Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Bellarini?
Az meg kicsoda? 
Más: ez a wl nevetséges amúgy
20 meccsből lett 9 winem. Mondom 10-ből csak nyerek kettőt.... 5 vereség sorozatban, nálam gyengébbek ellen (volt benne egy DC is, mert újraindul a szaros routerem néha). Mondom baszki 5 meccsből 2 win kéne, csak meglesz! Meglett a 2 win, pont 3 meccsem maradt a gold 3-hoz, elképzeltem már magam előtt, hogy egy win-t nagy nehezen kiszenvedek, aztán annyi. Ehelyett lett egy rq-s winem a félidőben, aztán egy kiélezett harc a 29. meccsen. Ekkor volt 13 nyert meccsem. Az utolsó meccsen pedig 6-6-nál mentünk hosszabbításra, szerencsére a taktikaváltásom bejött és el tudtam húzni kettővel és meg is maradt a különbség.Úgyhoyg 25 meccsből 9 win lett, aztán 30-14. Nem szeretem az utolsó meccsekre hagyni a döntést, de muszáj volt. Talisca + Watkins halálos páros nálam, hihetetlen mutatóik vannak gól / assist szempontjából

Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- További aktív témák...
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az meg kicsoda?