Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! 11-es rúgásban szeretnèk segítsèget kèrni. Most vagyok túl egy 11-es párbajon ès az ellenfelem elèg èrsekes 11-eseket lőtt ezt szeretnèm megtanulni. Youtubeon semmit nem találtam róla. Szóval:
1: nekifutott a labdának ès hiába nèztem a játèkos fejèt nem fordult semerre sem. Tehát nekifutott, elöre figyelt a játèkos, ès mègis elrúgta másik irányba.
2: kocogni kezdett a labda felè ès valahogy alá "löbbölt" a labdának ami ugye megemelkedett ès igy esèlyem sem volt megfogni.
Platform: xbox. Köszi a válaszokat.
-
Mrguba
őstag
Gyerekek en vagyok vak vagy sehol a warm up sbc?

-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálam még ilyen sem, mindkettőben 2 tots volt max 92es,és 8 rare gold.
A jumbo rare pakkban egy 86os lap volt a csúcs.
Zsugori banda.
Még 3 88as csapat kell dembelehez, az már holnap piacról lesz befejezve. Sb Reward nem hiszem hogy beadna valamit is.
Megint megy a coin elszívas. -
Woodslave
félisten
Szenvedős 10 win. Utolsón persze... Egyetlen spec lap a pick volt
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És ráadásul szarokat raktak a csomagba. Visszalépés. Nem igen motiválnak bármire is. Szerintem 85+ sem fog jönni végtelenítve. Tavaly volt csak ha jól emlékszem. Lehet akkor is csak elcseszték.
-
bodnar123
őstag
Amúgy vajon a nyitható játékoskínálat még fog változni? Nincs SS Kante, SS Messi, nincs fut birthday lap. Már 70ért árulják őket. Elég gáz
-
Woodslave
félisten
Na jó 3 meccs elég is volt
de jó évem lesz jövőre enélkül a xar nélkül -
taylorp
senior tag
Hihetetlen, hogy mennyi lelkiszegény játszik ezzel a fossal. A fut 23 kick starthoz csak gól kell, de a baromarcú nem lép ki ha kap egyet, kb 5. meccsen lépek ki vezetésnél. Röhej, hogy mennyi patkány van.
-
|AP|
veterán
nekem nincs már kedvem se csomagot nyitni, se SBC-t kirakni.
Ha nyitnék egy 99-es Messit, akkor talán gondolkodnék, hogy variáljak kicsit a csapaton, de igazából akkor is valakit ki kellene rakni a mostani kezdőből, amit meg nem akarok. Az a lap, meg most amúgy sem nyitható.
Szóval szerintem én idénre befejeztem, letolom még a pre-season objecteket mert miért ne
Apropó pre-season objectek: ez hogy működik? Ha most megcsinálom, akkor 22-es rewardokat kapok, de ha majd belépek a 23-ba, akkor ott fognak majd várni csomagok? -
Mrdevil
addikt
Most akkor lehet nyitni, vannak színesek?
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!Az előbbi kérdésemre nem kaptam érdemi választ.Szóval esetleg aki használta már a játék offline részét,season stb az meg tudná mondani hogy lehet e mondjuk egy profi vagy egyel feletti ai ellen normális és élvezetes meccseket játszani, vagy ugyanúgy scriptelt az is mint az online "móka"? Szóval, csak offline a gép ellen,semmi legendák meg speciális bizbasz játékosok! Előre is köszönöm
-
|AP|
veterán
közben WL 11 win a változatosság kedvéért...
Megint teljesen elkeserített a játék. Egyszerűen egy kicsit sem érzem azt, hogy van bárni értelme a csapatnak és a tudásnak.
Már ha nyerek, annak sem tudok örülni, mert egyszerűen már a meccs elején meg lehet mondani, hogy kié lesz. Most is volt pár győzelmem egyértelműen jobb ellenfél ellen, mert éreztem a hátszelet. És volt jópár vereség olasz futóbolondoktól, akik háromszor kerülték meg minden egyes játékosom, mielőtt bárki megmozdult volna a csapatomból.
Tudom, nem újdonság senkinek, de akkor is a f@szom az egészbe
-
Aguinaga
őstag
Egyrészt szerencse, hogy kiraktam délután a pár megmaradt sbc-t NeyNeyből, másrészt pech, mert ezek után a megmaradt pár eladható TOTS és egyéb nagy ratinges spéci lapot kiraktam transzferre. Ezeket most másfélszeres áron vinnék...
-
|AP|
veterán
egy tokenre vagyok Ben Yeddertől, amit 4 SB meccsel meg is lehetne csinálni, d enem vagyok túl motivált

Ha minden igaz jön még egy 99-es Lewa lap is, azt még lehet kirakom a játék végére, bár cserecsatárral már most tele a padlás... (pont ezért nem mozgat annyira Yedder sem) -
EA's hit
addikt
Sracok, ez egy szokasos hiba, semmi tobb. Top100 lapnak kene elvileg benne lennie, nincs egy sem, mert elbasztak, ahogy ki is irja a jatek belepeskor. Majd javitjak, be lehet fejezni minden sbc-t, es aki kinyitja elotte a 85+ packot, kapni fog kompenzaciot. Ez mindig igy megy, kb havonta egyszer. Ez az EA nagy korforgasa
-
Mrdevil
addikt
Szerintem még vissza jön majd minden. Így nem lehet vége.....

-
BenXL
aktív tag
gondolom ezeket a régi promo lapokat már akkor nem is teszik vissza, de így hogy lehet megcsinálni egy 1.5 millás sbct?
-
bodnar123
őstag
Mondjuk én gyorsan kiraktam ma a csúfos wl után neymart (sanja már bőven elkezdtem salah előtt) és most gyorsan megvettemb SSkantet 1,1milláért így tulajdonképpen már nincs poszt ahol ne lehetne drágább lapom (max ugye salah)
Mondjuk lényegtelen, de már tényleg nincs miért gürizni. SS Ronaldo, Ginola, Messi se hiszem hogy sok változást hozna.
-
toxicjew
addikt
Due to unforeseen issues, we have had to delay the launch of the Pre-Season Campaign. This thread will be updated when more information is available.
Vajon mi történhetett? Sztem elfelejtettek bemenni dolgozni. És mindezt 5 perccel release előtt írták ki
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Valahol persze semmivel nem jobb, de azért lehet, hogy most még Zahaval kb még rosszabb lenne. Viszont egy szint felett már úgy is mindegy. Egy kiélezett szituban nem az dönt kivel vagy,hanem mit akar a játék, vagy a kapcsolat, vagy ki tudja. Egy biztos, hogy ennek a szarnak a komeptitív része egyszerűen jelentéktelen. Én elhiszem, hogy egy versenyen, helyben mindkét fél több dolog számít, de így... Semmi konzisztencia nincs a játékban, így mi alapján tudnád eldönteni, hogy mi a rossz döntés és mi nem. Néha elég 40 méterről vaktába egy indítás, néha közelről se megy. Néha átlehet rúgni a kapuson néha nem. Némelyik meccsen eléred a kapus előtt a labdát más meccsen soha (fontos, nem egy meccsen van ilyen is meg olyan is, hanem egyik meccsen minden, másikon soha). Egy oroszrulett az egész. Ma nem lett meg 11 win. Utolsó meccsen elbuktam egy olyan ellen, akivel bármikor játszok elfolyik minden labda a védőm labától 1cm-re...múlt héten 6ot adtam le ha jól emlékszem. Ennyivel menne ma rosszabbul? Kb ugyanaz a csapat. Ma még azt is megmondtam előre melyiktől fogok a meccs végén kikapni. 6 ziccerem maradt ki, ő indított egyet félpályáról vaktába. Itt csak a pénzszerzés a cél...
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
10k coinom van. Bergkampal milyen joga bonitot toljak mikor semmilyen értelmes cselt nem lehet vele csinálni? Minden szerencsétlen kap 5 skillt, de egy Henry vagy Bergkamp nem
Nem tudok 4 skilles csatárral játszani akármennyire szeretem őket. Azért meg nem fogom őket megvenni, hogy utána az anyjukat szidjam mert nem tudok normális helyzetbe kerülni a 4 skill miatt.Egyébként ugyanúgy nem lehet cselezgetni egy ASM-el sem, mert egyrészt mindenkinek addig terjed a védekezése, hogy rugdos fel+letámad. Nincs semmi helyem hozzá, kis területen meg minimális kontakt után esik el minden 99 agi+balanceos játékos. Pont erről beszéltem, hogy tök felesleges kb. a totsoktól minden lap. Ezeket Leao vagy Dybala is megcsinálta, de ha nem drágát akarok mondani akkor Zaha.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Most nem azért h elvegyem még jobban a kedved, lebeszéljelek vagy bármi ilyesmi, de a WL-nek már szvsz semmi értelme. Annyi perc megy el a semmire, amennyit beleteszel.
Akkor már inkább Rivals - és nem a meta játékosokkal, hanem Arsenal játékosokkal pl.
Vedd meg Bergkampot, oszt mehet a joga bonito. 
-
nitro16
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
És látod augusztusban is ez megy... nálam is volt hasonló tegnap. Csináltam egy nagy kiúgratást és sejteni lehetett, hogy gól lesz csávó meg az alkalmazás bezárásos módszerrel bezárta a játékot ps-n, de nem volt elég gyors így megnyertem a meccset mert tényleg gól lett. Jó a játékosbázis na.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Hát én karrier módoztam, de undoritó mi ment ott mikor nagyritkán beléptem 1-1 meccsbe.
Úgy voltam vele leülök wlzni kipróbálni az újakat aztán megyek ameddig fel nem basz
A 0. meccsig sikerült neki. Legelső meccsen kapásból kaptam 2 gólt középre úgy, hogy Donnarumma beütötte a középre tartó lövést. Semmi gond kétszer egyenlítettem, volt 6.2 vs 1.9 exg és 2-2 amikor is a 70. percben kaptam egy tizit az ellenfél meg azonnal kilépett
Maradt 20 meccsem de marad is, inkább megyek Elden Ringezni.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Nekem is megvan ez a remekmű,a kérdésem az lenne hogy offline mondjuk egy másod osztályú csapattal van élvezeti faktor a master ligben vagy itt hogy is hívják?Vagy az ai olyan random mint az online meccseken?
-
bodnar123
őstag
Múlt héten aranygóllal és rengeteg leadott meccsel lett meg a 11... Most próbálom "élvezni" ezt a szart. Harcolok. Szerintem rosszabb lesz. Mert még ha meg is fordítasz egy meccset, a következőn tuti úgy intézi, hogy esélyed se legyen. Ha meg engedelmeskedsz a játéknak, akkor dob könnyebbet, amatőrre állított AI-val. Igazából mindenhogy a 9-11 win lesz meg. Ez ellen csak úgy tehetsz, ha jó perifériáid vannak, jó reflexeid, jó neted (nem a mbit számít), jó helyen laksz. Most is kikaptam egy olyantól, hogy 5 ziccerem volt. Ő meg nyomott két y- gombot. Már akkor se lőtte el a labdát 98 ribery amikor üres kapu előtt állt 2 méterre. Majd jön egy meccs ahol rögtön enged csalva két gólt lőni 10 perc alatt, aztán az ellenfélnek minden is bemegy 5:4re nyer, védőim menekülnek a labda elől. A kapusom nem védett kb három meccse. Ellenfélnek meg igen. Aztán jön egy ellenfél aki ellen meg minden gól. Tökön paszulyon, emberek lábai alatt, kapus keze előtt 1ms-al. Egyszerűen undorító ez a fos. Na és ráadás, hogy fura mód (stadian kevés a játékos) ugyanazok ellen az emberek ellen nem véd soha a kapusom. Nem szerelnek a játékosaim, pattannak vissza a labdák, blokkolnak mindent. Ez se véletlen. Persze kell tudni játszani valamennyire, de igazából ha a feltételek nincsenek meg, akkor fejlődi sem tudsz.
-
Madn!ght
addikt
Nem tudom tegnap mi történt a jàtékkal, de tök jó meccseket jàtszottam. Nem sok szétszkriptelt meccs volt, a 8 win elitben meg is lett hamar.
Igazából a nagyobb ligákra összeálltak a csapataim, de most ez lett az aktuális kedvenc. Érdemleges fejlesztést már nem igazán szeretnék/tudnék, próbálom “élvezni” a végjátèkot. -
Woodslave
félisten
Na holnap végre játszok. Három olyan játékos van a kezdőben akikkel még nem is játszottam
illetve kettő mert Puskással már igen csak ezzel nem.Kell egy kis emlékeztető mert lassan előrendelem a 23-at ha még egy hétig nem játszok

-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
verratti helyett egy gullit, többi szerintem okés
-
EA's hit
addikt
Nagy szenvedve én is kiraktam Varanet-, bár hogy minek, azt nem tudom
Undorító módon le voltak húzva a packjai, így nehéz volt, egyedül az egyik utolsó adott egy tots Leaot (39k
), de a kedvencem az volt, mikor az egyik 90-es teamért járó packból silver lap sétált ki
Btw holnaptól nyaralok, egy hétig úgysem játszok, szóval tökmindegy, meg így kéne majd egy SS Kanté elé, hogy maxos lehessen, szóval még az is lehet, hogy marad csere, mert toty Marquinhosnál sokkal többet úgysem tud. De egy hétig nem is érdekel 
-
nitro16
senior tag
Majdnem sikerült ma falhoz baszni a kontrollert így este. Gondoltam megcsinálom a kvalit de hát természetesen ha a 10 meccsből 2-nél nem volt DDA sokat mondtam. Utolsó meccsen úgy elcsalta az egészet a kurva játék, hogy az valami hihetetlen. Amikor az összefoglalóban 3x jobb a te statod mindennél kb... nem bírtam ki és írtam a gyerekenek, hogy b+ persze hans vissza is írt micsoda véletlen. Meg mondja, hogy rematch a hülyegyerek.. az egészben az a legszarabb, hogy még elhiszi magáról, hogy ő volt a jobb.
-
|AP|
veterán
elfelejtettem a francia kupás csapatomat visszaállítani a fő csapatra DR-ben, és így is nyertem elite div-ben. Ez két dolgot bizonyít:
-ilyenkor már full francia játékosokból is összerakható egy elite szintű csapat
-nem érdemes túlgondolni a csapatépítést
-
|AP|
veterán
idézet a hypermotion technológiáról:
"....a játékban látható mozgás jobban hasonlítson ahhoz, amit a focimeccseken lehet látni, és ezt konkrétan úgy érik el, hogy valódi mérkőzést szimulálva rögzítették a pályán lévő játékosok mozgását, majd az eltárolt, nagyjából 8,7 millió képkockából álló adat alapján a mesterséges intelligenciával generálnak élethűbb animációkat" -
EA's hit
addikt
6 wines kvali reward augusztus 2. felében: 2 backból board sem, a 3.-ból egy Mkhitaryan
-
toxicjew
addikt
Nekem továbbra is potyognak a fodderek, elkezdtem mendyt, munkaidő végére sztem be is fejezem
Jól adják az upgrade is. -
bodnar123
őstag
Na most se érte meg a 8 win. Div 1 reward: kis packból Corona. Többiből (két 100k pack egy Gulácsi)... Így nehezen lesz mge Neymar...
-
|AP|
veterán
végül nagy nehezen az utolsó pillanatban sikerült ma reggel fél 8-tól 9-ig 4 wint behúzni.
Volt itt minden: végigment meccs, ahol a 91. percben egyenlített az ellenfél, olyan, aki akkor lépett ki, amikor én egyenlítettem (0:1-nél még nem léptem ki, nagyon nehezen talált ellenfeleket).
Nem tudom megérte-e, nem tudok még packokat nyitni a duplik miatt.
Egész jó volt újra játszani, a Varane-Walker CB páros brutál. Látom mindenkinél a sok rózsaszín lapot, de én már maradok szerintem a Cruyff-Messi-Ronaldinho tamadó hármasnál -
Zimmi91
addikt
webapp vagy telós app nektek is halott?! Login után nem megy tovább
-
BenXL
aktív tag
Ha nem lesznek már nyithatóak ezek a lapok lehetetlen lesz kirakni ilyen sbcket..
De az jutott eszembe hogy milyen fura lesz ilyen lapok után a fifa23 eleje, szinte kedvem sincs előről kezdeni az egészet
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem most jön a minden is nyitható.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Mendy mellett döntöttem, elég jó packokat ad cserébe. Aztán lehet még Dembele... Viszont ha jól sejtem a millió spec lap péntektől nem lesz packokban? Jön az új promo, gondolom akkor vége. Akkor viszont el kell lőni a fodder packokat előtte.
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam én is Varanet. Következő nem tudom ki lesz.
-
HdRew
őstag
Rivalsban szivatom a gyereket, 20. percben már 2.4 xg ide 0 oda, és inkább kilép a gyerek.

0-0 állásnál persze.
EA, viszlát!
-
Mrguba
őstag
Na kijott klubbol ez a SALAH

Holnap kiprobalom 3 kor kelek -
Woodslave
félisten
Amikor nyitok egy toty Donnát de nem lehet eladni a min price miatt

Hogy el volt mindenki hűlve milyen drága Mendy aztán most már vicc kirakni egy hete nem játszottam mégis volt rá fodder kivéve a winter meg future stars lapok...
-
gjoe
addikt
Valaki tudja esetleg mennyi token jön még?
-
Woodslave
félisten
Ez a két 85+ nagyon gagyi volt
-
Woodslave
félisten
Vicc amúgy hogy lehet haladni ezekkel az sbc kirakassal. Mendy több mint fele megvan coinom meg csak több pedig csak quicksell meg ezüst lapokat adom el.
-
HdRew
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvileg semmi spec lap nincs bent a 85x10-ben.
Jól adják az upgrade is.