- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gondolom Molnár Gabo pl profi... Azért írtam profikat, mert azt mondod majd, hogy a profik nem. De akkor fogalmazzak máshogy csak hogy megértsd. Egy foci meccsen sincs olyan, hogy védőnek háttal, védőtől és kaputól távolodva nyom egy játékos egy backhelat és egy lövőcselt majd dob egy dinho cselt. Tudom, és ez már sokszor kiderült, hogy neked ez a foci, a sok csel. Nem szívesen fociznék veled, viszont ha megnézed focimeccseken nem ez van. Nincsenek hangsebességre gyorsuló játékosok. Amúgy meg egy foci meccset is unalmas nézni ha azt veszed. Meg igazából sok dolog nincs a fociban. Passz, háromszögek, beindulások, helyezkedés,taktika, védekezés. Ezt mind tudja a pes(kivétel talán az indítások fapadosak, és nehézkesek a fifához képest). Minden más ami neked izgalmas és király az jó, csak nem foci. És nem úgy működik mint a való életben. Semmi köze a realitáshoz. És itt sokan, és a pes témát felhozó is erről beszélt. Ezt nem érted. Persze hogy neked nem tetszik. Mert te mást vársz. Csak értsd meg,hogy sokan nem ezt várják. És amikor én azt írom, hogy ha megnézel egy profi meccset akkor a pes jobban hasonlít a focihoz, majd te leírod, hogy neked unalmas... A fifa szórakoztóbb... Nem zárja ki egymást a kettő. Csak nem erről beszéltem. Persze a végén elfogadtad, hogy realisztikusabb a pes. Szóval miután betámadtad az írásom egyet értettél vele... Fura, de nem baj...
U. I. Rengetegszer én is példáloztam profikkal, és egyszer sem írtam, hogy ne példálozz vele... Fun fact...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest