Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bazdmeg Kristof mar egy forum drukkol a jezuskadnak.
Lehet irni amugy ilyet,hogy Jezuska?
-
Izéjose
tag
Ide Felix érkezett hát lehetett volna sokkal rosszabb is de legalább mire fejlesztik addigra jó lesz Foddernek 🤣🤣🤣🤣
-
Dzsoki92
senior tag
Boldog Karacsonyt Mindenkinek ! Aztan ket bejgli kozott meg ajandeknyitogatas kozott egy wl meccs ferjen bele
-
Aguinaga
őstag
Nagy, Boldog Karajcsont mindenkinek!
Ja, ez nem a kutyás fórum!Akkor hepi halidéjz, meg Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
-
thebigK
addikt
Kellemes unnepeket a legjobb jatek legjobb forumjanak
aztan hajra, a WL nem jatssza le magat
-
miro.
senior tag
Mindenkinek nagyon boldog karacsonyt!

-
WhiteAngel89
aktív tag
nekem ez a 86 os bappe jött
nemtom mennyire használható
elől nekem 86 govu van mellette még 89 brolin -
ProEvoFan
nagyúr
Fut bajnokságot egy szezon alatt 4x lehet végigjátszani?
-
|AP|
veterán
ez a history makers pakk kinek jár?
-
Raunchy
tag
Az a Verde 99es passzal milyen lehet Camnak? 😄
-
toxicjew
addikt
El nyitottam a packokat, köztük a 84+ 20ast is de sajnos nagy lap nem jött.
Fodder persze akadt jopar, szóval azokból jön Di Maria. Pato, Chong (2db) és Kluivert jött a promobol. -
bodnar123
őstag
11 win. Két untrade pato... Na most mibe rakjam...
-
EA's hit
addikt
Azért most érkezett egy pár funnak tűnő lap (5-4-es CAM Chiellini, wtf?
), illetve random pár lapnak az egyik értéke 99-es (Chong 99-es shootinggal baromi jó kis supersub lehet, tavaly legenda volt a klubban), plusz a content is meglepően jó, és a tokeneket is elég jó ütemben adják ki. -
|AP|
veterán
tegnap este találtam egy eladható base Vierit a klubban
Sajnos nem egy Pelé, ami Borashoz esett véletlenül, de ingyen nem rossz
Tényleg fogalmam sincs hogy került oda, ha nyitottam volna, akkor csak emlékeznék. Túl sokat nem ér, gyakorlatilag QS árban megy, de az a 65k sem rossz ajándéknak.Letoltam ma a WL-t is, hogy nyugodt karácsonyom legyen. Szokásos 11 win (pontosabban 12, mert volt minimális esélyem a 14-re).
Pickekből egy Courtois említésre méltó, pakkokban egy promó Dumfries, más semmi.
Most három napig no FIFA
-
gjoe
addikt
válasz
dinersgala
üzenetére
A fifa pontokat csak pakkra tudod elhasználni. Én most kinyitnnám a 75000coin/1500 pontos untrade pakkot. a maradék pontot meg esténként valami jó promó csomagra. Meg azért nyitnék pár eladható csomagot is, mert az újaknak nagyobb valószínűséggel dob valami értékesebb eladhatót. Így esetleg lesz egy kis coin is.
-
Madn!ght
addikt
Az előző epizódhoz hasonlóan így karácsony környékèn csatlakozom a játékhoz. Fifa 22-ben feldobta, hogy -70% discount és ad 500 fut pointot. Így egészen 7100 ft-ot fizettem érte. Kb. ettől nem is ér nekem többet.
-
thebigK
addikt
válasz
dinersgala
üzenetére
single draft nem ad túlságosan jó rewardokat, de ha online még nem igazán játszottál, akkor lehet jobb döntés, igen
az objektivek között van ilyen 500gól, 500 gólpassz pl, azokat talán -
Nandinagy
addikt
válasz
dinersgala
üzenetére
Hát ezt így előre megmondani lehetetlen. A draft jó megoldás de iszonyat hosszú annyi meccset letolni gép ellen és kitudja milyen packokat kapsz érte.
Vb kihívás nem nagyon van, maximum a moments játékmód vagy a küldik. -
dinersgala
tag
Sziasztok,
4600 Fifa pontot mire érdemes költeni új accnál?
Single player draft?
Illetve van valami vb-s kihívás, stb. amit érdemes az elején megcsinálni? -
toxicjew
addikt
Elnezve ezt a ww csapatot, sztem ma elnyitom a felretett packokat. Totyra úgyis fölösleges elrakni, annyira esélytelen nyitni belőlük...
Ja meg kell a fodder Di Mariahoz
-
Kristof_94
nagyúr

-
Hazli17
aktív tag
Ma nyitottam ki a div rewardot. Azért ez a promo mac allister egy tizedmásodpercre beszopatott..
-
bodnar123
őstag
Hát fogalmam se volt, hogy ő mit láthatott. Ma még kipróbálok párat kíváncsiságból, bár azt tényleg nem tudom meg, hogy neki hogy festett a játék. Végig sárga lámpa volt pocket lossal fűszerezve. Én tuti kiléptem volna. Viszont kettőnk ai-ja nem volt egy szinten az tuti.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bodnar123
üzenetére
Most div5ben kezdtem a rivalst. Csupa olyan játékosokkal rakott össze, amit te is írtál. Előre passz, bármilyen felállásban, helyzetben, csak az előre passz a csatárnak....és persze amiből egyből lábához ment vagy pontos kiugratás lett a vége. Nem értem hogyan csinálják, mert nekem csak néha jön össze, pedig nyomom az L1et vagy ha felém szeretném mozgatni a játékost, akkor sz R1et is használom. A másik kibaszott idegesítő dolog, hogy Dembele meg a többi hasonló szélső túl van húzva. Nem lehet őket leszerelni, feldönteni....ha sikerül is, akkor oda ugrik és egyből visszaszerzi a labdát, mint valami szuperhős.....ilyen a wc hero Smoralek, Brolin stb is... Egyszer agy ér görcsöt fogok kapni...
-
Mrguba
őstag
NeM kestek egy kicsit el ezzel a OSEI TUTU SBC-vel?

NEm jart le egy ideje mar az a promo? -
-
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Gratulálok. Egyet én is vettem de csak egy gakpo volt benne. De Kb fodderbe majdnem ért 100k a csomag. Kár hogy untrade. Bezzeg a rivals, season, a marqe semmit sem adtak, mindben max 83as lapok.
Annyira lehet látni, hogy a fifa pontokat akarják megvetetni. Az eddigi két legnagyobb értékű nyitasom is ilyen csomagokbol jött, míg a rewardok semmit sem adnak. -
bodnar123
őstag
Zsinorban 5 vereség után gondoltam egy merészet, és vpn-el elinditottam egy játékot. Magyar vpn szerver. 117 ms ping... Na vajon ki nyert? A góljaim és helyzeteim csodák voltak. A védői melléfutottak a labdának. Nem blokkoltak. Az enyéim mindenbe beleblokkoltak, és a kapus úgy védett mint az álom. Csak olyanból volt ziccere, hogy hátul eladtam a labdát. De azt is egy kivételével megúsztam. 3 osztályban, ami jelenleg mezőnyben elsőt jelent. Esport játék mi?
-
bodnar123
őstag
-
toxicjew
addikt
Nos, így 1 hónap után már van egy kialakult véleményen a játékról. Röviden: szar
Ahogy vártam, ez a next gen egy geci nagy okádék. Szörnyű. Játszogatok, de egylőre nem tud igazán berántani a játék az évről évre visszatérő faszságainak köszönhetően. -
szabozsolt87
tag
Hali Srácok,
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy ha karrier módba belépek az üzenetekbe akkor nem tudom az üzeneteket léptetni, mert folyamatosan vissza ugrik. Kilépek a játékból és vissza akkor egy darabig jó utána újra. Ugyan ezt csinálta a 22-vel is.
-
dkaro
őstag
Úgy látszik hiba volt a moments pakk mert ki is szedték, már nem tudtam megvenni.

-
Dicker
őstag
Elnyitottam a rivals jutalmakat.
Tott Gavi
Hero Gomez
Gold ModricSzóval csak Sbc-be jó mind, de most úgyis az kellett. Kifogytam. Többet úgyse adott volna holnap se.
-
EA's hit
addikt
Elvileg base Maldini és mid Jairzinho sbc érkezik, illetve holnap kerülnek be (elvileg) a prime ikonok. Azt a Jairzinhot sanszosan kirakom majd.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Köszönöm, megvan.
Egy tokenem van eddig. Többit honnan lehet kiszedni?
Ja és még egy napi hülye kérdésem van.
33/33 kémiába meccs közben becserélek egy amúgy nulla kémiás lapot, arra hogyan lesz hatással a kémia? Például a PL csapatba meccs közben behozok egy holland ligás játékost. -
|AP|
veterán
kiszenvedtem az 53. WC tokent, még 8 SB meccs kellene az utolsóhoz.
Viszont mivel nagyon úgy néz ki nem jön már több, így az utolsó bent marad. 40-ből már kivettem Vieirát korábban, úgyhogy túl sok lehetőség nincs a maradék 13-ra. Két fodder pack lesz belőle.
Semmi hangulatom most meg a WW tokeneket gyűjtögetni, de talán nem lesz annira húzós...
Bár ez a moment 20 csillagos token ez nálam máris túl vanaz ingerküszöbön
-
dinersgala
tag
Sziasztok,
4600 Fifa pontot mire érdemes költeni új accnál?
Single player draft?
Illetve van valami vb-s kihívás, stb. amit érdemes az elején megcsinálni? -
EA's hit
addikt
Pope-ot én is kiszedtem reggel, plusz a rewardból jött egy promo Bounou. Mindkettőt 2-es chemen tudom berakni, kíváncsi vagyok valamelyikük érezhetően jobb lesz-e. Volt már nálam idén Donnarumma, Alisson, Maignan, Lloris, Szczesny, sőt most pár napig Rui Patricio is, eddig mindegyik teljesen ugyanaz volt, szó szerint semmi különbség nem volt köztük

-
Stylerr
addikt
Nagyon elkezdtek ismét esni az árak.
Van különösebb oka, vagy csak a karácsonyi promo és TOTY érkezése miatt van ez a tendencia? -
Dzsoki92
senior tag
Shodown Pope-ot érdemes lenne kiszedni szerintetek ? Nagyon agyalok rajta és akkor a 2 tokenes WW Trippier is jönne. CM be meg akkor beszerezném PTG Brunot most elég jó áron van.
-
-
miro.
senior tag
Ea profilod is van?
-
Kristof_94
nagyúr
Én most erre gondoltam, hogy jó kezdő lenne 1-2 hét után
Nagy álmodozásokba'... Volt párszor, hogy azt álmodtam valami nagyot nyitottam, de reggel rádöbbentem, hogy mégsem.
-
dkaro
őstag
Valaki kérdezte itt milyen Mid Muller. Most vele nyomtam a First owner meccseket és hát borzasztóan gyenge
Nem lett meg az 7 win, 6-on megakadtam és ez erősen neki köszönhető. Megy is bele a kövi ikon sbcbe.
Mondjuk nem értem minek kellett limitálni ezeket a friendlyket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztan hajra, a WL nem jatssza le magat 
Fodder persze akadt jopar, szóval azokból jön Di Maria. Pato, Chong (2db) és Kluivert jött a promobol.