Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Én azt hiszem most egy darabig befogom a szám. Egész évben nem nyitottam semmit. Vasárnap már az asztalt ütve dühöngtem a játék miatt. 3 nap alatt sikerült letolnom 15 meccset, semmi kedvem nem volt már a játékhoz. Mérgemben kinyitottam a 84+X20 packot. Kivillant egy 99-es C. Ronaldo és egy Laporte

(úgy meglepődtem, hogy csak telefonnal fényképeztem le és küldtem is havernak
)
Mondanom sem kell hétfőn olyan széles vigyorral játszottam le a maradék meccseket...
Épp ment volna 90-es Figo nyugdijba, de így maradt, mert kellett a chemistry. Gondoltam nyitok egy 92+ icon moments midfielder PP-t hátha jön egy Figo belőle.
Így teljesüljön minden kívánságom
Igaz kicsit vérzik a szívem, mert Vieira lapja is nagyon jó és soha nem lesz 8,5millió coinom, hogy megvegyem, de most Figo nagyon kellett.Ronaldo lapja nagyon beteg, így azért már teljesen más élmény játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)