Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Mikor megy a 10órás trial, vagy megy már?
-
gjoe
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Na akkor a hybrid nemzet/ around the world nevű sbc-t hogy kell megcsinálni?
Minden játékos pontosan 2 chemin legyen, de a csapat 24 chem legyen.
Ha mindenki 2 az11*2=22
Ide eddig egy donnarumma a max. Viszont már csak bronz lapok vannak mellé. Meg van egy carvajal eladható de az meg eladhatatlan.
A prewiew pakkban van egy draft token de nem tudom megvenni. nincs rá coin. -
nitro16
senior tag
Nagyobb értékű lapot érdemesebb ilyenkor elpaszolni nem? Konkrétan jött egy Alexander-Arnold aki ahogy néztem 85k.
-
Nandinagy
addikt
Micsodát?
Kinyitottam a kezdő packokat abból kb. 20k coin jött. +20k-t csináltam kb. a bronze packból, hogy mindig listán van 30-40 játékos aztán néha újratöltöm őket
Az első 20kból jött coman+mahrez a másodikból meg kiraktam fullra az advancedet. Ennyi igazából 
A bronze packozás annyiban jó, hogy nem kell ott ülni előtte. kinyitsz 20 packot kiraksz minden játékost és ahogy fogy a transferről újratöltöd.Nem kell folyamat nézni max. 2-3-4 óránként 5 percre. -
Imre9211
aktív tag
Sziasztok

Én majd veszek hozzá egy ps5kontrollert is

Azt tudja esetleg valaki hogy milyen 'újdonságok' lesznek a karrier módban?
-
bobby45
tag
Sziasztok ha ps-en átváltom a règiót hogy mondjuk egy nappal előbb fèrjek hozzá a játékhoz, az bekavarhat a többi játèkomba, illetve az account megosztásba? Mert akkor inkább hagyom az egészet.....

Ès ha át is váltom vissza tudok magyarra váltani? Vagy csak annyi hogy az időzónát állítom át az is elèg?
-
-
bubuska10
senior tag
Fél-off: hátha adnak Szalainak egy TotW lapot
-
Aguinaga
őstag
Hát, kipróbáltam a companion appot. Csak nekem érződik sokkal lassabbnak, mint a 22-é volt?
Welcome back packokból a legjobb egy Sané, nem túl acélos, ráadásul 2wf
, mifasz ez.... Az sbc-k az új chem miatt katasztrófák... Ps4-en van valahogy trial, mint tavaly vagy tavalyelőtt?
-
mr.dana
aktív tag
hát nekem qwara nem jön be ez az app ...
hova a francba tudtam eltüntetni egy játékost ??
vettem egy RM Bowent .. 650 ért .. azt nincs sehol ..
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mondom a példát.
Kiraktál korábban eladásra 30 játékost. Lejárt mind, de egyiket sem vitték el. Kiraksz valakit a klubból eladásra, majd relist allal a 30 el nem adott játékost egyben ki tudod rakni, így 31 játékosod lesz eladás alatt.
Ahogy próbáltam, az a lényeg hogy max 29 kirakott játékos után tudod ezt eljátszani, hogy relist allal rakod ki a maradékot. -
mr.dana
aktív tag
Én nem tudok kinyitni egyetlen pakkot sem van asszem 5 kb , mert hogy van egy " fennmaradó tétel " egy player picks csomag , de azt sem tudom kinyitni ...
-
kapeti07
senior tag
Beléptem én is a Companion-ba. Semmi említésre méltót nem kaptam, 79-es volt a lagjobb játékos. Eladtam mindenkit és a Basic SBC-ket elkeztem csinálni.
Mielőtt kinyitottam volna a tavalyi taktikámmal csináltam egy full bronz csapatot (Active Squad). Úgy nyitva jött egy Rüdiger, és egy LLoris. Lehet idén is működik a Bronz csapatos Pack Luck. -
mr.dana
aktív tag
ezt nem értem , hogy csináljátok , ha 26 -án jelenik meg a drágább verzió ? 29 a sima standart .... demot se találok ps-en , vagy ez csak pc-n van ?
-
akooos
veterán
Sziasztok srácok, végigolvastam ezt a pár kommentet, gondoltam belépek megnézem, milyen az új webapp.
Összesen 1 SBC-m van, abból 2 részt meg sem tudok csinálni
Ez így jól van? 
Csak a Foundations 1 elérhető. Vagy meg kell csinálni, hogy lássam a többit?!
A welcome packben volt egy Trapp, 50k a minimum ára, ki fogja ezt megvenni...

