Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Na, mivel a meccset ott hagytam (16.perc 0-4) ezért írok egy kis szösszenetet ide, de csak azért mert nem vagyok Redditre belogolva.
Lejöttünk anyósékhoz vidékre, utca vége, helyi olcsó másod szolgáltató, fészbukolni ponnjó. Belépek champba 200-300 közötti ping, hát akkor jöjjön a 4G. Ez olyan 70-80ms pillanatnyilag, de elég dombos a környék baranyában, nem max a térerő, folyamat ég legalább 2 conn issuet jelző ikon a képernyőn, tehát nem gyors, de van packet loss.Ebben a környezetben takarodó után gondoltam megnézzük a champst...
Hehe. 0-6, 2 lőtt gól és az írás pillanatában 24 kapott. Nem azt mondom hogy stabil 5-0 kezdő szoktam lenni (voltam fifa 19es időkben), de ilyen sose volt. A legdurvább hogy érzem én is hogy fos, nem tudok idegeskedni, annyira rossz mint egy zs horror.
Ebben a játékban az nyer reakcióidő * input delay szorzata a legkisebb. Pillanatnyilag 3x rosszabb a kapcsolat mint Pöstön. Kezdjük sorjában:
- kick off: itt olyan mintha pufferelne valamit a rendszer, lassúX2 az eleje. Ha egy Wernerrel meglódulnak kközépkezdésből, nem tudom megállítani, mert mire átvált és cselekszik a védő, már nem ott van ahol az inputot elküldtem. Az első max 10.percben mindig kaptam gólt.
- passz/csel: én nem vagyok Ronaldinho, helyezkedésből és jól időzített passzokból építek. Ez full nulla, kontrából lehet max játszani.
- labdabirtoklás: Futpy szerint az elmúlt 6WL-t, 48-55% közötti átlag birtoklással játszottam. Most nem volt még 40 felett meccsem.
- kipattanók: mint a kosárban, ha nem tudsz lepattanózni, nem nyerhetsz. Esélyem sincs.
- egyéb érdekes játékmechanikai változások: sok a sárga, de a les még több, viszont ez utóbbi az ellenfélnél csapódik le elsősorban. Labdafizika is érdekes, hyperspeed kivágódások vannak lepattanókból, védésekből. Szerintem ilyenkor szinkronizál kicsit a szerver a két játékos között.
- és tényleg nem tudom magam felkúrni, úgy gondolok rá, hogy a 400 rivals points a legtöbb amit szerezhetek, hisz itt nem kapok skill rating minuszt legalább a vereségért.
Ja a Hazard dealből kiszálltam -40K-val, kitolt velem az EA, nem várom meg a zuhanás végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest