- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak