Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Nekem feltortek az accomat es eltunt minden jatekosom. Irtam a supportnak datummal pontosan, hogy mi tortent, elkuldtem a kepeket, hogy milyen jatekosaim tuntek el par orara ra kaptam is a valaszt, hogy irjam le mi tortent. Megint leirom nekik masnap jon az email, hogy irjam le az osszes jatekos nevet es a pontos datumot, hogy ez mikor tortent. Azert itt mar kicsit felment bennem a pumpa, hogy haromszor kell nekik leirni ugyanazt. A vegen annnyi lett belole, hogy azt irtak, a fiokomba nem volt semmilyen gyanus bejelentkezes es jatekosokat amugy sem tudnak visszaadni. Akkor az anyjukert nem irtak ezt meg az elso emailben? Komoly egy csapat.
-
EA's hit
addikt
Lassan 2 hete várom a válaszukat ugyanezzel kapcsolatban, napra pontosan 2 hete tiltottak, akkor beküldtem először, érdekes módon péntekre már el is utasítottak. Aznap megint beküldtem, azóta eltelt 12 nap, válasz még sehol, transfer market továbbra sem megy. De ezek szerint van némi remény, köszi, ha kell, májusig fogom őket baszogatni, csak hogy érezzék a törődést és ennyivel is kevesebb nyugodt percük legyen
Mondjuk én nem a wc-ről írtam eddig nekik, lehet ez volt a baj 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én nem a wc-ről írtam eddig nekik, lehet ez volt a baj