-
Sati1984
tag
Inception elmondta a gondolatait az első gameplay videóról (Boras játszott) - és ebből eddig nagyon úgy tűnik, hogy ugyanaz lesz a meta, mint a 22-ben. Mondjuk engem inkább az érdekel, hogy vannak-e nagyobb újdonságok PC-n a játékmenetben most, hogy ott is next gen lett, de mivel alig talált újdonságot Inception a meccsben, ezért nem tűnik úgy.
Mondjuk én taktilailag mindig kétévente veszek FIFA-t, szóval a 21-hez képest kellően más lesz talán (nekem).
-
Gaborz1
senior tag
Ha relist all-al rakjátok ki a piacra a transzferen lévő játékosokat, akkor 30-nál többet is enged.
-
bubuska10
senior tag
válasz
zzolli11
üzenetére
Már most ilyenek vannak, oszt még meg se jelent.
Különben várható volt.Engem nemcsak a nyilvánvalóan ide vagy oda elcsalt, scriptelt, bugos, mocsár, szar játékmenet, hanem az ilyesfajta hibák is rettenetesen ki tudnak idegelni - de csak azért, mert sok van belőlük. Pár hete akartam játszani 22-vel, belépek. Nem lehetett belemenni az Objectivesbe, please try again later. Kilépek, vissza. Akkor már jó. Kirakom a 85x10-et. Szépen kimatekoztam hogy férjen bele 3 bronz lap. Start nyomása után nem vette be, ugyanis "probléma adódott a szerverrel". Újra ki-be. Akkor már jó. Letolok egy meccset egy tök béna ellen Rivalsba, 7-6-ra nyer a 92.be, úgy hogy félidőbe 4-0 volt ide vmi 8.6-os - 0.7-es xG-vel. Mielőtt a következő meccset tolnám immár idegállapotba, a Rivals menüje szerencsére meghülyül, össze-vissza pörög az x2-es mutató, ami egy kék vagy fehér csíkkal kitakar minden lényeges információt. És ez az a pont, amikor tényleg úgy döntök, hogy nekem ennyi kínszenvedés elég volt mára, 1 meccs után kilépek.

Talán tényleg nem fog hiányozni ez a mazochizmus.

-
Woodslave
félisten
Nyitottam egy Renato Sanchezt. Kíváncsi vagyok megy fel vagy beszakad. Röhej meg se vettem a játékot mégis tudok ezen agyalni
. Eddig mindenkit sbcbe raktam vagy eladtam de aztán eszembe jutott legalább a 10óras eaplayre kellene vmi csapat
-
Stylerr
addikt
MM utolsó SBC-jét sem lehet submitolni.
Ez zseniális.
-
bubuska10
senior tag
Nekem kimarad az idei rész anyagi okok miatt, de jószerencsét kívánok nektek srácok!

-
Jinxb1rd
addikt
Az around the world sbc-t valaki megcsinálta már? csak mert nekem nem jön ki a matek:
Fejenként 2 chem pontot kér, de összesen minimum 24 pontja legyen a csapatnak. 11x2?
-
bobby45
tag
Sziasztok a companion app mikor lesz elérhető? Illetve a 22 fog frissülni vagy új alkalmazás lesz?
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
szerintem ha megjelenik, és az emberek coinhoz jutnak, lesz áremelkedés bőven
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pont emiatt. Nem lehet pontból nyitni.
Senkinek nincs coinja. -
LendvaiFeri1
veterán
Messi 90, CR pedig 160 ezer?! Még meg sem jelent a játék...
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Egy amatőr kérdésem lenne :)
Előrendeltem a játékot és beléptem webappba, de a fifa pontoknál nullát ír, pedig elméletileg lennie kéne 4600-nak. A kérdés, hogy ott kéne lennie vagy majd csak akkor kapom meg amikor megjelenik a játék?Bocsi, ha volt már róla szó esetleg.
-
Jinxb1rd
addikt
Managerek mirevalók?
-
-
Stylerr
addikt
Fifa pointot vajon mikortól lehet venni? Mert onnan indulna be a piac.
-
Jinxb1rd
addikt
Nah? Senki nem nyit semmi extrát?
-
Jinxb1rd
addikt
Már megy egyébként.
-
toxicjew
addikt
Jé, csak nem bugos szar vmi szokás szerint? Hát ez nem vall az EA re
Kabaré cég. -
EA's hit
addikt
A kezdő meta lapok ára mikor lehet majd a legmagasabban? Este nyitottam egy Szentmaxit, 30k volt akkor a legolcsóbb, kiraktam 28-ért, de nem vitték el, aztán lejjebb ment az ára. Gondolom fog még drágulni, kb. mikor lehet érdemes eladni az ilyesmi lapokat?
-
|AP|
veterán
amúgy ez az új chem rendszer nekem egyelőre szívás az sbc-knél.
Ha kell mondjuk 3 azonos nemzetes, akkor nem elég ha csak azonos nemzetből vannak, de a pozinak is teljesen stimmelnie kell, különben nem adják meg egymásnak a chemit... -
Stylerr
addikt
Nektek jelenleg működik a Web App? Nekem nem megy, olyan mintha nem lenne csapatom. Tegnap este még működött.
-
gjoe
addikt
Azt hiszem én most hanyagolom ezeket az sbcket.
Ez most így totál arra terel hogy vegyél fifa pontot ha neked sürgős.
Majd jövő héten keresek coint meccspenzzel és objektekkel meg a 4600 pontot elnyitom. Addig pihi.
Jó lesz játszani a 77es csapattal ami jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kinyitottam a kezdő packokat abból kb. 20k coin jött. +20k-t csináltam kb. a bronze packból, hogy mindig listán van 30-40 játékos aztán néha újratöltöm őket

köszi, majd meggondolom
, mifasz ez.... Az sbc-k az új chem miatt katasztrófák...

Kabaré cég.