- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az oké egyébként csak a community mikor volt jó? Tavaly a legdrágább lap ki volt? Zaha? Simon baba lap volt arra emlékszem de ő is csak azért mert 5* weak volt 99 pace mellé
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...Saul vagy Vidal között vacillálok de szerintem előbbi lesz. Egyrészt mert nála megvan az esély, hogy valaha betudom építeni másrészt olcsóbb, harmadrészt link miatt Brunonak maradnia kéne a kezdőben és így félidőben cserélném valamelyikre a kettő közül arra meg szerintem jobb a Saul a sebesség miatt.
#14619gabesz82
Tudom melyik felállásra gondolsz de az 4312 nem 41212
Most ez az új elterjedt felállás.
Press after possession loss+felfutó szélsők+3 középpályás amiből 2 támad is.
Szerintem a hétvégén rá is próbálok a press rész nélkül egy Sanches-Bruno-Saul kpval.Ja és hajrá Kehrer
Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...