Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hajrá! Az Ronca nálam is 99 meccset kapott (most hirtelen megnéztem, kevesebb rémlett), és elég gyorsan kiszorult a csapatból.
Érdekes, hogy jönnek a maxos lapok, de PIM Cantona nálam továbbra is az etalon minden szempontból. Erő, befejezés, skill, megbízhatóság, composure. Mindent is bever, akár CAM, akár ST pozícióban. Biztos van, lehet nála jobb, de egyelőre nem volt olyan támadó, aki miatt lecseréltem volna...
-
kapeti07
senior tag
Igen 86+.
Én is felbátorodtam és kiraktam, ki is jött Fanthasy Coutinho. Elsőre örültem aztán láttam, hogy már csak 350 ezret ér. Mondjuk abszolult beépíthető nállam, jobb chem lesz így Paqueta-nak is, úgyhogy nem szomorkodom. Bár Fanthasy Dembele-nek örültem volna a legjobban, őt akartam és akkor megvettem volna mellé Pedrit, SS Auba-t és Adama-t is.
De kivettem a pink Havertz-et is, így beépítettem SS Werner mellé. Öcsi bácsinak majd csak a Loan lapját veszem ki és Friendly-be elszórakozok vele. -
EA's hit
addikt
Nekem jött vagy 6-7 spec lap a rewardokból (93 KDB, 91 Di Maria, HL Vini és Leao, fire Jesus, meg a franc se tudja már a többit), mostanra mind ment sbc-be
Hero upgrade természetesen Gomez, SS pickbe meg beleraktam Silast és visszajött Silas
-
|AP|
veterán
nekem a csomagokból szinte semmi. Pár nagyobb fodder.
Puskást legalább be tudom fejezni, de kicsit többet vártam a season rewardoktól. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
SS Hero upp: Dempsey
-
EA's hit
addikt
Így a végére nekem is összeállt egy kimondottan élvezhető, jó csapat, ha a kanadai urak is úgy akarják, kimondottan jókat tudok velük játszani mostanában
Persze ugyanazokat az eredményeket hozom, mint eddig, de legalább jobban élvezem a meccseket. Kezdésnél Cafú és Son 7-es, Pedri 8-as, mindenki más 10. Atal helyett jöhetne még egy bika CM, vagy mondjuk egy a Dybala/Cruyff/Dinho trióból, akkor Paqueta menne vissza CM-be. De összességében ez így kimondottan tetszik most 
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem is. Anyjukat -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Trialban megnézzük majd, ott kiderül úgyis. Max akkor legalább nem kell megvenni
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
De a "motor" váltás miatt, elég gyanús.
Közben megcsináltam a hero upgradet, természetesen ismét Ricken jött.
Aztán megcsináltam a 10*85-t is és ki is nyitottam, hogy legyen fodderem.
92-es Depay, 90-es Diaz, 89-es Leao és Laborde, 88-as Hazard, stb.
Ez legalább egész jó lett. -
bodnar123
őstag
Na egy az egyben ugyanaz a játék, csak hyperfos kettő lesz. Szóval felvettek még egy meccset. Még nagyobb realizmus. Vajon ebben benne lesz, hogy a játékosoknak testén nem megy át a labda?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Haha, nagy vicc. Látványban alig van különbség a 2 gém között, de persze a gepigeny 5x annyi
Kabaré cég. Pont rx 570em van.. . De ezek amúgy csak támpontok, nem kell véresen komolyan venni. -
Kristof_94
nagyúr
Jó lenne, de így a baba mellett idő is kevesebb van, na meg itthon lebokszolni a dolgot, főleg most.

Nem lenne gond, ha az istenverte kriptobányászok miatt nem 80-90k lenne egy alap vga, röhej az egész.
Egy series s meg 100k, azért nem kevés, plusz a játék, meg nem tudom az online játékért mennyit kell fizetni. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ezé köll konzol!

viccen kívül én tbk ezért váltottam pár éve, mert qrvára nem volt kedvem egy focis játék miatt évente/2 évente videókártyát (illetve 5 évente proci + ram) cserélni. Oké, PS5 nem volt olcsó, de X évig kitart. -
Kristof_94
nagyúr

