- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kurva jó ...
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.
Mert ha a netem elmegy és kidob az az én saram. De ez?
Miután 6 draftból 5ben eljutottam legalább a döntőig meg párat nyertem is (ezen kivül)
azt kell mondjam, hogy megéri draftozgatni ha eltudsz menni a döntőig. Ott már egész jó packokat lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óvodások homokozója
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.