Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy
    addikt

Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
    Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
    Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
    Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
    Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
    Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
    Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba.

Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés :D Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki.

#2898Bence910905
    Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne :D Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.

#2902Toguro San
    Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd :D

Új hozzászólás Aktív témák