Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kurva jó ...
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.
Mert ha a netem elmegy és kidob az az én saram. De ez?
Miután 6 draftból 5ben eljutottam legalább a döntőig meg párat nyertem is (ezen kivül)
azt kell mondjam, hogy megéri draftozgatni ha eltudsz menni a döntőig. Ott már egész jó packokat lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Indítok egy draftot 15k-ért 0. meccs 1. percben cserélgetek aztán furán rezeg a kontroller. Ja, hogy a meccs az nem állt meg éppenséggel. A gyerek rúgott egy gólt a 35 másodperces vagy mennyi szünet lepörgött és befagyott a játék. Nem az a bajom, hogy van bug a játékban hanem, hogy akkor ezt miért nem lehet reportolni és adják vissza a coint vagy egy tokent.