Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sinya_24
üzenetére
Végre valaki, aki hozzám hasonlóan nem ilyen 20+ győzelmes.
Én gold 3/gold 2-es szoktam lenni. A cél az h visszakapjam a beszállót (2000 pont), ehhez 11 win kell, vagyis nagyjából elég minden harmadikat megnyerni. Ha idegesítő módon kaptál ki vagy főleg ha losing streakbe vagy (3 meccs zsinórban vereség) tarts szünetet, mosogass el vagy valami.
Ha utána újból belépsz nem mindig ugyan de mintha könnyebb ellenfeleket kapnál.Ja, még az is fontos, hogy lehetőleg pénteken ne toljad (akkor tolják a prok a rang miatt), hanem leginkább vasárnap. Akkor már bénábbak vannak, meg néha leadnak 1-1 meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én gold 3/gold 2-es szoktam lenni. A cél az h visszakapjam a beszállót (2000 pont), ehhez 11 win kell, vagyis nagyjából elég minden harmadikat megnyerni. Ha idegesítő módon kaptál ki vagy főleg ha losing streakbe vagy (3 meccs zsinórban vereség) tarts szünetet, mosogass el vagy valami.