Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez is egy lehetoseg, de en is hiaba sporoltam, meg mondjuk, h ultem honapok ota a 2-3 millan, de folyamatosan probalgattam mocsokdraga, high end lapokat, prime/moments ikonokat, hogy minel tobb spec laprol elmondhassam, hogy probaltam, tetszett/nem tetszett, en nem tudnam kiolni ennyire az egeszbol a "fun factort", hogy csak gyujtok egy talanra varva, aztan kozben itt van mar aprilis, persze Teged is megertelek
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Vidal meg fenomen lapnak nez ki, nem.olcso, de kozelsem overpriced, de ot mar vegkepp nem.tudnam ki helyett beepiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)