Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Varane megjött, az utolsó (legnagyobb) fodder pakkot nem is kellett kivennem. Maradt még 14 token, majd még meglátom mi legyen vele.
A kisebbek viszont egész jól adták, a duplik mentek Varane-ba, a többiek feltöltötték a klubot.
Aki említésre méltó: FF Dembelé, SS Walker, meg egy TOTS Pedri, így végül eladhattam 39ezerért az 529-ért vásárolt lapot
-
EA's hit
addikt
Kiszedtem az összes fodder packot, semmi használható nem jött, de vagy 60 fodder biztos. Konkrétan kiraktam belőlük klubból Gullitot, meg a két 85+ packot, a 86+ picket, és még egy ikon picket is viccből (Beckham, Stoichkov, Zanetti). És még így is maradt vagy 15 fodderem. Gullitot egy meccsen kipróbáltam, 2 gól
Most már tényleg tök poén a játék, élmény volt ez a meccs is az előbb, pedig nagyon pörgött az ellenfél is 
-
bodnar123
őstag
Tolom ezt a francia kupát...Olyan játék menet van, ha ruletteznék akkor is nagyobb ráhatásom van a játék eredményére, mint itt. Ez még a mystery ballnál is durvább... luft, irrálisan ellenféhez pattanó labdák, de ziccer pattanások, kapuson átmenő labdák.
-
-
Mrguba
őstag
Kiraktam VARANET...
Az osszes erte kaphato pakkokbol 1 db szines sem jott.
Es a legjobb lap egy gold VARANE volt az osszesben.
Pedig nem olcso kirakni. -
Woodslave
félisten
Ez a Yedder elég vadul néz ki
de sajnos 10 token még úgy hogy nem is tudok játszani felejtős
-
bodnar123
őstag
Van arról hír hogy meghosszabbítjáke a wl-t
-
toxicjew
addikt
1 szegmenst már megcsináltam Varaneból, de packot nem enged nyitni ez a fos...
-
Zimmi91
addikt
Kivettem én is a 83+84+85+ pakkokat, aztán majd a 82+ kiveszem még többet nem swapozok
Elég komoly fodderek jöttek, több volt mindegyikbe a szines lap mint a gold, szal eléggé fellett töltve a klubbom 
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Igazad van, bár nem értek hozzá.
Tudnál ajánlani vmi megfizethetőt? Az a durva, h vmi 3.5 éve vettem ezt a PC-t. Anno a cél az volt, h fusson a GTA 5.
A fifával van együtt 3 db játék, amivel az elmúlt 5+ évben játszottam, szóval nem vagyok nagy gamer.
Amit viszont lehet látni, h horror árak vannak a videokártya piacon. (Jó)pár éve még 20 ezrekért lehetett kapni használhatót, most már 55-60 alatt szinte nem találni. Zimmi miatt megnéztem, ja, ez DDR5-ös, simán hoztam vele egy 8-2-es Playoffot az imént.
Hátránya annyi, h néha ha kicsit lassabban tölt be a meccs, akkor nincs nyíl a játékosok feje fölött és a gép játszik helyetted
az legalább mulatságos, főleg ha látsz vmi szerencsétlen ellenfelet. 
-
toxicjew
addikt
Akkor én "szerencsésnek" mondhatom magam, hogy korábban belogoltam. Varanet meg is csinálom, de iszonyú kicsinyes tőlük, hogy ilyen fos jumbo gold packot adnak a 90 meg 91es sbck...
Nevetséges cég. -
bodnar123
őstag
Azért van abban valami romantika hogy nincs annyi szerver kapacitás, ami elbírja azt a játékos tömeget, akik megvették a játékot. Sőt, szerintem sokan már nem is tolják, szóval töredékre sincs.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Stadia?
-
|AP|
veterán
telóról nem látom: van napi meccslimit a francia kupában?
-
Kristof_94
nagyúr
Az enyém már a 22-t is nehezen viszi, ezért is "offolom" a 23-t.
-
bubuska10
senior tag
A fut moments mód is beetetés volt: kezdetben úgy promózták, h "éld át a nagy játékosok nagy pillanatait". A trailerből kiderült, h kb. ugyanaz lesz mint a SB, csak több ilyen hülyeséget kell majd csinálni. Lőj gólt rainbow flicket követően, adj gólpasszt kapussal stb.
Engem amúgy nem is érint, mert nem tudok majd vele játszani.
Több százezret nem akarok konzolra kiadni, PC-t is alsó hangon 80-100k értékben kellene fejleszteni ahhoz, h egyáltalán minimumon elinduljon a next-gen verzió. (Jelenleg 8gb ram, egy AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core proci és egy Geforce GT 1030-as videókártya van a gépben.) Persze toxicjew kolléga kicsit megnyugtatott, h nem mindig kell komolyan venni ezeket a követelményeket. 
-
bodnar123
őstag
Azért annyira árulkodó, amikor egy játékos ellen játszok első meccset WL-ben és sima 4:0-nál várnám, hogy kilépjen. Szinte helyzete nincs. Majd a végén valami 6:2 lesz. De mit ad isten kb két-három meccs múlva megint összesorsol minket a szerencse. A meccs képe. Végig ő neki van helyzete, beszorít a kapu elé, minden oda pattan, minden passzom lövésem leblokkolja. Vezet egy 5ször visszamegy hozzá a labda góllal. Nagy nehezen feljövök 2:1re vezetek. Utolsó perc, 4szer megy vissza hozzá a labda, majd egy passz át 13 emberen a 16oson belülre Henryhez, és mindenkit elfúj előle a szél, senki nem blokkol, gól. Az XG 6,5 neki, 2,3 nekem. Nyomasztó fölény. A hosszabbításban megint nekem áll a zászló, végig én támadok, be is húztam. A srác láthatóan nem volt ügyes. Vagy az első meccsen nekem állt a játék. Egy biztos, úgy csal ez a fos ahogy nem szégyenli. Amúgy 8/7 gyózelemmel állok, de elkezdek aranygólozni, mert túl jó vagy túl rossz átlagnál szökőévente sorsol ellenfelet.
-
|AP|
veterán
válasz
zzolli11
üzenetére
igen, ahogy olvastam nekem is hasonló jött le.
Ha pedig valaki pozíción kívül játszik, akkor 0 boost, viszont az alap statjai nem gyengülnek.Más: most már szinte biztos hogy francia nemzetes Cup lesz, bár ezt most kihagyom (hacsak nem lesz megint korlátlan meccsszám)
A következő dynamic duóval alaposan megágyaztak Varane-nak is
-
zzolli11
csendes tag
"
When a Player is at 1 Chemistry, they will get a small boost to their Attributes
Whena Player is at 2 Chemistry, they get a medium boost to their Attributes
When a Player is at 3 Chemistry, they will get a full boost to their Attributes
"
szóval 1 csillag kicsi boost, 2 csillag közepes, 3 csillag fullos
Tippre kb valami olyasmi lesz szerintem, hogy raksz valakire egy hunter-t
az elvileg 10+ pace volt eddig többek között.
akkor sacc / kb :
1 chem: +3
2 chem: +6
3 chem: +10
De majd kiderül az EA, hogy gondolja. -
bubuska10
senior tag
Vajh mikor esik TOTY Messi ára is 500k alá PC-n?
Kipróbálnám milyen egy full támadó csapatban ahol 5-en stay forwardok, aztán lenne 3 CB 80-as szélességgel, meg két high def. workrate-es CM cover centeren meg stay backen. Ez így 5 védekező játékost és 5 támadót jelentene, de kontránál a széleken biztos meg lehetne fogni. Beteg lenne, de játékezenszakaszában már mindent is ki lehet próbálni.
-
EA's hit
addikt
Az eddigi legszórakoztatóbb wl-em is megvolt
Ahogy mostanában mindig, 5 winre mentem, az kereken 55 perc alatt meglett, vicces volt. Aztán fogtam a silver teamemet, beraktam előre Puskást és Rashfordot, és poénkodtam egy sort még egy pár meccsen, nyertem is így még 2-t, meg több meccsen is könnyesre röhögtem magam
Aztán meguntam és leadtam az utolsó meccseket, pickből két 92-es jött, packokból 3 vagy 4 spec lap, de totál mindegy már. Az a vicces, hogy tegnap nullázva volt a klubom és a 85+ is alig jött ki, most meg lazán kiraktam klubból Gullit 3 legnagyobb teamjét
Este jöhet a fodder packokból a szarrá nyitás, aztán mehet is minden Gullitba. -
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
Tegnap befejeztem Puskást, fogalmam sincs mi lesz vele
Dybalát meg Dinhot nem akarom kihagyni, túl sokáig vártam rájuk (főleg Dinhot, az a lap valami csoda), de prime Pelé helyére sincs szívem berakni. Szóval egyelőre supersub szegény Öcsi bácsi
Bár ahogy haladunk, lehet hogy csinálok majd egy külön fun teamet ahol tényleg csak a funt fogom nézni, nem azt, hogy mondjuk Pelé a jobb, vagy Puskás.Este a márkiból 0 board után az utolsó packban volt 4 spec lap is, bár mind csak fodder. A 85+ hulladék. Kiraktam viszont egyetlen 82+ picket, ss Rashford. Hát ő is csak good fodda lesz már kb.
Ss Son, ss Rashford, moments Puskás ülnek jelenleg csatárként a kispadon. És akkor ha jön ismételhető 85+ meg egy moments Dagi sbc, akkor azért csak kirakom majd azt is muszájból
Ma este meg a swapos fodder packokkal nekilátok Gullitnak, mert miért ne, bár igazából rá sincs semmi szükség 
-
|AP|
veterán
nézem ezt a Fifa23 Fut videót, de az új chem rendszer nem tiszta nekem. Azt mondják bárkit lehet poszton kívül játszatni anélkül, hogy hatással lenne a teljesítményre.
De akkor mi értelme a pozícióknak, meg a 0-3 csillagnak? -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
6 millióból lehet kijönnek
-
david368
aktív tag
Jon elvileg 98-as Neymar ST SBC . Jo hogy elkezdtem Mendybe ègetni a klubbot
-
Woodslave
félisten
Hát ez a 85+ jól elértéktelenit mindenkit. Már dupli ss Hazard repül 86+ pickbe bár nem hozta vissza még a ratinget se nem jön nagy hal
Mindegy a 85+-t tuti megcsinálom duplikból meg nyomom Puskást. Mondjuk lehet Pelet is ki tudtam volna ennyi erővel egy hét alatt mégis de tök mindegy
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt tudjuk! Ha a szigetelőszalag, WD-40, a szenteltvíz, esetleg a ráolvasás még segített volna a megboldogult kontrollereden, akkor még mindig azzal kűzdenél!
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jó, de ez olyan, mintha azt mondaná a munkahelyed, hogy itt van a havi fizetésed, de csak x időpontig költheted el, különben visszaveszik. Akkor csak elköltenéd az adott időpontig, nem?

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
6 milla augusztusban, úgy hogy nem akarod elverni, hat sose valtozz meg
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem gyűjtsed még, aztán vegyél 3 99-es foddert.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
nitro16
üzenetére
Nekem Ő közel áll a szívemhez a NUFC miatt, de lehet nem veszem ki a lapot, mert megvan a 95-ös. Bár augusztus közepén oly mindegy...

Van majdnem 6 milla, de nem tudom mire fordítsam. Lehet kiveszem Dembelét is, bár tuti lesz vagy 20 csapat... És akkor lehetne elől Maxi - Ginola - Dembelé...
-
nitro16
senior tag
Ez a Dembélé is lesz vagy 17 csapat mint a Mendy. Maxikáról nem is beszélve.
-
Pityka_
tag
Sziasztok !
Most kezdek játszani, ismerkedni a játékkal xbox-on. Van valami olyan segítség ami leírja (esetleg bemutatja) az alap és speckó mozgások, cselek lővések, trükkök irányitását és a kontroller gombjait? -
Mrguba
őstag
Sok majom biztos DEMBELE lapjat fogja szavazni
PEdig jo lenne egy VARANGY
-
EA's hit
addikt
válasz
nitro16
üzenetére
Yedder, Yedder, csakis Yedder. Griezmannt sosem használnám, minden évben, minden lapja szar, vagy max. átlagos
Yedder meg az egyik leginkább meta lap. Plusz az ingyen van, Grizi meg nevetséges áron. Nekem mondjuk egyik sem kell, de a kettő közül csak és kizárólag Yedder. -
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
elég drága (lenne), de most gyorsan végignéztem a klubot (meg a sorban álló duplikat) és lazán kirakható, még úgy is, hogy kong a klubom.
Birthday és SS lapokból pl. vannak ezüst silveres lapjaim (remélem azokat is elfogadja), Captain is van pár, TOTS-sal meg tele a padlás.
Egyedül Fantasy lapot kellene levadásznom, az lesz kicsit nehéz, 10k mozgótőkével
Bár már nem fér a kezdőbe, szerintem kirakom supersubnak, és akkor nem kell hajtanom már a swapos Ben Yedderre sem (aki szintén csak padra jönne)
Most Lacroix-n gondolkodom, mert van rá nem kis esély, hogy jön egy 99-es Varane lap, és együtt elég b@szó belső védő páros lennének

-
toxicjew
addikt
Haha, láttátok Griezmann követeleményét?
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Két szélső come back get in box. Cam stay forward. A taktika balanced meg direkt. Mondjuk az tényleg csoda hogy ennyit tudtam ma nyerni de valszeg nem a taktikához van köze.
De a csapatom most erre jó úgy tűnik. Két st egy cam. Rb az nem jó rb de cbnek pitbull. Felipe meg egész jó def statokkal rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már tényleg tök poén a játék, élmény volt ez a meccs is az előbb, pedig nagyon pörgött az ellenfél is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fifával van együtt 3 db játék, amivel az elmúlt 5+ évben játszottam, szóval nem vagyok nagy gamer.