Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
[link] Tetszik nem tetszik így van.
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.
Várjuk ki mi lesz belőle de nekem egyenlőre tetszik. Kicsit unom már a szövetségeket is az ilyen Katari vbvel meg hasonlókkal. Őket is csak a pénz érdekli most legalább kapnak egy fricskát
Ez üres fenyegetőzés szerintem. Kutya nem nézné a spanyol bajnokságot a 3 gigász nélkül vagy az angolt a 6 nagy csapat nélkül. A VB meg EB ugyanez lenne
Az itt játszó 20 csapat adná a legnagyobb válogatottak gerincét. Olimpia szintű nemzetközi versenyek lennének nélkülük.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.