Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az oké egyébként csak a community mikor volt jó? Tavaly a legdrágább lap ki volt? Zaha? Simon baba lap volt arra emlékszem de ő is csak azért mert 5* weak volt 99 pace mellé
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...Saul vagy Vidal között vacillálok de szerintem előbbi lesz. Egyrészt mert nála megvan az esély, hogy valaha betudom építeni másrészt olcsóbb, harmadrészt link miatt Brunonak maradnia kéne a kezdőben és így félidőben cserélném valamelyikre a kettő közül arra meg szerintem jobb a Saul a sebesség miatt.
#14619gabesz82
Tudom melyik felállásra gondolsz de az 4312 nem 41212
Most ez az új elterjedt felállás.
Press after possession loss+felfutó szélsők+3 középpályás amiből 2 támad is.
Szerintem a hétvégén rá is próbálok a press rész nélkül egy Sanches-Bruno-Saul kpval.Ja és hajrá Kehrer
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...