Hát, nekem azt hiszem ennyi volt a FIFA. Ezt nem fogja tudni vinni a gépem.
Hosszú "karrier" volt, 16 óta fixen toltam. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
kaptok egy legacy-t kb ugyanazért a pénzért. "FAIR"
Ultimate árát nem láttam, de a standard az 29k PS5-re lemezesen... (megvan: Digital 35k. EAPlay-jel 31.5k + EAPlay 1300 Ft)Én a focibuziságom miatt úgyis megveszem. De jöhetne már a GOALS, vagy az UFL. Előbbire több az esély (beta teszt jelleggel)
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem vagy 2 éva van EA Play prom, de szerintem le fogom mondani, főleg az euro árfolyam miatt. Még az sem biztos, hogy megveszem.
Sőt, az sem biztos hogy elfut majd a gépen, ha ilyen next gen vagy mi a fene lesz. -
-
toxicjew
addikt
Na közben kiderult, hogy ugyan tényleg cross-play lesz a PC a konzolosokkal, de a market marad külön... Én már nem tudok mit írni erre, képzeljétek ide azt amiket általában szoktam rájuk mondani.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nem elírás? The worst game
-
LendvaiFeri1
veterán
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Cordoba és Di Natale a jobb szélre, Messi 7-es chemen csatárba.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
mi probléma lenne a 7 chemmel?
-
Kristof_94
nagyúr
Ide hogy oldanátok meg Di Natalét? ST-be tudnám rakni, de nem tudom ki adná meg neki a chemet.
[link] -
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Semmi titok nincs ebben, csak épp ilyen a rivals. Ha jó pillanatban ülsz neki játszani, akkor játszható, nyerhetőek a meccsek, ha meg rosszkor fogod ki, akkor esélyed nincs. Én hetek óta szinte csak és kizárólag hétvégén vagyok már hajlandó rivezni, mert egyedül akkor működik a dolog, de akkor kb. minden alkalommal. Hétköznap meg bármikor kezdek neki, ugyanaz az undormány, amit te is leírtál. Egy szerencsejáték lett az egész, csak itt már az a szerencse benne, hogy eltaláld, éppen mikor van jó időpont a játékhoz.
-
kapeti07
senior tag
Kiborít a Rivals, egyszerűen nem tudok nyerni. 9 meccsből 1 győzelem és egy döntetlenre futotta ma reggel. A döntetlenes meccsem mikor elkeztődött akkor azt hittem ennek az ellenfélnek gurítok egy hatost. Lenyomom az x-et és 2 mp után lövi csak el. Védőim menekülnek mindsem beállnának védekezni. Olyan mintha lenne valami cheat kód az ellenfelemnél. Hétfőn reggel még jól ment, 5 mecs / 5 győzelem volt. Volt valami patch azóta vagy hogy lett ilyen csöves a csapatom. Próbáltam más taktikát, más játékosokkal olyanokkal akikkel nem is szeretek játszani. Insigne Lozano múlt héten brillírozott, most mintha Gold lappá nerfelték volna őket.
Ezt az új Havertz-et pedig ki kell szednem, mert sz@rrá sz...tott vele mindenki.Holnap reggel még egyszer nekifutok 1 győzelem kell a 8 winhez, azt hogy Div 2-be feljussak már elengedtem.
-
|AP|
veterán
még mindig talpon vagy a PL Cupban. Ha két nap alatt nyerek 10-et, akkor meglesz
-
Kristof_94
nagyúr
Végül a picket vettem ki, nem igazán lenne szükségem Kimpembére. Na meg lassan vége a 22-nek.
Felemás lett a dolog, de erre számítottam.
Gomez (dupla) - Silas - De Ligt - Cordoba - El ShaarawyCordoba lett, de elég gyászos pick volt.

-
|AP|
veterán
csak én nem tudok belépni a friendly meccsekhez?
"checking network connection", aztán visszadob a friendly menübeszerk: egyik játékmód sem indítható
-
|AP|
veterán
nem igazán szoktam trade tippeket adni, mert rohadtul nem értek hozzá, de szerintem most megérheti betárazni ATMA játékosokból (ha még bárkit is érdekel annyira a játék, hogy tradeljen :) )
Jön az ATMA dynamic duo, gondolom a pl cup után LaLi cup következik.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fixen Kimp, ha betudod építeni akkor ő, úgyis szart kapsz a pikkből, én is abba tettem bele, kb csak szarból tudtam választani

-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek melyik érné meg jobban? 95+ ss pick vagy 95-ös Kimpembe?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Jó kis csapat. Ha jól számolom, ezekből 6 játékos nálam is kezdő.
Olyan kurva jó csapat jött össze nálam, amivel úgy érzem bűn lenne kikapni
szinte minden meccset nyerek, először jutottam fel Div 1-be, és először volt meccsem a 14 wines rankhoz WL-be. Öcsi bácsit tök simán ki tudtam rakni, annyi, h venni kellett 5 db rare bronz lapot. 180k körül volt a coinom mielőtt kiraktam, most 570k, szinte minden 2. kirakás után dobott vmi figurás lapot (Van Dijk, Sterling, stb.)
-
kapeti07
senior tag
Megjött az EOA Aguero és PIM Henry a cspatomba:
Guess who paid a visit pic.twitter.com/pwipVahvyQ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 18, 2022 ">[link] -
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Meg is lepődtem, de röhögve kiraktam, pedig már egy ideje nem játszom aktívan. Van még egy rakat fodder. + De Paul lapja is jött. Trófeának jó lesz

Eddig sokat nem adott hozzá a meccsekhez, igaz LCAM/RCAM-ként használom. De vicces, hogy bolhák vannak elől a csatársorban
. Corona + Avíla + Puskás -
Woodslave
félisten
válasz
Mrdevil
üzenetére
Melyik jobb? Hogy érted? Melyikkel fogsz magasabb rankot elérni wlben? Vagy több meccset nyerni rivalsban? Ugyanaz lesz vedd amelyiket akarod
én próbáltam mindkettőt Puskás felé nyilván van kis többlet érzelem ezért jobban is szeretek vele játszani. De ugyanazt fogja hozni mind a kettő ebben semmi különbség nem lesz -
Mrdevil
addikt
Azon filozok, hogy ez a nagy Puskás, vagy a 98-as Pelé a jobb? Lassan tudnék venni egy Pelét.
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hát én ma kiszenvedtem a maradék 4 wint rivalsban ne érje szó a ház elejét. Igazából egész jókat játszottam volna ha nem csak az érdekel hogy minél hamarabb meglegyen mert nekem sincs már kedvem hozzá. Puskást kirakom ha már buktam az öregen egy laza 4m coint legyen ott untrade a játék végén
-
EA's hit
addikt
Nekem 5 promo lap volt benne, egy 93-as Lewa és a többi mind 87-es, pont erre vágytam
-
HdRew
őstag
Én mostanában keveset fifáztam, múlt héten nem is csináltam meg 1 wint se rivalsban, nagyon kedvem se volt játszani, úgyhogy nem volt pakk meg nyitogatás.
Viszont tegnap este/éjjel nekiültem a WL-nek, és egész jól ment.
Első 10 meccs 10 win.
Utána a 13. meccsen meglett a 11. win is.
Aztán leadtam az összes maradék meccset, pickekből jött Corona meg Dempsey. Már hajnali 1 volt, ha ilyen 11 körül lett volna, még a 14 wint megpróbáltam volna.
Ez az új patch egész fasza, így WL előtt még Chiellinit is kiraktam gyorsan, elég patent lap.
Bár még így is tisztán látszik, ha némettel játszok, de legalább picit jobban észrevehető a skill gap szvsz.
Ha a pingem olyan 15 körül lenne, azt mondanám, hogy tuti belemegyek még a 23-ba, így azért még gondolkodok rajta.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
2milliós Di Natale - kb tökéletes lap - "nem rossz"
sose változz meg
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó meccsen, valami rommá tolt német/török ellen lett meg a 14 győzelem.
Pick1: Fekir - Di Natale - Kohler - Can
Pick2: Maignan - Cucurella (dupla) - Payet (dupla) - Can
TOTS/SS pack: Corona, De Tomas, TAAUtóbbi azért elég gyászos, de erre számítottam. Di Natale nem rossz, de linkek híján elég nehéz lesz.
Egy Ginola könnyebb lett volna!
-
|AP|
veterán
ez a plcup... tényleg el kell ezt engedni. Most már mindenki fullos Chelsea-vel nyomja, ezek az új lapok meg olyan gusztustalanul túl vannak húzva, hogy amit Havertz vagy Mount bárhonnan elereszt, az gól...
Matematikai esélyem van még, de holnap ilyenkorra már az sem lesz, úgyhogy nyugodtan elengedhetem
-
toxicjew
addikt
Szokásos 11 win, pickek SS Atal és Tots Militao, packokból Otw Ramos és Toty honor Benzema. A gameplay botrány volt természetesen...
-
v-man
őstag
Lol egy untrade pack kedvéért 4-5-6000 coinert mennek a rare gold és silver ligue1 lapok. Érdemes kilistázni!
-
Woodslave
félisten
Na 11 meglett3-at leadtam a végén. Pick ss Auba. Másik Acuna. Pack. Totyhm Goretzka ulti hl Van Dijk meg ucl Rodrygo meg még vmi színes
-
Mrguba
őstag
Beszarok jott e gy dupli piros TERRIER es egy ucl LODI beraktam meg egy pakkba es CANCELO ..R.DIas es TIERNEY

Pofam leszakad kettoben ket jatekos ugyanaz -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Na jó ki lehet rakni, de nem kell csodálkozni, hogy 0,1% nem ad jó lapot. Igazából quicksellezni is lehet mindent. Minek tartogatni. Mondjuk szerintem semmi izgalmat nem ad. Gyakorlatilag olyan mintha ruletten egy számra rakok fel pénzt. Nincs benne izgalom, mert úgy se találod el. Ha meg igen az a csoda.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az oké, de meddig. 5hét után nyitható majd mindenki vagy, hogy? Én már nem rakok el csomagokat, legalább lesz lap bőven sbc-hez.
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Július van, hova tartalékoljon az ember?
A legnagyobb izgalmat kb. az ilyen hülye lottó sbc-k tudják már adni ilyenkor a játékban
Én is kirakom a legtöbb hülyeséget, pedig ahogy tegnap is írtam, ebből a PL-es tots/ss packból például a legjobbak, akik jöhetnének, kb. SS Son (megvan), tots CR (azonnal vágnám sbc-be), meg tegnap kifelejtettem, de nyilván Ginola és Kanté (nyilván nem adja be őket). Szóval nyilván tök felesleges kiraknom, de azért kiraktam, mert mért ne
Lehet hogy 2 nap vagy 2 hét múlva abbahagyom az egész játékot, akkor meg nem mindegy? -
Woodslave
félisten
Na 14/9 Reggel jókat játszottam. Mondanám hogy már csak kettőt kell nyerni de a múlt hét után már nem bízok benne

De amúgy mindegy a csapat rendben van nem rajtuk múlik már senki nem tenne hozzá annyit.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Én most kiváltottam a 4 fodder csomagot és maradt még 16 tokenem. A silver stars és a high tension sbc még gyorsan adhat plusz kettőt, úgy lenne 18. Bent van még 4*2 sb token és az online holland ligás 2 token.
Ezen kívül mennyi jön még? 9-10?
Jó lenne legalább a 95+ SS picket elérni vagy esetleg Kimpembét. -
Woodslave
félisten
Na igy szezon végére sikerült felküzdeni magam elitbe. Mondjuk még kellene 3 win de a 90 meccs meglett
-
bodnar123
őstag
Amúgy ez a szar is mindig a patkányoknak kedvez... Hátul passzolgató szándékosan geciző senkiknek. Letámadsz, végre labdát szerzel, de abba a pillanatban minden embered lesre teleportálódik, bár nyomod a passz törlését, de ez az infó földi halandóknak nem megy át. Minden wl hétvége ugyanaz. Stadian kevés játékos van. minden hétvégén ugyanazoktól kikapok. Ugyanúgy előttem jár, bár elvileg nem szabadna neki. Nekem még sosem sikerült ebben a játékban egyből lőnöm a labdát. Soha nem tudom egyből passzolni. A két pick Shaarawy és Atal... Hát legalább nem pirosak hanem zöldek... A rareből pope volt a csúcs, de az ultimate legalább adott egy Lacroixot. Semmire nem jó de színes.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indul a ChatGPT Health
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélem azért jóval jobb mint a 94es lapja, mert ő már a padra se fért be, délután azért letesztelem a Totyt

nekem is. Anyjukat