- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak