Hirdetés
- Mobil flották
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
pedig tök életszerű. Feltörik az accountodat, majd te hogy az ezzel járó veszteséget kompenzáld coint vásárolsz.
Jó mi a faxt vártok 10 centes órabérért dolgozó indiai ügyfélszolgálatosoktól. Sztem még hülyére röhögik magukat hogy a gazdag nyugatiak azon görcsölnek hogy elvettek tőlük némi virtuális pénzt egy játékban....
Továbbítjuk a "mindenható csoportnak" ahha ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a 20-ban kétszer írtam nekik, amikor Odeegardot beraktam egyből az sbc-be mert hülye voltam elolvasni a szabályt. Írták hogy nem lehet visszaadni amit beleraktam egyszer. kérdeztem akkor a Ben Yedder sbc-vel mi van?
(aki tudja tudja mi volt)Másik meg amikor nem kaptam 3 loan ikont. Na akkor jutott eszembe mit röhöghetnek ezek rajtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó mi a faxt vártok 10 centes órabérért dolgozó indiai ügyfélszolgálatosoktól. Sztem még hülyére röhögik magukat hogy a gazdag nyugatiak azon görcsölnek hogy elvettek tőlük némi virtuális pénzt egy játékban....
Továbbítjuk a "mindenható csoportnak" ahha ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(aki tudja tudja mi volt)