- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát na, abba a csapatba tényleg csak kevesen férnének már be
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.|AP|: ja én is abbahagytam olyan 20-25 után, kicsit előrébb léptem fodder ügyben, de semmi említésre méltó nem jött. Inkább eladogatom a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Robogó, kismotor
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.