Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Az ea,ubisoft tökmindegy milyen kiadó account úgy működik, hogy ha neked valamilyen platformon megvan egy játékuk akkor csak simán linkeled a psn id,xbox gamertag,origin id-d az accounthoz és a jutalmakat,trófeákat szinkronizálja ott neked.
Ubisoftból tudok kiindulni ahol xbox oneon játszottam az AC: Originsel és kaptam érte ubisoft coint(kedvezmény meg ingame jutalmakra tudtam beváltani). Aztán miután váltottam PS4-re hozzálinkeltem a psn id-m és ugyanúgy megmaradt a coin+trófeák csak innentől a psről kapta az infót.
Szóval tudja külön kezelni a platformokat
Lenullázni amúgy sem tudja.
Can I use my origin account on PS4?
Linking your accounts: Your Gamertag / PSN ID and Origin Account should be correctly linked when you first access an EA game online if you use the same email address for both. We recommend that you check your Origin account to ensure your emails match.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenullázni amúgy sem tudja.