Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adise

őstag

akit érdekel, kb 2 hét ea csevegés után újra megy a transfer market. Persze emailt nem kaptam róla, illetve az sem derült ki mi volt a baj. De sztm már csak next-gennel fogok játszani, ha sikerül valahol majd venni konzolt, mert a one x-t leszeretném cserélni, ha eltudom adni majd.
    1. chat. A nagy része vagy nem érti vagy nem akarja mit irsz. Ctrl+c/ctrl+v szövegek. Nagy része szerintem angolul sem beszél az Abdul és hasonló nevuek. Tipikus válaszuk, hogy majd továbbítják az illetékeseknek. Persze akár 1 óra is eltellik, mire idáig jut a beszélgetés.
    2. email. Értékeld a munkánkat kérdőivek... :C Illetve jött olyan is hogy ellenőrizték az accountot nem találtak semmit. (Ki gondolta volna). Ekkor az egész chates procedura kezdődik elorol. Illetve volt a klasszik körforgás. Chat-2nap mulva email-hello keressem fel a supportot chaten-tovabbitja az illetékesnek-semmi ezután.
    Napi 5-6 caset nyitottam igazábol, amig a wcn ultem, de nevetséges ezt supportnak hívni, szóval senki ne adja fel, vagy hagyja magát.

Nagy elvárásom a nextgennel sem lesz. A video, mint kb bármelyik rész trailere volt. Illetve, ha joltudom marad a frostbite, az meg nem sok jót kecsegtet.

Új hozzászólás Aktív témák