Hirdetés
- Apple Watch
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddany7
csendes tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Ugyanez. Nem vagyok jó játékos, Div 7 aljáról felmegyek Div6 határáig, majd visszaesek.
Szóval biztos van, amit nem érzek, de azért szívom be, mert béna vagyok, rosszul váltok/helyezkedem stb., de kb nálam is ez megy.(Persze van, hogy nálam is jön a makk faktor, biztos gyakrabban mint érzem, de még így is kiakasztó)
Passzom tök más irányba megy, mint mutatom, hozzá kerül, gól. 89.percben ziccerből kapufát lövök 2-2nél, ellentámadásból lefut mindenkit és gól, és hasonlók. Az ő csatára beindul védő mögé, az enyén minden instrukció és LB passz ellenére nem.. -
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Szögletnél szoktad mozgatni a kapust? Az ötösig minimum hozd ki és akkor nem kapsz fejesgólt vagy legalább is nagyon nagyon ritkán. Nekem is szokott lenni olyan ellenfelem aki konkrétan fejre játszik és működik neki. Nálam meg CR 4 méterről szemből melléfejel 5-ből 3-szor
Nem tudom mit csinálnak másképp de megoszthatnák velem is.
Lehetett volna jó is ez a wl(ha nem lenne szar a játék).
9-3-ba állok amiből 2 meccsen hosszabításban kaptam ki egyszer meg tizikkel. Szóval még szerencsém sincs. A tizis meccs volt a legnevetségesebb mert a gyereknek a 119. percben nem volt staminája ennek ellenére van dijk megfutotta a friss Manem és a kontrából a hatalmas Bebou egyenlített. tiziknél meg Varanenak elhúzom jobb oldalra zöld timeddel erre kapufát lő
Oké...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom mit csinálnak másképp de megoszthatnák velem is.