Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• akooos
    veterán

Köszi. Plusz a BL-es a chemistrynél is jól jön, olyanom már van. :) Rendszerint milyen teljesítményt kell elérni az InFormhoz? Meg ha már ez is szóba került, szerinted mennyire fontos az SBC? Amit meglehetett csinálni megcsináltam, de sok értelmét nem látom, hogy garbage játékosokra szórjam a coint külön amiatt, hogy kapjak egy silver pakkot ha kiraktam őket.

Az, hogy a lap kék vagy fekete vagy arany az mindegy, ugyanúgy a rajta lévő nemzet vagy liga számít chemistrynél.
    A valóságban kell in formnak lennie, meccsdöntőnek egy adott játékosnak. Gólokat lőni, gólpasszt adni, olyanokat védeni amivel meccset nyer a csapata, ekkor jutalmazza őket az EA in form lapokkal.

SBC: a játék alapja, ha nem akarsz valódi pénzt költeni rá. Ebből lehet az elején a leggyorsabban és legtöbb coint szerezni, ha pici szerencséd van. A foundations sbc-k (főleg majd az advanced nagyon jó packeket adnak, amiből eshet elég jó lap, akár milliós értékben is.) Vannak itt a topikban olyanok akik kutyaszarba ültek szeptemberben és azóta csak óriási lapokat nyitottak :D

Én minden SBC-t megcsinálok, amit csak lehet, hátha egyszer kisétál valami überjó lap a csomagból.

Új hozzászólás Aktív témák