- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Annyira nincs kedvem már a játékhoz, hogy elmondani se tudom
A 8 win is szenvedés rivalsban. Gondolom részben a remek hzd miatt, de a játék sem segít rajta
Annyira nem kell skill a játékhoz, hogy az valami elképesztő. Mindenki nyomkodja orrba szájba a tacklet és nyilván el sem talál mert eszetlenül nyomkodja, de folyamat átesik rajta a játékosom, vagy az akit beindítanék vagy a labdás próbálja meg átugrálni ami nyilván nem szabálytalan.
A helyezkedés hátul+elől valami szánalmas. Az egyik oldalon a védőim rohangálnak be a kapuba a másikon meg a csatáraim lesre. Azt se tudják hogy kell embertváltani hátul, de lehetetlen kihasználni mert Mbappe meg Ginola behátrál lesre és ki sem mozdulnak.Az ellenfelem védekezése abból épül fel, hogy egyrészt 60 tackle/meccs a labdaszerzései meg annyi, hogy szándékosan gyengét passzol a játékosom, hogy eltudja vinniVicc...
Az élvezeti faktort az sem segíti, hogy konkrétan 5 ellenfelem lépett ki ma 0-0-nál mikor a 30. percig a kapuja elől sem jött ki de nyilván 3 méterről borzalmas nehéz ziccereket gólra váltaniA régebbi részeket bírtam nyárig, de ha ez így halad esélytelen,hogy márciusnál tovább húzzam. Annyira vicc kategória a meta, hogy esélytelen értelmesen védekezni ellene. Ez, hogy 30 méterről tekerő meg a folyamat magas indítás ideig óráig tartható, de úgyis van meccsenként egy indítás aminél hiába vagyok előnybe meg váltok oda időben ha a védőm odabalfaszkodja a labdát. A tekerés meg nem érdekelne ha zöld timeddel lőné be. Legalább látnám, hogy ért hozzá
De ez hogy timed nélkül rábaszkodja azt háromból egy gól....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest