Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raunchy
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én div 2-3 között ugrálok, sajnos 2esben nem bírok megragadni. Amennyire jól ment a játék elején, most szenvedek mint a kutya. Nem lenne baj ezzel a letámadás és indítás komboval ha tudna az ember ellene valamit tenni, de nem tud. Ha én kapcsolom be, akár dpadon akár tactics fülön, közel sem úgy működik mint az ellenfélnek. Engem úgy kontraznak le hogy lassan 6 védővel játszom, nekem pedig folyamat felállt védelem ellen kell támadást vezetni.
Még ez sem lenne baj ha a játékosaim nem felejtenek el passzolni
De az a kedvencem amikor adok egy rossz passzt, de hiába tudnám a passzoló játékossal letámadni a labdást, egyszerűen lecövekel és nem reagál semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest