Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Nagyjából összeállt a csapat!

Maxi mellett kellene egy gyors szélső cam, de nincs ötletem. Isak nem rossz, de nem jól passzol. Shearer st lesz, Ginola szerintem középső cam. Gullit CDM és mellé esetleg silver star Joelinton vagy Sissoko.
Wijnaldumot nagyon bánom, de ki a fene gondolta volna... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Én van hogy már egyet sem nyomok. Bár most elkezdtem Pelét, szóval kell majd a lap. De már csak a napi 10 first goal kupás meccset nyomom le, ha van rá időm. Hetek óta még rivals sem volt. WL szerintem valamikor június végén.

De már várom az új lapokat, mert már rohadt unalmas amikor a 100. Banegát nyitom. -
dvtkfan
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
A Futties Player Pick sbc adhat...
Nekem volt 2 ilyen lapom, de 3 kellett a Salah sbc-be. A piacról nem tudtam 1x se venni, snipeolni sajnos, így megcsináltam ezt az sbc-t és rögtön az elsőben volt is egy ilyen lap, így azt vettem ki.
Próbáld ki, hátha neked is bead egyet, vagy amennyi kell! -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
"De te is beismered ezt, h igenis számítanak a statok"
Egy bizonyos szintig persze, mindenképpen számítanak. Nyilván nem fogok 99 pace-es csatárok után futkosni egy PIM Puyollal
Viszont az, hogy Futties Ben Yedder lapján nagyobb számok vannak, mint PIM Cruyff-én, az már tényleg nem sokat számít
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
látom kötekedős kedvedben vagy

Van egy Barca-fan/fun csapatom is (igen, tudom van benne két Real játékos, de egyrészt nem költök Ter Stegenre, Marcelo-t meg nagyon tisztelem, mint játékost), de arról nem én tehetek, hogy egy Piquét vagy Busquets-et ilyenkor már háromszor körberohannak a túlhúzott csatárok. A jó öreg Puyol meg sajnos teljesen használhatatlan.
Vannak elveim a játékban, amiket szigorúan betartok (CR, Sergio Ramos, Casemiro sosem lesz a csapatban pl.), de amúgy meg egyensúlyozok a jól játszaható csapat és a kedvencek között.
Nyitottam már SS Valverdét, de pl. fel sem merült, hogy Dani Alvest kirakjam, aki azóta a csapatban van, hogy kijött a lapja (pont valamelyik nap akartam megnézni a statjait, de nemrég kinyitottam untrade és eladtam, így már sosem fogom megtudni hánymeccs volt benne).A másik meg, hogy mániákusan figyelek a max. chemre (tudom hülyeség), ezért van pl. Kimpembe. De nem magyarázkodom, tudom, hogy érted
-
toxicjew
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Cruyff azért az egyik legjobb pick. Nálam a Ronaldinho, Cruyff, Messi támadó trió van, és ez már így is marad a játék végéig.
Nyilván vannak ennél már sokkal metább és erősebb lehetőségek előre, de én velük szeretek játszani és kész. A játék elején nagyjából ez volt az álom/elképzelés, úgyhogy nem fogom holmi rózsaszín Ben Yedderek és hasonló lapok miatt lecserélni őket
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
10k coinom van. Bergkampal milyen joga bonitot toljak mikor semmilyen értelmes cselt nem lehet vele csinálni? Minden szerencsétlen kap 5 skillt, de egy Henry vagy Bergkamp nem
Nem tudok 4 skilles csatárral játszani akármennyire szeretem őket. Azért meg nem fogom őket megvenni, hogy utána az anyjukat szidjam mert nem tudok normális helyzetbe kerülni a 4 skill miatt.Egyébként ugyanúgy nem lehet cselezgetni egy ASM-el sem, mert egyrészt mindenkinek addig terjed a védekezése, hogy rugdos fel+letámad. Nincs semmi helyem hozzá, kis területen meg minimális kontakt után esik el minden 99 agi+balanceos játékos. Pont erről beszéltem, hogy tök felesleges kb. a totsoktól minden lap. Ezeket Leao vagy Dybala is megcsinálta, de ha nem drágát akarok mondani akkor Zaha.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az egyetlen bajom a karrier móddal, hogy ugyanolyan irreális mint az UT
Espanyol meg hasonló csapatok vásárolgatnak 50 milliókért játékosokat. Miből? Sassuolo,Espanyol meg ilyesmi klubok dobálgatják a 40-60 millás bideket a játékosaimra
Kicsit nagyobb klubbal meg kb. 1 szezon után van 500 millányi elkölthető pénzed mintha ez a valóságban így működne
Most van 370 milliónyi igazolási keretem amit nyilván nem használok el, de akkor is irreális hogy egyáltalán van. -
Madn!ght
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Félreérted. Egyáltalán nem az ellenfelekről van szó, azt kb néhány mozdulatáról már le tudod vàgni, milyen kaliber. A saját csapatomról beszélek, hogy mintha más fizika (gravitàció) hatna a jàtékosaimra. Ennyi direktbe’ eladott passzt érdekes, csak rivalsban làtok. Speed boost 0, a cselek 1,5s kèséssel működnek, az ellenfélhez pattan minden is, a védelmem pedig piknikezik. (Nem zàr lesre, cementes zsákot cipelnek, kb. bekísérik a támadókat a kapuig.) Ez nem az ellenfelemen múlik, ez egyszerűen lebutított forma. Mikor 10 meccset zsinórban ugyanazzal a csapattal mész, utána azért kvára feltűnik a kontraszt.
-
|AP|
veterán
-
HdRew
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Nem tudom mit csinálsz Puskással.
Nekem 33 meccsen 19 gól és 15 assziszt (?) talán, de 10 fölött van, az tuti. Az asszisztot mobilappon nem mutatja. CAM poziban volt végig, ma reggel 1 WL meccsen játszattam most csatárként.
Nem indul meg olyan gyorsan, mint más meta játékosok, ellenben forgolódni egész jól lehet vele, ha megkapod a labdát, akkor érdemes csak a left stickkel irányítani, majd utána később cselezgethetsz.
A passzai is nagyon jók, én szeretem. Persze 3 hónapja még jobb lett volna Puskás, most már inkább tűnik egy felső-közép kategóriás lapnak, mint topnak. De abszolút használható, sőt, sokkal inkább, mint a Prime volt véleményem szerint.
-
Nandinagy
addikt
-
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
mondjuk úgy igazad van hogy a momentsek elméletileg end game lapok de helyettük is simán van jobb(nak tűnő) bármilyen promo lap töredék áron. Legalábbis jelentős különbség nem lenne eredményben valszeg de lehet egyszer tenni kellene egy próbát. Bár rossz belegondolni hogy még xarabb lenne
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát azért nem. Amikor a momentsek bejöttek a nagy részük még bőven használható volt. Henry ha jól emlékszem 4 milla felett ment 2-3 hétig. Persze volt olyan szintű promo lap, csak az szintén ment 3-5 millába.
Egyébként vannak olyan iconok, akik aktuális verzója mindig befér a top lapok mellé:
R9,Dinho,Gullit,Vieira,Maldini,Maradona,Garrincha,Cruyff,Matthaus például. A nagyrészüket a profik is használják úgy, hogy akármilyen lapot használhatnak. -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
tényleg nem tudom mitől függ ez a melyik játékos kinél válik be dolog. Nálam Piqué az elején kifejezetten tanár volt, és még most is teljesen stabil.
Más isteníti TOTY Donnarummát, nálam totál katasztrófa...FS lapok: Cunha jöhetett volna SBC-be, akkor kiraktam volna, megvenni nem hiszem hogy megveszem. Viszont jobb ha most azonnal elkezdek spórolni Pedrire, kiindulva Tchouaméni árából
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
nem panaszkodni akarok, tényleg nem nyitottam még sosem TOTY-t. Csak most már kell mellé egy Marquinhos is
Ha jön Varane, akkor abból az irányból piros linket kap, amit csak egy zölddel tudok rendbetenni.
Bár még mindig nem tudom, hogy elverjek-e annyit Varane-ra, vagy vegyek helyette egy elérhetőbb árú, de tradeable védőt (Diego Carlos, narancs Militao, ilyesmik), vagy tényleg legyen egy OP, de untrade védőm TOTS-igMeg ezzel ugye Piqué is repül, pedig sokakkal ellentétben nekem nagyon bejött az a lap...
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
-
miro.
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Ugyanez volt velem tegnap.
Viszont en mar rutinosabb vagyok,jatszok ket meccset,ha ekkora a delay,siman leteszem a jatekot.
Este szepen benyomtam,jatszottam 5-6 meccset,szenzacios volt.
En mar regota mondom,hogy nappal nem szabad vele jatszani.
Egyszeruen elvezhetetlen. -
bodnar123
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát na de ez az... Van ebben a játékban egyetlen dolog amire büszkék lehetnek, ami jól van megcsinálva. Én egyetlen egyet tudok. Hogyan tudnak függést elérni pszichológiailag. És ennyi. Ehhez értenek, de semmi máshoz. Egyszerűen olyanokat csal a játék, hogy sírni tudnék néha. És ez viszont kicsit leértékeli azt is amikor meg nyersz. Mert vajon most neked pattant minden labda vissza, neked voltak szerelhetetlenek a játékosaid, a te kapusod védett mindent. Jó tudom, vannak a császárok, akik a játék különböző szarságait jól ki tudják használni, de ők sem tudnak pl egy olyan helyzetből gólt kihozni, amikor egy olyan passzt kéne adni kettő az egy ellen, amit még én is tízből tízszer odaadnék. Persze ők lehet valami mással megoldják aminek semmi köze a focihoz, de ez elszomorító. Majd aztán jön Icardi aki fordulatból test alól kapásból harmicról gólt lő, mert a kapus bandzsa, és nem lát és tapogatózik a sötétben. Olyat amilyet még soha nem láttam. Dühítő, de nincs más.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
a jó ping nem annyira alapfeltétel mint gondolnád. Persze 60assal nyilván nem lesz olyan de attól meglehet csinálni. A jó ping a labdaátvétel meg a bal stickes forgolódáson ütközik ki a leginkább. Egy német csel nélkül csak bal stickel is tud "cselezni" mert a játékosához ragad a labda. Az én játékosaimhoz messin meg acunán kivül hát annyira nem
ú#9611Tigibeeb
Az a baj, hogy a cselek 80%-t annyira lebutították, hogy nincs akkora választék már. Mennyi értelmes cselt lehet most megcsinálni ami kellően hatásos? 4-6 kb. Ahhoz képest, hogy van 30-40 csel ez édeskevés
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Mivel szentimentális vagyok, a megnyert meccs óta 3 vereség:
- elsőn jobb volt az ellen, de vezettem 3-2-re, de végén nyert 4-3-ra
- másikon is ugyanúgy 4-3, az is kurva jó meccs volt, 90.be nyerte meg
- szétalázott egy román Eusébióval meg Cantonával.Továbbá indítottam egy uccsót, 3-0 ide, kilép, és megint UNDER REVIEW és MEGINT nem adta meg a kurva győzelmemet... Mi fasz ez, hogyha én győzök az nem érvényes? Vége van már a karácsonynak.

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az a baj, hogy ha mondjuk van 2% esélyed egy promo lapra most akkor toty-ra van 0,002%
Kb. mint egy ikonra. Szóval félre lehet rakni de láttam már jó pár streamert aki félrerakott 300 csomagot aztán nem jött neki TOTY. Tehát az, hogy félreraksz mindent nem garancia semmire. 2 éve 20 csomagot raktam el és jött egy eladható TOTY Alisson. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát nézd
Alapvetően kétlem, hogy német válogatott badgel vagy német psnid-val nem németek vagy osztrákok ellen játszanánk adott meccsen
Az egyetlen kérdéses itt a törökök. Ott kaphatsz Törökországból is meg Németből is.Aki eliteben van regizzen be itt: [link]
Dec. 31.-ig lehet, és kaptok competitve szerver elérhetőséget. Barátságos meccsekre tök jó mert erre külön szeró van így jobb a kapcsolat
Még mindig jobb németek ellen játszani mint olaszok ellen
Náluk undoritóbb stílusa kevés országnak van
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
5 darab középpályás van jelenleg aki nem vieira vagy gullit és gamechangernek mondható
RTTK De Jong, SS Llorente,Ice Valverde, SS Renato meg talán SS KDB bár benne nem vagyok biztos. Mind 800k + tehát gamechanger kp-t nem is fogsz 100k-ért találni
Egyébként alkatra Fofana is hasonló és őt sok profi használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk div 10-ben vagyok ott még élvezetesebb
Nekem Renato nagy csalódás. Az a baj amúgy simán vannak jobb kpk mint Gullit elhiszem de kell egy torony középre. Az újak közül meg nincs. Pogbat nem raktam ki. Két alacsonyabb kp meg sztem nem annyira jó

és nem totsot nyitottam belőle