Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele, hogy totyra 2-3 hétig div1ben maradok az ultimate packért. Ami itt megy....
Aki azt gondolja itt nem constant pressureoznek az emberek vagy tudnak védekezni az hatalmasat tévedett
Leikszelek egy kölyökkel aki hátul csak Klaiberrel védekezett. Mindenhova vele futott de annyira lassúak a passzaim, hogy ő hamarabb ért oda mint a labda.
Pelé-Varane mellől, Atal meg Gomez mellől fejelt nekem gólt ugyanezen a meccsen.Egyébként a meccsek 80%-a annyi, hogy vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra rámnyomja a pressuret azt a második félidőben 2 helyzetem nincs mert mozdulni se tudok aztán vagy kihúzom vagy nem.
A maradék 20-ban vagy hülyére vernek vagy jó meccset játszunk és nyer valaki. Mendy egy hulladék lett 2 hete. Sosincs a helyén vagy folyamat elcsúszik ha ottvan. Kétszer megjáratja az ellenfél a labdát azt a jobb szélsője előtt 10 méteres lyuk mert mendy magától elment valahova. Próbáltam visszajátszásból kitalálni mit akart de egyszerűen képtelenség rájönni.
Ha német vagy olasz ellenfél van egy dolgot játszik: A saját térfeléről háromszöggel indítgatja a csatárait és ha elveszti a labdát full pressure. Ennyi a játék mindenkinél
Szerintem derankolni fogok ha nem akarok korán őszülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest