Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem lesz idén iPhone 18
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Most erre mit mondjak...
A hétvégén nem volt időm játszani szóval most ültem le.9-1-be vagyok de hát komolyan a földön fetrengek a nevetéstől játék közben
Ez egy meccsen: [link] [link] . Nyertem hosszabításban 6-2-re de bazd ki ilyeneket...
Az 1. percben is ki váltott torreirára? Hívom a kapust a labdáért erre csakazértis
Szenvedek Bappeval is. Csatárban látszik, hogy ő nagyon jó lenne mert hsz.-ban ő volt felix mellett a csatár és lőtt 3 gólt de így, hogy szélre szorult kidobott pénz az az 1+ milla rá.
Őszintén szólva kicsit bánom, hogy megtartottam Mbappet. Már nem adom el mert minek de rég lekellett volna cserélnem CR-re. Csak akkor meg ugye Neymart is kukáznom kellett volna aki meg magasan a kedvenc lapom idén is.Ja közben elkezdtem Brunot kirakni
88+85 már kész. Legalább az egyik cm-em megvan Birthdayig vagy TOTS-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hétvégén nem volt időm játszani szóval most ültem le.9-1-be vagyok de hát komolyan a földön fetrengek a nevetéstől játék közben