Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Mrdevil
üzenetére
nagyon smucig banda....
Megnéztem ma a piaci árát Gullit-nak, gondoltam kb. annyi lesz majd ez is (mivel a piacon nagyjából hasonló áron mennek).
Hát nem
Ráadásul szerintem ezzel a Dinho SBC-vel a pack weight-en is tekertek egyet lefelé, mióta megjelent, azóta valahogy nem jönnek a színes lapok...
-
Mrdevil
addikt
Kicsit sok lett ez a dinho kirakás így a játék végére.

-
|AP|
veterán
két momentum ebből a nagyszerű játékból
A dolog pikantériája, hogy elitbe feljutásért ment a meccs... Szerencsére most a szerszám jobb végére kerültem, Bale gólja már nem igazán számított. Ha ezen múlt volna kicsit paprikás lettem volna
-
EA's hit
addikt
Én elkezdtem Dinhot, tényleg ő volt az akit nagyon ki akartam még próbálni idén (Dybalán kívül). Most egyelőre csak a bronz team meg az egyik 91-es van kész, mondjuk a bronzból jött egy fire Claude-Maurice (10k), a 91-es teamért meg elsőre megörültem az fs Ferrannak, de kiderült hogy már csak 32k
Mondjuk abból a packból összesen bejött 80-90k. A többit majd szépen lassan, apránként kirakom. -
Woodslave
félisten
Rivals 4/0 abból kettőnél közöm se volt a játékhoz. Megnéztem Ronaldinho árát és kiléptem
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
úgy kellene csinálni, ha nem akar az ember beleőrülni, hogy ha leül játszani, de látja, hogy esélytelen, mert nem olyanok a körülmények, akkor simán kilépni és csinálni valami mást (sorozatnézés, családdal foglalkozás stb
)Persze tudom, hogy ez nem így van, mert ha az embernek van 1-2 szabad órája, akkor szeretne játszani egy jót és nem akkor ,amikor a szerverek is úgy gondolják
Más: jó lenne tudni milyen kupa következik most, hogy milyen lapokat ne szórjak bele egyelőre a Dinho sbc-be.
Ha tippelnem kéne, akkor vagy bundás, vagy valami nemzet (francia esetleg) -
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Időnként azért tényleg elgondolkodom, hogy mit csinálsz a pályán a játékosokkal, milyen lehet egy meccsed

Csak mert Barella nálam SS De Ligtet váltotta, és egy totál más dimenzió, pont azt a dinamikát, sebességet, mozgékonyságot hozta, amit a hollandnál hiányoltam. Olyan gólokat vertem vele, hogy csak lestem, védekezésben is hibátlan, plusz 5*5*, szóval ez tényleg az a lap, amit nehéz nem élvezni, használni
-
Woodslave
félisten
valszeg inkább úgy lenne helyes ahhoz képest amit vártam ezektől a lapoktól ahhoz képest nem hozták egyáltalán.
ok nem tudok játszani meg nem mérvadó a wl stb. Mondjuk nem tudom hol játszottam Messivel 32 meccset de 3 gól azért elég sovány

nagyon sajnálom hogy ennyire nem tudom "élni" magát a gameplayt pedig nagyon szeretnék játszani. Semmi más játék nem köt le. De tényleg 99%-ban csak xar érzést okoz. Nem rinyálás mert már megszoktam de most is nézegetem a csapatot appon tök jó lenne pár meccset lenyomni de az amit érzek tőle arra nincs szükségem.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én TOTY Messit vettem, mert nekem kell egy Messi a csapatba, és ez a legjobb általam elérhető Messi lap (az SS esélytelen).
Nálam szinte mindig benne van meccsenként egy-két gól, jól forog, jól passzol, jól lő szabadrúgást. (4-1-2-1-2 szűkben CAM)
Barella meg supersub, de beállva nálam nagyon jó. Érződik a mozgásán, hogy más dimenzió, mint a legtöbb CMPersze a sz@r meccseken ezekből semmi sem igaz, de néha, amikor minden jól megy, akkor azért nagyon jó lapok ezek
-
Woodslave
félisten
amúgy tots Messi és Barella játszott a wl-en.
Messi 7-esen indul és lcam bár párszor adtam neki esélyt camban, de egy hatalmas nulla nálam az a lap.
Barella se igazán győzőtt meg nem volt semmi extra. Igaz, hogy ps4-en 106-os tv-n játszom, coop (ps5-ön 150-es tv tele broadcast) csak azért írom mert nekem kell hogy lássam ki is van a pályán (azaz Gullit, Vieira Maldini karaktere egyből látszik) Barella nem tűnik fel egyáltalán hogy a pályán van. Azt hittem ilyen Renato féle pitbull lesz de egyáltalán nem.
Tudom mindenki xar nekem szóval nem mérvadó a véleményem csak leírtam. Az is igaz, hogy nem igazán éreztem tegnap hogy az történik amit akarok, szóval ez is befolyásolhatta a dolgot.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én se terveztem, de tegnap este volt egy kis üresjárat, így nekiültem. Ma este be is fejeztem, 11 win, semmi meglepetés.
Az elcsalt meccsekről már az elején léptem is kifele. A keresztfiam nézte aztán szörnyülködött, hogy egyik meccsen “működik” a csapat, a másikon pedig full kretén.
a pickek SS Atal és Tots Ndicka. A packokból viszont jött egy Tots Leao, úgyhogy pluszos a buli.
Habár halott a piac, de megfogadva egyik kedves fórumtárs ajánlatát ma minimál biden vettem egy halom 89-es de jongot.
Már most min 5k lenne darabján, de majd szerdán kiszórom. Játékosra nagyon nem vágyom, tulképp full mindegy milyen (kamu) skint mutatnak a kártyáim.
Najo egy R9-re talán még fáj a fogam, de csak a placebo miatt. -
Woodslave
félisten
Ahhoz képest hogy le se akartam játszani 11 win meglett nulla ajándék. Utolsót leadtam.
Berardi és ss rb assetudomki. Rare players pack 87-es Renátó. Ultimate pack Tadic komolyan vicc az ulti pack
Nem kaptam agyfaxt full lexartam végig. Egyszer párszor talán felbaxott
-
amdboy
senior tag
Komolyan mondom, hogy kèsz vicc ez a rothadt játèk. Egy sima division meccset is fènyèvente lehet megnyerni. Össze vissza cikál a labda, a játèkosaim szana szèt, a vèdőim csatárt játszanak holott be van állítva, hogy maradjanak hátúl, a csatárjaim ès szèlsőim vèletlen sem csatlakoznak a támadáshoz... Förtelem. Minden labda visszapattan ès minden minimum 2. Lövèsem blokkolva.. komolyan mondom már lassan gyomorideggel kapcsolom be a boxot..... A meccsek lassan karatebajnokságra hajajnak mint sem focira. Szégyen
-
-
EA's hit
addikt
A 90+ adott egy captain Marcelot, 3 hónapja de örültem volna neki
Futties Lodinál azért gondolom még mindig jobb, nem? Bár Lodi meglepően jó, az egyik legjobb szélsővédő, akit idén használtam.Dinhot pedig én is 1000% hogy kirakom majd, gyakorlatilag ő az egyetlen top ikon, akit nem próbáltam még rendesen egyik évben sem, viszont az egyik legnagyobb kedvencem volt irl

-
Woodslave
félisten
Futbin szerint Ronaldinho sbc jön na őt még kirakom akárkit is kell belerakni.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na leadtam a maradékot. Hagy örüljön a sok gyökér. 12 meccset 20 volt leadni mert folyton leadókkal rakott össze, azok viszont mind rögtön léptek ki, nehogy másnak jó legyen (undorító). Bár volt olyan aki nem érdemelte meg. Minden játékost elviszek kapust elhúzom belövi és lenyomja a leggusztustalanabb gólörömöt.
Ma toltam le serie A kupát hát az is gyász volt. Sajnos a közösség egy nagy nulla. ( Tisztelet a kivételnek.)
Ja jött egy 90-es és 91-es fodder plussz hero cordoba ( bár eladhatatlan a minimum ára miatt), tots koulibaly meg egy 84-es narancs lap az qs15000 volt.
Így végül is megérte azt a másfél órát. -
EA's hit
addikt
Amúgy én is úgy szoktam vele lenni hogy oké 5 win, de ha az hamar megvan, minden elvárás nélkül még megpróbálok egy pár meccset, hátha jön 1-2 win hamar. De ott már totál golden goal-ozok (mondjuk nagyrészt előtte is), szóval ha kapok egyet, rögtön kilépek, nem szenvedek. A teljes wl-t kb. 2 óra alatt kényelmesen le lehet így nyomni, az 5 win azért röhögve meg kell hogy legyen bárkinek még totál leszarom módban is, aztán a 9 az meg olyan hogy ha véletlenül marad rá 10-12 meccsem, akkor éppen egy próbát megér, de már totál nem húzom fel magam rajta, nem idegesít, ha nem jönnek a winek. Ha meg utána bejön 2-3-4 vereség, akkor totál el is engedem és a maradék 8-10 meccset már tényleg leadom gyorsan.
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Ez oké, bár nekem ilyen problémám (késés vagy hasonló) sosem volt BT-n keresztül játsszva sem. A laptop oké hogy itt van mellettem, de ettől még sokkal kényelmetlenebb a vezetékes megoldás, nem lehet úgy mozgatni a kontrollert, nem ér el túl messzire a vezeték, vagy épp rátekeredik a lábamra, stb. Tudom, modern world problems
De nem is azzal van a bajom hogy javasolt kábellel játszani, hanem hogy basszus kábel nélkül lassan már lehetetlen lesz, pedig elvileg a technológia is olyan mint Magyarország, előre kellene mennie, nem hátra
Aztán meg mégis mindkettő hátrafelé megy. -
EA's hit
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Nyilván annyi hátulütője van egyedül, hogy a pickek max. 92-est adhatnak, de egyrészt a 9 vagy 11 winnél sem biztos hogy érdemben jobbat kapnál, meg nyilván 3-4 top lapon kívül úgyis mindegyik csak fodder már mindenkinél. Összességében meg két 92-es fodder lehet hogy többet is ér, mint egy 96-os, vagy legalábbis nagyjából ugyanaz. nekem a múltkor a 9 win asszem Berardit adta pickben, most meg talán egy 91-es és egy 92-es jött. Nem érzem, hogy hátrébb lennék vele, mint a múltkori 96-os lappal
Sőt igazából a top lapokból is már csak Dybalának tudnék én úgy igazán örülni, még egy Messi, Neymar, Mbappé is max. csak csere lenne, de inkább fodder
Arra meg mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyiket bedobja egy pick mondjuk 9 winnél, hát semmi. -
EA's hit
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Én írtam, nagyjából tartom azóta is. 2 hete ugyan elmentem 9 winig, de nem sok értelme volt, múlt héten meg nem is wl-eztem mert ugye a season vége miatt elvette a sikeres kvalimat a játék. Most megint csak lepörgettem 5 winig, kb. 45 perc alatt megvolt, a maradék meccset mindet leadtam. Én viszont leadom ilyenkor az összes meccset, nem válogatok. Attól, hogy más csicska velem, én nem muszáj, hogy csicska legyek másokkal
És igen, így kapsz 2 picket, ami foddernek tökéletes, meg ugyanazt az 50 és 100k-s packot, amit 9 winnél is kapnál. Aki meg júliusbanaugusztusban 11 vagy több winre hajt, az meg is érdemli
-
taylorp
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Sztem pörgesd le gyorsan. Pár hete írta itt valaki, hogy 5 winig megy, utána meg kilépked. Sztem is a legjobb és leggyorsabb megoldás én is ezt csinálom. 2 pick, szinte semmibe nem kerül. Nulla idegeskedés.
Ja és csak magyarnak adok ingyen wint. Én se kapok/kaptam hetek óta. -
EA's hit
addikt
Közben kész lett a Serie A-s kupa, a végén tots Lloris és ss Elsha, hát csodás
Igaz közben az egyik pack adott egy Bellinghamet, de hát már ő is csak nagyon max. supersubnak lesz jó. Dybala viszont semmiből nem hajlandó megérkezni
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen, az enyém is kb. 2 éves volt (az előző), akkor nem is gondoltam, hogy be kéne tárazni belőle 3-4-et
Sajnos most már kb. sehol nem kapni, max. használtan. Én jófogáson vettem kb. 3 hónapja, de hiába mondta a srác, hogy csak párszor volt használva, biztos hogy többet nyúzhatta, mert nagyon hamar tönkrement sajnos ez is. Szóval más megoldás kell, de fogalmam sincs, milyen kontroller lenne jó. -
EA's hit
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Megvettem, kipróbáltam, Fifán belül használhatatlan volt, ugrált a menüben, össze-vissza reagált a gombokra. Azt hittem a kontroller hibás, visszavittem, kicserélték, a másiknál ugyanez volt. Fél napot töltöttem külföldi oldalak, fórumok olvasgatásával, végülis kiderült, hogy ez lényegében szériahiba, nem a kontroller hibája, hanem a fos játéké. Kábelről működött, más játékkal BT-n is működött, de a Fifa BT-n képtelen kezelni azt a típust.
-
Woodslave
félisten
Legnagyobb patkanysag. De erről is a játék tehet sztem neked is megfordult már a fejedben hogy nem érdemli meg a másik.
Ps4-en maradt a fifa
tegnap behúztam az utolsó serie kupát ljunberg meg neuer. Meg a kvali is meglett de ps4-en jagyon xar játszani. Mármint nem feltétlenül a játék miatt de a kontroller nagyon "más"Próbálom nem játszani a wlt. Rohadt függőséget okozó xar
-
Kristof_94
nagyúr
Volt pár duplicate lapom, megcsináltam a hero picket.
Gomez ss (dupli) - Kohler ss - Cordoba 92 és 2 Ljungberg.Cordoba kivételével totál ugyan az, mint a múltkor!

-
HdRew
őstag
Ellenfél vezet 1-0-ra. Majd pirosat kap. Kiegyenlítek. Kilép.
-
HdRew
őstag
Ez a játék egy szar.
Hiába a több xg, ő több lövésemet blokkolja, míg ha én blokkolom a lövését akkor konstans visszapattan az ellenfelemhez a labda.
Esküszöm, ha én ülnék a szerveren németországból, franciaországból, svédországból, én is tudnék úgy játszani, mint a rank 2-3 játékosok. A 16 win kb. kötelező lenne.
-
EA's hit
addikt
Egyszer felvetettem már, de rákérdezek újra: PC-n milyen kontrollert használtok a játékhoz, lehetőleg vezeték nélkülit? Kb. 3 hónapja vettem a mostanit (igaz használtan), de a jelek szerint máris tönkrement, szóval a napokban megint ruházhatok be újra... Viszont mivel asszem Series X-el egyszer befürödtem (kiderült hogy Fifával PC-n nem kompatibilis, csak kábellel...), most szeretnék biztosra menni. Milyet tanácsoltok?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Valaki aki nagyon keni vágja, mondja már el nekem mert egész évben ez miatt b@szott szét az ideg. szóval megy a meccs, látszik, hogy az ember full támadáson van én direkt nem állitom arra ( kis butus arra gondolva majd jól kifársztom) és végig a 90 perc alatt az én játékosaim jobban kifáradnak, vagyis konkrétan már az al felükön veszik a levegőt, ő meg csak jön, jön és jön, 10 emberrel támad ha kell ês lekontrázni sem lehet, mert visszaér ( csak tudnám hogyan? ) Mindíg lepattan róla, mindíg beleér valahogy..... Egyszóval agyf@sz!! Köszi a válaszokat
-
Woodslave
félisten
Na most töröltem le
-
bubuska10
senior tag
Valaki mondja már el h az 5 csillagos weak footos és 99 short és long passinges játékos 3 az 1 elleni szituációkor miért adja el a labdát szerencsétlen módjára a középen álló egy szem középhátvédnek ha két másodpercig nyomva tartom az indítás gombot és az oldal is be van lőve? Ez az egyik "véletlen eset" amit ki nem állhatok. A másik h amikor Maignan kivédi, akkor MINDIG és MINDIG a csatár lábához üti ki. Megfoghatná, kiüthetné saját csapattárshoz, ellentétes irányba, hátra, oldalra, bárhova, de nem, mindig a csatár lábához lövőre...
Fasznak WL-ezek.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gyúrósok ide!
- Arch Linux
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk abból a packból összesen bejött 80-90k. A többit majd szépen lassan, apránként kirakom.
Az elcsalt meccsekről már az elején léptem is kifele. A keresztfiam nézte aztán szörnyülködött, hogy egyik meccsen “működik” a csapat, a másikon pedig full kretén.
. Eszembe jutott acswap token fodder pack. De az csak 12-től lesz