- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
[link] Tetszik nem tetszik így van.
Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.
Várjuk ki mi lesz belőle de nekem egyenlőre tetszik. Kicsit unom már a szövetségeket is az ilyen Katari vbvel meg hasonlókkal. Őket is csak a pénz érdekli most legalább kapnak egy fricskát
Ez üres fenyegetőzés szerintem. Kutya nem nézné a spanyol bajnokságot a 3 gigász nélkül vagy az angolt a 6 nagy csapat nélkül. A VB meg EB ugyanez lenne
Az itt játszó 20 csapat adná a legnagyobb válogatottak gerincét. Olimpia szintű nemzetközi versenyek lennének nélkülük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Crimson Desert
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eleve az UEFA miatt lépték meg. Így is túl sok pénzt húztak le a csapatokról. Amerre tart a foci egyébként valamennyire meg is értem, hogy ezt meglépték. Azt az irdatlan összeget amibe egy játékos kerül+fizu a blből képtelenség fizetni. Nem hiába horpadt be pénzügyileg a Barca is vagy a Milan vagy épp az Arsenal.