- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a DR osztályokból hogy lehet a lehető leggyorsabban kiesni?
Arra gondolok, hogy jelenleg a 6. osztályban vagyok, de ami ebben az osztályba folyik az hát inkább nem mondom ki.
nyilván ez az osztályban már olyan én vagyok az istenkirály cselgéphuszár aki napi 10 órát játszik játékosok osztálya.
Olyan csapatokat kapok, hogy 2-3 db icon van a csapatában, az ellenfelek játékosai úgy szerelnek, hogy a játékos teste előre van hajolva és a lábát meg hátranyújtja mint valami ballett mozdulat. kész vicc.csak úgy lehet, hogy kilépek a meccsből? de úgy az egyik meccsen -30 xp, a másikon meg -25 xpt von le. így elég hosszadalmas lenne 2-3 osztályba visszalépni.
Van valami egyszerűbb, gyorsabb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Mazda topik
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest