Higuainom van, mellette a max. 4 nemzet miatt általában Correa és Dybala volt a másik csatár és a cam. Velük is sima volt
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem mondjuk a legtöbb nemzet 7-10 meccsből meglett, szóval tényleg gyorsan lehet vele haladni. Kettőt ráadásul öcsémmel coopozva húztunk ki, úgy kicsit nehezebb volt, de nagyobb volt a fun.
evibly: Higuain brutális, magasan a legjobb lap, amit láttam eddig idén. Annyira azért nem borzasztó a beépítése, kihúztam mellé Yedlint, akitől kap 1 chemet, meg beraktam egy MLS-es argentin edzőt, akitől megkapja a maradék 2-t. Így ő maxon van, Yedlin 2-es, és bár utóbbinál biztos jobb lenne a 89-es Cancelom a csapatban, de amit ott elvesztek, azt Higuain bőven visszahozza egyedül a kapu előtt. Brutális, mindent bever mindenhonnan, iszonyat jó lap.
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Így, sajnos, nem sajnos, de így van értelme csak szinte. Nálam is ott van EOE Higuain, IF Diaby, IF Leao, feltolom a formációt 4222-be, pressure on heavy touch és hajrá. Egyébként DR-ben nem teszek így, én is a szép, értelmes foci híve vagyok, de a swap kapcsán ezt sztem el kell felejteni.
Nálam Qatar maradt hátra már csak, és ha már Higuain: az a lap egészen durva, kár, h tényleg csak nagy áldozatok árán tudnám bepasszírozni a csapatba. Bár a swap meccsek sem mérvadók - arról például szentül meg vagyok győződve, hogy a kapusok ebben a módban le vannak húzva, mert szinte minden első lövésre bemegy - akár én szerzem a gólt, akár kapom.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Na ezzel összefoglaltad miért szar az egész
Gyakorlatilag sokszor a gép ellen játszol egy esélytelen küzdelmet. Mert a 76os iráni védöd fullpress bappe ellen biztos hogy eladja. Bármit csinálsz. Nincs semmi értelmeEgy idő után sikerül, mert mindig megsajnál a játék 6 meccsenként, és amatörre állítja az ellenfél védelmét és kapusát... Csak semmi értelme
-
EA's hit
addikt
-
Gaborz1
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Tegnap az agyérgörcs kerülgetett, mikor nálam minden helyzet kimaradt.
Még 5x6 win hiányzik, de Szenegál, Katar és Ecuador már megvan. Ma Iránon a sor. Amúgy meg pumpáld fel a padot és cserélj 5-öt, akkor max 1 gyengébb lap marad a csapatban.
@Dzsoki92: igen, bármannyit lehet nyomni.
-
bodnar123
őstag
Ki hogy áll a swap friendlykkel? Öröm mbappet kergetni full press ellen az iráni védőkkel. Az is hülye volt aki kitalálta. Már csak 4 nemzet van... De akkor már inkább sb
-
|AP|
veterán
De Jongot sikerült tegnap pár meccsen kipróbálni és azt kell mondjam, hiába drága, megérte az árát.
Mindenhol ott van, szinte automatikusan szerel és fogja a passzsávokat. Emellett jól osztogat, stabilitást ad a középpályának. A befejezése nem az igazi, de azon kívül mindent magas szinten művel, ami egy középpályástól elvárható. Ő tényleg érezhető erősítés volt a csapatnak.
Szurkolok a hollandoknak, hogy még fejlődjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wtf?
Remélem így érthetőbb mit akartam. Amúgy a következő patchel úgyis visszapatchelik. kb legtöbbször ennyiben változik a játékmenet. Na meg a lövések védésének hatékonysága. Bár abban meg, amíg a játék nem tud különbséget tenni helyzet és helyzet között, addig ugyanolyan szar lesz. X %ban véd a kapus aztán kész.
Már bocs, de ezzel pont ellentmondasz magadnak

Én kaptam mondjuk 6 mexikói csatárt, akkor 352-ben full pressz taktikával beraktam őket cb, gk, cm posztra. Előre CR, Okocha, Chiesa. Mindenki nulla chemen. Nem kell ezt túl gondolni. Vagy beverem a gólt 2 perc alatt (általában igen) vagy kapok egyet és indul is a kövi meccs.