- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak