-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
reggel megcsináltam a maradék milestone Europe gólt. Szerencsére összekötöttem a ikon swap token megszerzésével ennyivel is kevesebbet kell majd kínlódni jővő héten Litmanenért.
Gondoltam megpróbálom ezt a nation pride-ot is
kettőből egyet behúztam, mert hál istennek hasonló színvonalú csapattal jöttek. De sztem lesz két tots csatár valakinél esélyem nem lesz, de mindegy.Eriksenhez még kell 5 meccs. Hát nem tudom. Nem hiszem hogy használni fogom de ha tényleg lesz legalább egy serieA ikon feladat már jó lenne ennyit már kibírok.
A pakkokat erre a csapatra már nem nyitom el, meglátjuk mi lesz pénteke, azon is agyaltam hogy megcsinálom legalább a 83+ mert ha a 82+-ot is megcsinálom és várok péntekig tuti egyetelen brazil-francia-német promókártya nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kettőből egyet behúztam, mert hál istennek hasonló színvonalú csapattal jöttek. De sztem lesz két tots csatár valakinél esélyem nem lesz, de mindegy.