Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát na, abba a csapatba tényleg csak kevesen férnének már be
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.|AP|: ja én is abbahagytam olyan 20-25 után, kicsit előrébb léptem fodder ügyben, de semmi említésre méltó nem jött. Inkább eladogatom a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PH! Darts
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.