-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez is egy lehetoseg, de en is hiaba sporoltam, meg mondjuk, h ultem honapok ota a 2-3 millan, de folyamatosan probalgattam mocsokdraga, high end lapokat, prime/moments ikonokat, hogy minel tobb spec laprol elmondhassam, hogy probaltam, tetszett/nem tetszett, en nem tudnam kiolni ennyire az egeszbol a "fun factort", hogy csak gyujtok egy talanra varva, aztan kozben itt van mar aprilis, persze Teged is megertelek
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Vidal meg fenomen lapnak nez ki, nem.olcso, de kozelsem overpriced, de ot mar vegkepp nem.tudnam ki helyett beepiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)