- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Kis szösszenet arról, hogy az "átlag" vagy picivel "átlag feletti" (nemtudom, hogy fogalmazzak) játékosok szintjén (értem ezalatt a silver1, gold1-2-3 játékosokat) mennyire túl van misztifikálva az egész taktika, csapatépités, workratek, instrukciók:
ezt a hétvégét teszt hétvégének szántam, mivel eladtam a Mbappe, Kante, IF Yedder hármasomat, egyedül Neymar maradt azok közül, aki ér valamit, tőle ezután sem lesz szivem megválni, és a meglévő untrade, valamint pár 'op' játékosokból dobtam össze egy csapatot a hétvégére, ami [ez] volt in-game. Mendy, Mukiele kezdett 7 chemen, mindenki más 10en. 15ből 11 meccset röhögve lehoztam úgy, hogy még instrukciókat sem állitottam senkire, még a 2db CDM-re egy cover centert sem, taktika balanced, balanced, aztán úgy kb. ennyi. Szóval ja, nem mondom, hogy teljesen placebo minden workrate, meg instrukció, de hogy a játékosok nagyrésze ebből kb lóf@szt sem érez játék közben, abban száz százalékig biztos vagyok. Senki nem mozgott a játékosok közül jobban/szarabbul, mint normális taktikával, beállitott instrukciókkal, senki nem volt lustább, nem voltak nem létező beindulások, minden úgy ment, ahogy a nagykönyvben meg van irva. Most, normálisabb csapattal (érkezett CR jó áron, jóideje kiakartam próbálni, a legjöbb befejező idén nem is kérdés, vele jött Bruno Fernandes, IF Felix, IF Llorrente is) 4 meccsből behúztam hármat a gold3hoz, a maradék meccseknek meg este nekiülök még bohóckodni szerintem a 3-5-2vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest