Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja jól néz ki
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint. 
De Jongot meg sajnálom. Én nem értem, hogy mi alapján alakulnak az árak. Ez a De Jong nálam Bruno felett áll középpályás statokban. Nyilván a lövése messze van tőle de a def+phy az ott van azért
Annyi, hogy az a Bruno bármilyen poszton eltudna játszani.#15926bubuska10
Ennek a press after possession lossnak annyi köze van a gegenpresshez mint a cselezésnek annak amit a brazilok csináltak régen.
Alapvetően hülyére focizom az összes ilyen presselő ellenfelet. Itt nem azzal van a baj hogy pressel.
Hanem, hogy pár meccsen press után lebutítja a játékosaim mind passzok mind fizika mind dribbling terén addig míg ki nem tud egyenlíteni. Ehhez nem kell semmilyen tudás. Ez olyan mintha a valóságban hülyére lenne focizva valaki aztán a letámadás után az amúgy jobb csapat tagjai hirtelen nem tudnának átvenni egy labdát meg az összes passzuk 3 méterekkel menne a társ mellé pont az ellenfélhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óvodások homokozója
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak azért gondolkodom rajta mert 5 skill és középső ember. Az meg elég kevés van idén. Úgy is lesz duplicate totsom majd megint.