Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
akit érdekel, kb 2 hét ea csevegés után újra megy a transfer market. Persze emailt nem kaptam róla, illetve az sem derült ki mi volt a baj. De sztm már csak next-gennel fogok játszani, ha sikerül valahol majd venni konzolt, mert a one x-t leszeretném cserélni, ha eltudom adni majd.
1. chat. A nagy része vagy nem érti vagy nem akarja mit irsz. Ctrl+c/ctrl+v szövegek. Nagy része szerintem angolul sem beszél az Abdul és hasonló nevuek. Tipikus válaszuk, hogy majd továbbítják az illetékeseknek. Persze akár 1 óra is eltellik, mire idáig jut a beszélgetés.
2. email. Értékeld a munkánkat kérdőivek...
Illetve jött olyan is hogy ellenőrizték az accountot nem találtak semmit. (Ki gondolta volna). Ekkor az egész chates procedura kezdődik elorol. Illetve volt a klasszik körforgás. Chat-2nap mulva email-hello keressem fel a supportot chaten-tovabbitja az illetékesnek-semmi ezután.
Napi 5-6 caset nyitottam igazábol, amig a wcn ultem, de nevetséges ezt supportnak hívni, szóval senki ne adja fel, vagy hagyja magát.Nagy elvárásom a nextgennel sem lesz. A video, mint kb bármelyik rész trailere volt. Illetve, ha joltudom marad a frostbite, az meg nem sok jót kecsegtet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve jött olyan is hogy ellenőrizték az accountot nem találtak semmit. (Ki gondolta volna). Ekkor az egész chates procedura kezdődik elorol. Illetve volt a klasszik körforgás. Chat-2nap mulva email-hello keressem fel a supportot chaten-tovabbitja az illetékesnek-semmi ezután.