- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Gyúrósok ide!
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Warhammer 40.000
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- Áron alul! 2028 júniusig garanciális, új Lenovo V15 IRU, i5-13th gen, 16GB RAM, 512 nvme ssd
- Deepcool 360-as vízhűtés fél áron eladó !!!
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak