Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Alagabi
üzenetére
Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki. #2898Bence910905
Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne
Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.#2902Toguro San
Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki.